Wkonl

Hoe de afschuwelijke badkamers in uw dorm overleven


De badkamers in de slaapzalen van de universiteit kan veel zijn, veel erger dan thuis. Delen een badkamer met een hele verdieping van vuile mensen is een uitdagende taak. Hier is hoe om het te maken door.

Stappen

Hoe de afschuwelijke badkamers in uw dorm overleven. Als er een slechte geur, vertragen je ademhaling zodat je niet hoeft te zo veel inhaleren.
Hoe de afschuwelijke badkamers in uw dorm overleven. Als er een slechte geur, vertragen je ademhaling zodat je niet hoeft te zo veel inhaleren.
 1. 1
  Als er een slechte geur, vertragen je ademhaling zodat je niet hoeft te zo veel inhaleren. U kunt ook ademen door je shirt of gebruik een geur-elimineren spray.
 2. 2
  Draag altijd je eigen douche-schoenen, sandalen of flip-flops. Nooit venture in de badkamer met blote voeten. Je weet nooit wat bacteriën of virussen zijn leven op de vloer. Vooral in de douche, draag flip-flops of een soort sandalen. Schoenen zal helpen houden u van het ontwikkelen meningitis, plantar wratten (veroorzaakt door HPV), voetschimmel, en stafylokok en streptokok infecties. Vele soorten bacteriën, virussen en schimmels gedijen in warme, vochtige omgevingen zoals badkamers en douchen gebieden. Om wratten op de voeten te voorkomen, draag nooit een andere persoon sandalen of flip-flops, en niet lenen uit uw eigen.
 3. 3
  Tik zo weinig mogelijk. Zorg ervoor dat u de muren van de badkamer of de kramen te raken. Was uw handen voordat u vertrekt.
 4. 4
  Wees zeer voorzichtig bij het ​​scheren. Vanwege de slechte verlichting, kan het moeilijk zijn om te scheren zonder jezelf te serieus te verwonden. Als je merkt dat het scheren onder de douche problematische, overwegen wassen, ontharingscrème crèmes, of een elektrisch scheerapparaat.
 5. 5
  Wanneer alle walgelijke mensen op uw vloer besluiten niet naar het toilet of om vuil op de stoel, aarzel dan niet om een teken achter te laten op de deur. Borden zal het bedrag van de bruto dingen die zich in de badkamer te verlagen. Echter, moet u mogelijk verschillende berichten om zo vaak te posten als studenten stoppen met complaisant. De beste plaats om een ​​teken te zetten is aan de binnenkant van elke staldeur: mensen zullen zeker zien het, en ze hebben een moment om het te lezen terwijl ze op het toilet. Trekken de aandacht op uw bord met veel kleur en een aantal illustraties. Korte en lieve berichtjes zijn best; langer degenen neiging om genegeerd te worden.
 6. 6
  Zorg ervoor dat de stoel schoon te maken voordat u gaat zitten. Voor meisjes: zweven over waar mogelijk de stoel. Niet aanraken van de zitting is altijd de meest hygiënische optie. Als je de stoel niet kan reinigen en je moet gaan zitten, veegt u het zadel los en lijn het met een paar lagen van toiletpapier (dit kan een verspilling van papier zijn, maar voor het belang van uw gezondheid en hygiëne is het de moeite waard).
 7. 7
  Indien mogelijk, te wachten om naar het toilet totdat je in een mooiere faciliteit. Vinden goede badkamers die je kunt doen op elke keer in een tijdje, om weg te komen van het bijna ondraaglijk badkamers in je studentenhuis. Probeer een minder populair of minder rommelig toilet te vinden op een andere verdieping.
 8. 8
  Was altijd uw handen met zeep na gebruik van de toiletten, en anderen eraan te herinneren om hetzelfde te doen. Als je niets anders doen, althans voert u deze stap! Ook als het geen privacy issues maken, prop de deur open wanneer je de badkamer in te voeren. Proberen te raken deurgrepen op je weg naar buiten te voorkomen, of gebruik een papieren handdoek, een servet, of zelfs een wc-papier om de deur te openen. Op voorwaarde dat u uw handen te wassen, de meeste toilet messes zijn meer onaangename dan ongezond. Het wassen van je handen regelmatig zal helpen de verspreiding van ziekten als goed.

