Wkonl

Hoe de Filippijnen bezoeken

De Filippijnen is de vierde grootste Engels sprekende landen in de wereld. Het is geschikt voor budget reizigers. Als u niet op een begroting, kunt u het beste voor een redelijke prijs. De Filippijnen is het enige land in de wereld die verwelkomt buitenlanders uit alle andere landen. Het is een van de weinige kunt u zonder visum. Moet u er een te krijgen na 21 dagen als je verblijf zo lang.

Stappen

Hoe de Filippijnen bezoeken. Get goedkope tickets in het laagseizoen, mei tot oktober.
Hoe de Filippijnen bezoeken. Get goedkope tickets in het laagseizoen, mei tot oktober.
 1. 1
  Get goedkope tickets in het laagseizoen, mei tot oktober. U kunt ook langs te komen en terug op een koerier vlucht, op elk moment en het is erg goedkoop.
 2. 2
  Reserveer uw hotel van tevoren omdat de goede hotels soms snel opgevuld worden. U kunt altijd een goed "pensioen house ', om u te ontvangen in de 30€ -40€ range. Deze zullen hebben een eigen badkamer, kabel-tv, airconditioning en warm water het grootste deel van de tijd.
 3. 3
  Reis door het land, omdat het goedkoop is. Een ritje in een grote stad als Cebu in een airconditioning taxi is ongeveer 5€ 0,40 VS en de rit naar de meeste luchthavens niet veel meer dan dat. De meeste vliegvelden zijn dicht in de stad.
  • Jeepney tarieven, zijn Peso 6 - 7, ongeveer 10 cent ons, de belangrijkste wijze van vervoer voor de meeste mensen. Ze zijn kleurrijk en leuk, behalve als het regent, ze doen lekken.
 4. 4
  Als u wilt tour rond Manilla in een veel goedkoper en sneller lange afstanden bestemmingen, rijden de LRT (Manilla light rail systeem voor douanevervoer) en de MRT (manilla metro spoor systeem voor douanevervoer) met variërend 10-15 pesos (25-35 US cent) of een waarde is opgeslagen (voor meervoudig gebruik) ticket variërend vanaf 100 tot 200 peso (2 0,50-2,80 US dollar).
 5. 5
  Uit eten. Europese en andere internationale gerechten zijn beschikbaar. Fast-food restaurants van Pizza Hut, KFC, McDonald's om hun eigen, Jollibee, overvloed en de prijzen zijn goedkoper dan in bijna elk land ter wereld.
 6. 6
  Bezoek het nachtleven. De Filippijnen is altijd als beste in het nachtleven gestemd door de expats in Azië, en de prijzen zijn de beste ook.
 7. 7
  Gaan winkelen. Er zijn veel lokale ambachten te kopen. Niet over het hoofd zilver, handgemaakt in Baguio City, in het noorden van het hoofdeiland Luzon, beroemd voor jaren. Baguio is een van de koelere plekken om te gaan, in de bergen, de stad van de Pines.
 8. 8
  Niet tip. Fooi geven is de uitzondering, niet de regel. Als u wilt worden gegeven voorkeursbehandeling, zelfs zonder het maken van een reservering, geef een flinke tip onmiddellijk en discreet. Met dat, kan je bijna te worden behandeld als een koning verwachten. Filippino's zijn fervente beoefenaars van de Gouden Regel.
 9. 9
  Get sportief. Golf en andere vormen van entertainment in overvloed. Japanse toeristen vliegen van Japan te verblijven twee nachten in een eersteklas hotel, spelen twee rondes van golf op het weekend, hebben een caddy en paraplu meisje en een mooie kamer en eten voor de prijs van een rondje golf in Japan.
 10. 10
  Zie de films. Eerste run films zijn over 3.00USD of minder en soms zijn in de bioscopen voordat ze op grotere landen (maar zorg ervoor dat je er vroeg genoeg Filippijnse theaters zijn gekend om zijn alleen standaard kamer)
 11. 11
  Ga naar een spa zijn er veel resorts en spa's rond, kunt u een hete bronnen bad of een rustgevende mineraal behandeling wordt begraven in natuurlijke rotsen en as uit de vulkaan (mt. Pinatubo) of de warmwaterbronnen in Laguna met zwembaden met water van krijgen andere temperatuur van warm tot echt warm
 12. 12
  Geniet van de vriendelijkheid van de mensen. De meest waardevolle en minst dure van alles is de Filipijnse glimlach. Het is gratis en overal. Filippino's zijn gelukkige mensen, ze zijn leuk en zal je gelukkig, geweldige entertainers en hosts maken. En wees niet verbaasd als je 1-800 en de exploitant is een Filippijnse. Bijna alle grote Amerikaanse bedrijven besteden hun klantenservice en helpdesk in de Filippijnen.

