Wkonl

Hoe een leverancier te vinden in China

Stel, je komt met een product idee of denkt dat je markt kanalen voor bepaalde producten, en u wilt een leverancier in China vinden vanwege de lage productontwikkeling kosten en lage productiekosten daar. Als u de naam van het product of concept van Google, vindt u ton van China leveranciers / fabrikanten. Echter, je nog steeds denkt dat je niet hebt, want je wilt een capabele en betrouwbare een die zou voldoen aan uw specifieke behoeften en hebben een sterke wens om zaken met u te vinden. Veel mensen krijgen gefrustreerd omdat ze zijn te communiceren met de leveranciers in China voor maanden, maar niet om vooruit te komen. De reden, het meest waarschijnlijk, is dat zij de meest geschikte niet vinden in het begin. Naar een geschikte leverancier van China met succes te vinden, moet een strategie. Deze strategie zal bestaan ​​uit bewustwording, kennis en een goede hoeveelheid huiswerk. Hieronder zijn een aantal praktische stappen om een ​​geschikte Chinese leverancier voor u te vinden.

Stappen

Hoe een leverancier te vinden in China. Begrijpen wat je nodig hebt.
Hoe een leverancier te vinden in China. Begrijpen wat je nodig hebt.
 1. 1
  Begrijpen wat je nodig hebt. Moet je eerst weten wat er beschikbaar is en hebben een manier om de informatie te categoriseren. Hier zijn een aantal categorieën te helpen denken over de Chinese leveranciers: fabrikant vs leverancier 3rd-party, Big corporatie vs kleine familiebedrijven; leverancier 3rd-party met in-house productontwikkeling vermogen versus leverancier 3rd-party die gewoon koopt- in-en verkoopt-out; verticaal geïntegreerde fabrikant vs assemblage gevestigde fabrikant, etc. Goed categoriseren van de leveranciers zal u helpen begrijpen wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld, als u nodig heeft om producten te importeren in een nauwe bandbreedte, kunt u kiezen voor een ander dan een leverancier 3rd-party. Als u een klein bedrijf en hebben speciale aandacht, wilt u misschien een goede relatie met een klein familiebedrijf te ontwikkelen.
 2. 2
  Doe enkele voorlopige internet onderzoek naar de verdere ontwikkeling van uw categorie systeem naar uw specifieke behoeften. Maak een tabel met gegevens om u te helpen het zoekresultaat op te nemen, zodat de taak kan efficiënter en effectiever worden uitgevoerd. De tabel moet bevatten kolommen zoals bedrijfsnaam, contactgegevens, zakelijke schaal en reikwijdte, categorie selectievakjes (belangrijk), en notities.
 3. 3
  Gebruiken zoekmachines om informatie met betrekking tot uw productnaam doorzoeken. De eerste 100 resultaten zouden zijn de meest relevante websites met betrekking tot het product van uw bezorgdheid. U kunt ook informatie van uw concurrenten te vinden en ontwikkelen van een beter gevoel van marktsegment en marketing kanalen.
 4. 4
  Gebruik populaire bedrijvengids websites tot zeer gestructureerde informatie voor leveranciers chinese verkrijgen. De directory websites zijn ook uitstekend middel om industriële kennis op te doen.
 5. 5
  Een beperking van de de lijst met leveranciers u wilt werken met een beheersbaar bedrag. In dit stadium kan je al weet wat uw werkelijke behoeften zijn en wat er beschikbaar is. Initiëren contact met de leveranciers u wilt werken, en relaties met hen verder te ontwikkelen. Uiteindelijk zal je het een te vinden. Het proces kan leuk en een vriendelijke ervaring.
 6. 6
  Zoek een chinese lokaal bedrijf om u te helpen. De lokale man weet hoe je de leverancier te controleren, een aantal speciale zakelijke manier is onbekend bij de buitenlandse degenen, als je eenmaal een lokale gids, zullen al uw zakelijke werk gemakkelijk zijn.