Tips

 • Bij het verlaten van tekenen is het effectief om pret citaten te gebruiken, zodat mensen niet terugslaan tegen de borden. Een goed voorbeeld van een veelbelovend teken is: "Als je strooien als je rinkelen, wees netjes en veeg de zetel."
 • Een wc-bril die op het eerste gezicht ziet er schoon wordt vaak bestrooid met kleine plassen druppels. Als delen van een badkamer met (andere) jongens, veeg altijd en lijn de stoel voordat je gaat zitten. Voor meisjes die moet plassen, is het een goed idee om de hover methode te gebruiken.
 • Breng anti-bacteriële handgel op een tissue en veeg de zetel alvorens het te gebruiken. Aan de lucht laten drogen een paar momenten.
 • Als je niet gewend bent te zweven-plassen, de praktijk! Oefenen helpt u een hover positie die comfortabel en veilig als je over je bedrijf te vinden. Het kan voelen als een spanning op uw spieren op het eerste, maar, met de praktijk, je went er wel aan.
 • Als beginner in hover-plassen altijd zweven over de schoonste zoek toiletbril alleen in geval u niet aan evenwicht te houden.
 • Een echt walgelijk bad / douche ruimte moet met je RA of wie is belast met faciliteiten voor uw vloer of gebouw worden besproken. Een vergadering van mede-gebruikers kan nodig zijn om de juiste etiquette te bespreken bij het delen van faciliteiten.
 • Als het probleem aanhoudt, moet u contact opnemen met iemand hoger in autoriteit. Een smerige faciliteit is een gevaar voor de gezondheid. De schoonmaakploeg kan worden verwaarlozen hun taken of kunnen extra ondersteuning of reinigingsmiddelen moeten een hoog volume faciliteit schoon te houden.
 • Als je dronken bent, kan het een uitdaging voor u om te zweven. Zoek iets om op, zoals een handvat, de vergrendeling te houden, de onderkant van de staldeur, het wc-papier dispenser, of zelfs de hand van een zorgzame vriend. Probeer niet zweven te laag, je kan evenwicht verliezen en uiteindelijk zitten in (hopelijk uw eigen) plas.
 • Toen zweefde, kan het gebeuren dat u per ongeluk plassen op de zetel. Afhankelijk van de toestand van het toilet kunt u veeg het af met wat toiletpapier. Als je vergeten te kijken naar fouten, dit is ook geen big deal.
 • Als je vrouwelijke gasten, waarschuw hen voor hen van vieze toiletten en bevelen zweven.
 • Als dit nog steeds niet het verbeteren van de faciliteit, kunt u uw RA of scholen vragen om schoonmaakmiddelen en handschoenen bieden en hebben een verplichte schoonmaak feestje. Als de school gebruikt schoonmakers die niet geschikt is voor de baan bent, kan het raadzaam zijn om de winkel te bezoeken en koop een paar containers van bleekwater of andere sanitaire reinigingsmiddelen en benodigdheden. Mensen kunnen meer rekening van de faciliteit na het maken van een poging om het schoon te houden.
 • Overweeg de aanschaf van wegwerp zetel liners (meestal beschikbaar in het formaat sectie reis / proef) als ze niet zijn verstrekt. Voordat u een, check de verpakking om te zien of je ze kunt spoelen of als je ze moet in de prullenbak gooien.
 • Zweefde een paar centimeter boven het toilet voorkomt vervuiling van de zitting, maar kan worden ongemakkelijk. Een goed compromis tussen doel en een comfortabele positie wordt een afstand van 5-6 cm aanbevolen
 • in een spuitfles van anti-bacteriële reiniger (of lenen van je ouders). Spuit de douche een paar momenten voordat je het in te voeren. Producten met bleekwater zal ontsmetten het gebied, maar de geur kan worden overweldigend in zo'n kleine ruimte. Om uitglijden te voorkomen, moet je ook goed afspoelen (het verplaatsen van de douchekop om de muren te spoelen).
 • Als u slecht doel en meestal strooi, alleen gebruik maken van de hover-methode als je het gevoel echt ongemakkelijk zittend op het toilet of als het echt grove en / of zichtbaar vuil. In deze gevallen is het aanvaardbaar risico vervuiling een toilet dat al dan niet reeds bevuild. Als er verschillende kraampjes, altijd het zelfde als dat mogelijk is. Dit zal helpen om de andere kramen schoon te houden. Als het toilet aanvaardbaar en droog zijn voordat zocht, zorg ervoor om het te verlaten in deze toestand.
 • Zweven met een tampon ingebracht kan uw plasstroom, die kan spuiten of worden meerdere streams beïnvloeden. Zorg ervoor dat u plassen op je benen of broek per ongeluk! (Als u een nachtjapon, een rok of een jurk aanhebt, gewoon optillen. Als je het dragen van ondergoed, houd het weg en gaan!)
 • Oudere slaapzalen kunnen hebben jarenlange vuil en bacteriën. Schimmel en meeldauw kan ook bronnen van slechte geuren. Als de kamer heeft een slechte ventilatie, moet u contact opnemen met uw RA of iemand van het onderhoud aan het ventilatiesysteem te controleren.
 • Als u een man bent, gebruikt u de urinoirs voor plassen of til de stoel vóór het doen van uw bedrijf.