Tips

 • Voor het winkelend publiek, kun je niet missen een bezoek aan SM Mall of Asia, die is het grootste winkelcentrum in de Filippijnen en is de 3e grootste winkelcentrum ter wereld in termen van bruto verhuurbare oppervlakte volgens Forbes Magazine.
 • Sto. Niño kerk in Cebu of Basilica del santo niño is een van de plaatsen die u wilt bezoeken voor mensen die Sto wijden. Niño. Binnen in de basiliek is een museum met antieke meubels, Sto. Niño's oude mantels etc. Ook naast de kerk is de Magellan's Cross.
 • Als u van plan bent om een vakantie te hebben in een van de stranden hier wordt gesuggereerd dat in plaats van naar de overschat en berucht eiland Boracay bestemming kiezen voor een minder drukke plekken, zoals het eiland Palawan, dat werd gewaardeerd door National Geographic Traveler magazine als de beste eiland bestemming in Oost-en Zuidoost-Azië in 2007, en de 13e beste eiland in de wereld met ongelooflijk mooie natuurlijke zeegezichten en landschappen.
 • Wilt u een deel van de stranden Filippijnen 'genieten, probeer de beroemde Boracay Island! Vergeet niet om sandalen, zonnebrand, parasols en een zonnebril mee te nemen!! (Alleen niet vergeten als je ervoor kiest om te gaan naar Boracay je moet betalen een premium prijs in tegenstelling tot de andere niet zo beroemde stranden)
 • Hoewel Filippino's zijn een vriendelijke mensen in het algemeen, zijn ze respondent aan de illusie dat de meeste reizigers, vooral uit het westen, kom dan naar het land geladen met buitenlands geld en zal daarom proberen om je con in hogere prijzen voor wat service of product dat u nodig heeft. **** Vergeet niet dit is een derde wereld land, dus neem uw koopkracht niet pronken. vragen om kortingen en onderhandelen is niet ongewoon gebruik uw gezond verstand en neem tenzij je krijgt overladen geen grote hoeveelheden geld knipperen
 • De krant lezen met een korreltje zout. Problemen met het terrorisme is erger in de Europa en vele andere landen. De Filippijnen krijgt een slechte rap uit de kranten die het ergste, niet de beste afdrukken. Om zeker te weten, vinden expats wonen in de Filippijnen. Zij zullen u vertellen dat de Filippijnen is een van de veiligste plaatsen in de wereld.

Waarschuwingen

 • Het is beter om een ​​Filipijnse vriend of een reisgids bij je te hebben.
 • Laat geen persoonlijke bezittingen onbeheerd achter. Er is heel weinig gewelddadige criminaliteit maar tal van kruimeldieven, of Snatchers, in de steden. Dit zijn non-existent op het platteland. Ze zijn na mobiele telefoons, goeden en gouden sieraden.
 • Overweeg een kleinere stad als Cebu City, Baguio City of tagaytay. Manila is erg groot, niet klaar voor prime time nog. Het is een geweldige plek om te winkelen en zaken te doen, maar een beetje veel voor de eerste keer reiziger.
 • Geen drugs gebruiken hier. Receptplichtige geneesmiddelen beschikbaar zijn. Maar een marihuana sigaret wordt bestraft met 12 jaar gevangenisstraf in een slechte gevangenis met verschrikkelijke levensomstandigheden.
 • Zowel alcohol en sigaretten zijn zo goedkoop en verkocht 24/7 dus geen reden om jezelf te doden met een legale drug, het ergste. Filippino's meestal niet hebben drinken problemen van het aandeel en de frequentie van die van de meeste ontwikkelde landen. Vrouwen hebben pas onlangs begonnen met drinken en roken en het is nog niet eens de goede smaak of verstandig voor een vrouw om te genieten van ondeugden. Mannen wegkomen met zo ongeveer alles. Het is niet zoals de VS hier. Als u op zoek bent naar gelijkheid, de bevrijde vrouw, beter naar een ontwikkeld land. Filipinas, vrouwelijke Filippino's, tenzij ze zijn professioneel "entertainers," zal niet dronken met u op. En zelfs de "profs", hebben weinig interesse in alcohol.

Dingen die je nodig hebt

 • Niet veel dat je kunt hier niet kopen goedkoper. Doe koop een goedkope lokale mobiele telefoon uit uw land van herkomst, ongeveer 75€ US hoogstens (maar u kunt vinden op de advertenties voor veel minder. Best om prepaid telefoons (zorg ervoor dat ze zijn GSM (de Filippijnen draait op GSM 900 / krijgen 1800-frequenties (je kunt ze ontgrendeld op elk winkelcentrum in de Filippijnen, zal CDMA-telefoons, zoals Verizon niet werken. Het is erg handig en gemakkelijk om credits te kopen, de aankoop van een SIM-kaart en de spreektijd is makkelijk, je kan op vrijwel elke slaan zelfs de kleine "shack" winkels (sari-sari) dragen ze. teksten zijn in de VS twee cent, gesprekken zijn ongeveer US 18 cent per minuut. meeste mensen tekst.