Wkonl

Hoe een architect te worden

Architecten ontwerpen en toezicht houden op de bouw van gebouwen, huizen en andere structuren gebruikt als schuilplaatsen. Ze zijn hoog opgeleid, licentie professionals die verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van elk project dat ze ondernemen. Dit artikel geeft een blik op het vak architectuur, de onderwijs-en licentiestatus vereisten om een ​​architect, en de mogelijkheden voor een carrière in het gebied van architectuur.

Stappen

Hoe een architect te worden. Beslissen wat voor soort architect je wilt zijn.
Hoe een architect te worden. Beslissen wat voor soort architect je wilt zijn.

Voorbereiden om architect te worden

 1. 1
  Begrijp het beroep. Architectuur is meer dan een aanleg voor tekenen of elementaire timmerwerk. Architecten zijn betrokken bij elke fase van het proces van het creëren van een nieuwe structuur, van het bedenken van het idee voor het ontwerp van de structuur om de communicatie van de plannen voor de klanten om het toezicht op het bouwproces en het waarborgen van de uiteindelijke structuur is bevredigend. Architecten hebben de volgende talenten en vaardigheden:
  • Ze zijn creatief. Architecten komen met originele ideeën voor het creëren van goed ontworpen structuren die hun omgeving aanvullen en passen hun functionele doel. Elke schijnbaar eenvoudige structuur die we tegenkomen is bedacht door een architect streven naar de sweet spot van schoonheid en functionaliteit.
  • Ze zijn wetenschap-minded. Architectuur is zowel een kunst als een wetenschap. Naast het ontwerpen van gebouwen met elegantie en schoonheid in het achterhoofd, moeten architecten begrijpen hoe de verschillende onderdelen van een gebouw werken samen om een ​​stevige, veilige omgeving te creëren. Een goed begrip van wiskunde en natuurkunde is essentieel.
  • Ze zijn goede communicators. Architecten moeten effectief hun visie delen voor een structuur met de klant die zal bouwen het. Ze zijn uitstekend op het geven van presentaties, het beschrijven van hun ideeën duidelijk en zorgen voor klanttevredenheid.
 2. 2
  Beslissen wat voor soort architect je wilt zijn. Sommige architecten werken voor bedrijven en zie projecten door middel van ontwerp tot voltooiing. Anderen gebruiken hun talenten en vaardigheden in verschillende delen van de industrie.
  • Landschapsarchitecten hebben een achtergrond in plantwetenschappen als architectuur, en zich richten op hoe de ruimtes buiten gebouwen spelen een aanvullende rol.
  • Sommige architecten alleen richten op ontwerp, zorg ervoor dat de plannen voor een gebouw te volgen bouwvoorschriften en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
  • Bouwbedrijven vaak huren architecten als project managers die toezicht houden op de bouw van constructies.
  • Architecten kunnen zich richten op bepaalde soorten gebouwen, zoals high-security, ziekenhuizen of scholen. Ze kunnen ook werken aan de restauratie van oude gebouwen.
 3. 3
  Praat met architecten. Als u beslist of u wilt een architect te worden, praat met licentie professionals om een ​​gevoel van wat er nodig is om een ​​carrière in de architectuur zijn te krijgen.
  • Contact architectenbureaus in uw regio en vragen of je kunt instellen informatieve interviews. Vraag om architectuur programma aanbevelingen en andere adviezen.
  • Vind een parttime baan of stage bij een architectenbureau om een ​​nog beter gevoel van wat het veld is als te krijgen.

Aan onderwijs en opleiding voor steeds een architect

 1. 1
  Major in architectuur. Onderzoek hogescholen en universiteiten met een sterke architectuur programma's. Hoofdvak in architectuur zal ervoor zorgen dat u de voorwaarden moet u het programma een architectuur master invoeren.
  • Sommige scholen bieden vijfjarige programma's die u in staat om te combineren uw bachelor en master's degree zonder de noodzaak om toe te passen op afzonderlijke programma's. Zorg ervoor dat het programma dat u kiest is geaccrediteerd door de Nationale architectonische accrediteren board (NAAB).
  • Kunst, wiskunde, milieu-ontwerp, en andere relevante majors zijn ook juiste gegevens om u voor te bereiden op een carrière in de architectuur. Maar zorg ervoor dat je de cursussen die nodig zijn om toe te passen op graduate programma genomen.
 2. 2
  Krijg een graduaat in de architectuur van een programma geaccrediteerd door de Naab. Als u geen voer een vijfjarige gecombineerde bachelor-en masteropleiding, moet je een master in de architectuur na het voltooien van je bachelordiploma. Sommige programma's richten zich op innovatieve, moderne design, wat op restauratie, en anderen op milieuvriendelijk ontwerp. Onderzoeksprogramma's die aan uw wensen en persoonlijkheid te voldoen.
 3. 3
  Voer een stage ontwikkelingsprogramma (IDP) beheerd door de nationale raad van de architectonische registratie planken (NCARB). Elke staat vereist dat potentiële architecten voltooien een IDP voordat ze worden toegekend licentiestatus. De programma's zijn ontworpen om te geven hands-on exposure op het gebied van pre-design, ontwerp, projectmanagement en praktijk management.
  • De meeste IDP's duren ongeveer drie jaar in beslag.
  • Het is mogelijk om een ​​IDP te beginnen terwijl je nog ingeschreven op school. Uren gewerkt in een architectenbureau of het invullen van schoolprojecten kan meetellen voor de IDP.
 4. 4
  Passeren alle divisies van de architect registratie onderzoek (ARE). De ARE heeft secties met betrekking tot mei facetten van de architect beroep, en beoordeelt of de kandidaat architectuur heeft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de rol van een architect te voeren.
  • De test heeft meer onderdelen dan kan in een dag worden afgerond. Kandidaten zijn verplicht om een ​​dag te plannen om elke sectie fo de test totdat ze allemaal zijn afgerond.
  • Overwegen om een ​​seminarie of studie cursus voor te bereiden op de ARE.

Aan de vergunning als architect

 1. 1
  Verkrijgen van uw eerste licentie. Contacteer de architectuur registratie bord in de staat waar u wordt oefenen om uit te vinden de eisen u moet voldoen voor de eerste licentiestatus naast het invullen van een IDP en het passeren van de ARE.
 2. 2
  Krijg NCARB certificering. Zodra u uw eerste rijbewijs, vul het papierwerk nodig is om gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat u de hoogste professionele standaarden mogelijk hebben voldaan, en stelt u in staat om te werken met klanten in meer dan een staat.
 3. 3
  Beginnen met oefenen. Afhankelijk van je vooropleiding en persoonlijke belangen, zich aansluiten bij een bedrijf dat zich richt op woningbouw, commercieel gebouw, of beide. Beschouw actief als adviseur als een manier om je voeten nat.

Tips

 • De onderwijs-, opleidings-en licentiestatus eisen gelden voor architecten oefenen in de Europa. Verschillende eisen gelden voor degenen beoefenen van buiten de VS.