Wkonl

Hoe de VS te sluiten leger

Deelnemen aan het leger is een zeer grote beslissing. Een die niet lichtvaardig moet worden genomen. Er is een hoop te leren als het gaat om de toetreding.

Stappen

Hoe de VS te sluiten leger. Erachter te komen waarom je wilt het leger te gaan.
Hoe de VS te sluiten leger. Erachter te komen waarom je wilt het leger te gaan.
 1. 1
  Erachter te komen waarom je wilt het leger te gaan. Wil je een uitdaging? Je je aan bij een baan skill te krijgen? Je je aan bij voor college geld? Je je aan bij de voordelen, zoals medische of pensionering? Weten waarom u wilt deelnemen kan helpen de Recruiter helpen krijgen wat je wilt. Recruiters zijn er om u te helpen te werven, maar kan alleen dat doen als ze weten waarom u beroep doet.
 2. 2
  Beslissen of je er klaar voor bent. Als u overgewicht met 20 kilo of meer bent, bent u niet van plan om te kunnen inroepen. U moet ervoor het leger gewicht standaarden voordat je inroepen. Als u niet zeker weet wat ze zijn, roepen een Recruiter van het Leger en vragen. Als je een misdrijf of druglast zelfs als het werd uitgewist of een jeugdige lading, wordt u gediskwalificeerd. Ben je afgestudeerd High School. Zo niet, op dit moment, zult u niet worden gekwalificeerd. Ik zal updaten als deze normen veranderen.
 3. 3
  Kies de juiste weg. Denkt u in deeltijd, zoals de Reserves leger, of full-time als het Regelmatige Leger? Als u niet zeker bent, vraag dan de Recruiter voor informatie over beide. Als u geïnteresseerd bent in het worden een officier zijn, is er een veel langere screening proces. Praat met een Recruiter over uw mogelijkheden.
 4. 4
  Maak kennis met de recruiter. Hoe ga je om ontmoeting recruiters? Er is waarschijnlijk een leger Recruiter in uw woonplaats. Kijk in het telefoonboek, gaat u naar GOarmy.com, of typ in het leger Recruiting op facebook. Wees eerlijk met de Recruiter. Er is een indruk dat Recruiters liggen. Er zijn ook veel aanvragers die liggen te Recruiters. Als jullie beiden eerlijk bent het bespaart u zowel een hoop tijd. Probeer niet om iets over uw medische achtergrond of strafblad verbergen. Hij zal achter de waarheid en het zal veel van uw tijd te verspillen. Stel vragen.
 5. 5
  Ace de ASVAB. Als u gaat werven, moet je aas de ASVAB! De Recruiter zal je plannen voor deze test. Er zijn studiegidsen die u kunt gebruiken. De ASVAB test is niet gemakkelijk voor veel mensen. Studeren en krijgen een goede nachtrust voordat u de test te nemen.
 6. 6
  Verkrijg de beste baan. U wilt deelnemen - Nu zorg ervoor dat je gaat doen wat je wilt! De Recruiter zal u een lijst met opties die je bent gekwalificeerd voor geven. U kunt kiezen of vraag de Recruiter als u in aanmerking komt voor een andere baan je hebt gekeken naar. Je mag niet worden gekwalificeerd voor uw eerste keuze van baan, of is er geen training zitplaats beschikbaar zijn, maar uw Recruiter maakt een lijst van de banen in te vullen niet. Hij heeft alleen wat open is en wat u in aanmerking voor.
 7. 7
  Het proces te voltooien.
 8. 8
  Hef uw rechterhand. Je staat op het punt te zweren in: te weten komen over de eden neem je, de algemene opdrachten die je moet leren, militaire rangen, en meer.
 9. 9
  Maak je klaar voor Boot Camp. Ben je klaar om te worden uitgedaagd? Verkrijg de magere op hoe je jezelf mentaal en fysiek voor te bereiden.
 10. 10
  Je bent in! Maak er het beste van. Wat gebeurt er na boot camp? Hoe maak je een succes van jezelf te maken?

Tips

 • Raak niet gefrustreerd. Terwijl dingen zijn ontworpen moeilijk, ze zijn uitvoerbaar. Iedereen kan het via boot camp. Iedereen! Laat niet de boor instructeurs krijgen de betere van u.
 • Als u nog steeds op de middelbare school vraag je Recruiter over de Vertraagde Dienstneming Program. In dit programma wordt u aangeworven in het leger, en de trein op het leger vaardigheden voordat u verzenden naar Basic training. Als u het programma te voltooien, kunt u zelfs worden bevorderd.
 • Callback in de reserves wordt vaker gebeurt nu, vooral voor het leger. Tijdens de extra reserve tijd, proberen om een ​​reserve filiaal in de buurt van uw woonplaats aansluiten. Als een implementatie zou ontstaan, in ieder geval weet je de mensen die je zal worden ingezet met.
 • Als u een specifieke MOS (Military BeroepsSpecialiteit, aka "job") in het achterhoofd, niet ondertekenen niets totdat die op uw contract.
 • Vergeet niet, snelheid en motivatie zijn alles.
 • Kies een baan specialiteit die je iets leert. Wanneer u actieve dienst verlaat u zult willen verlaten met een baan vaardigheid. Er zijn veel banen die ook kan vertalen in civiele vaardigheden (politie-afdelingen willen vroegere infanterie te nemen, bijvoorbeeld).
 • Als het mogelijk is, de praktijk boren bewegingen voor aankomst in boot camp. Het zal de absolute basis in vergelijking met wat je later leert, maar het zal een stuk helpen.
 • Lees de kleine lettertjes. Recruiters zijn bekend om te liegen of misleiden om u aan te sluiten. Als u iets beloofd, zorg ervoor dat het in het contract, anders kun je het niet krijgen.

Waarschuwingen

 • Omdat in het leger is een serieuze beslissing. Zorg ervoor dat u besluit om mee te doen om de juiste redenen.