Waarschuwingen

 • Meng ammoniak nooit met bleekmiddel.
 • Als je een puinhoop, het is uw verantwoordelijkheid om de badkamer volledig ontsmetten, zelfs als andere mensen het niet doen of lijken te geven dat u de moeite. Dragen niet bij aan het maken van de slaapzaal badkamers nog meer walgelijk dan ze al zijn. Iemand anders moet de rommel te verwijderen als je dat niet doet. Hoewel de behuizing bemanning wordt betaald aan de slaapzalen schoon te maken, het is een mens met dank aan het schoonmaken van uw eigen afval. Plus, als iemand je betrapt met achterlating van vuiligheid, uw acties kunnen worden gemeld aan uw RA (waarschijnlijk om je verlegenheid).
 • Vergeet niet jongens: het is gemakkelijk te spuiten. Als je niet de moeite om schoon te maken na jezelf, je dwingt iemand anders om het te doen voor u. Denk aan het schoonmaken van de wc-praktijk voor de toekomst, wanneer je moet naar de badkamer in uw eigen huis ontsmetten.
 • Kijk uit voor natte plekken op de vloer, zodat u niet uitglijden.
 • Als u bleekmiddel of een andere sterke cleaner te gebruiken, zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is. Sommige mensen zijn gevoelig of allergisch voor de krachtige geuren deze producten achter te laten.
 • Niet iedereen verlaten van een kraam voor plassen op de zitting schuld, iemand die het toilet gebruikt bij hen kunnen de puinhoop hebben achtergelaten.
 • Reinigingsmiddelen kan de vloer glad maken. Als je ze gebruikt, vergeet niet om de muren en vloeren grondig spoelen om een ​​val te voorkomen. U kunt worden gesteld wettelijk aansprakelijk als iemand geblesseerd raakt.
 • Schimmel en meeldauw kan je erg ziek. Als dit een probleem in uw installatie, moet u bespreken met iemand die het probleem kan melden en laten corrigeren.
 • Sommige industriële reinigingsmiddelen (zoals die gebruikt worden door woningbouw bemanningen) bevatten zware parfums, maar hebben weinig desinfecterende vermogen. Gewoon omdat het ruikt beter betekent niet dat het is schoner. Beleefd vragen een personeelslid die schoonmakers u moet gebruiken.
  • Soms is er een hoop shosh overal. Shosh buiten.