Tips

 • Werken met leveranciers die al hun producten zijn geëxporteerd naar Europa of de VS. Besteed aandacht aan de agent relatie. Veel fabrikanten kunnen hun producten geëxporteerd naar de VS in goede hoeveelheid via een derde partij, de leverancier zonder een exclusieve leveringsovereenkomst. Kunnen zij willen directe kanalen naar de VS hebben, en dat zou meer business voor u betekenen.
 • Overwegen de toegang tot de Amerikaanse douane-records voor uw leverancier om een ​​onafhankelijk gecontroleerde lijst van hun zendingen naar de VS Dit zal u vertellen wie hun klanten zijn, hoe loyaal die klanten zijn, evenals het volume mogelijkheden van uw fabriek te krijgen. Import Genius biedt deze moeilijk te vinden douane administratie tegen betaalbare tarieven.
 • Documenteer uw product zo goed en zo volledig als je kunt. 3D-tekeningen, 2D-tekeningen, Bill Of Materials (BOM), foto's, monsters en prototypes zijn allemaal goede manieren om dit te doen. Soms zijn woorden zijn gewoon niet genoeg.
 • Wees ervan bewust dat terwijl de beslisser kan geen Engels spreken, het opbouwen van goede relaties (guanxi) met het topmanagement is cruciaal voor succes op lange termijn.
 • E-mail is goed voor het uitwisselen van productspecificaties, catalogus en prijslijst. Om een ​​diepere relatie op te bouwen, een telefoontje is 10 keer beter dan e-mail. Een persoonlijk gesprek is 100 keer beter dan een telefoontje. Veel mensen willen een bedrijf te starten, dus je moet laten zien zijn ernstiger. Zolang uw contactpersoon maakt gebruik van Engels, kun je gewoon doorgaan en geef die persoon een telefoontje. Het maakt niet uit hoeveel u en die persoon elkaar kunnen begrijpen, je kunt altijd follow-up met een e-mail.
 • Een bezoek aan uw leverancier productielocatie in China is de enige betrouwbare manier om echt te weten haar mogelijkheden, te controleren of de gegevens die u op het bedrijf hebben verzameld is 100% correct, en dat ISO & Kwaliteit principes worden toegepast: Controleer de fabriek organisatie, haar processtromen, de kwaliteit van de geproduceerde goederen, de verpakking, opleidingsniveau van de werknemers, de algemene arbeidsvoorwaarden, onderhoud van apparatuur, enz. Dit geeft je een indicatie van hoe het bedrijf wordt beheerd. Een face-to-face ontmoeting met het management team van de leverancier zal u ook een idee van hun ervaring en de bereidheid om te beginnen aan uw project. U zult ook in staat zijn om een ​​vriendschappelijke relatie, die cruciaal is voor uw project!
 • Alleen maar omdat een site hoger wordt gerangschikt in Google search bedrijf, dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het een meer serieuze zaak. Een aantal zeer goede Chinese leveranciers zijn niet goed thuis in het hebben van hun website hoog genoteerd, terwijl sommige andere Internet jongens kunnen hun website zeer hoog genoteerd. Gebruik uw industriële oordeel.
 • Informatie is afkomstig van ogenschijnlijk onbelangrijke gegevens, bijvoorbeeld de e-mailadressen kunnen nuttige informatie over de Chinese leveranciers te onthullen. Echter, een adres niet oordelen te snel. Je weet nooit waar goede informatie kunnen komen.
 • Het analyseren van de types van leveranciers is van strategisch belang. Het zal u helpen om te begrijpen waar je bent, wat voor soort resultaten te verwachten, en wat zijn de dingen die je moet verzorgen in de onderlinge samenwerking. Misschien wilt u een ervaren persoon die u helpen om de informatie te analyseren. In uw strategie, moet u ook om de aandacht van de toekomstige contracten en de werking omvatten. U kunt advies inwinnen van Chinese professionals die de Chinese mentaliteit, cultuur en zakelijke praktijken te begrijpen. U mag de onjuiste interpretatie krijgen als u de leverancier Engels website te bezoeken, of kunt u gegevens die belangrijke informatie bevat weglaten.
 • Een onafhankelijke derde kan een uitstekend idee voor een snelle kosteneffectieve beoordeling van eventuele leveranciers voordat u kiest voor een te bezoeken. Er zijn veel bedrijven in China gerund door westerlingen die dit doen en kan een goede brug tussen u en uw leverancier te bieden aan de start.

Waarschuwingen

 • Als u sturen vragen u ton antwoorden te krijgen van leveranciers van alle soorten. Sommige jongens kunnen continu sturen u productinfo voor jaren, en zijn in staat om door allerlei spam bescherming. Je mag niet wilt dat uw primaire e-mailaccount te gebruiken om te registreren met deze sites.Contact een betrouwbare outsourcing bedrijf
 • Wees voorzichtig met leveranciers onderaanneming uw bestelling! Wanneer geconfronteerd met een achterstand van leveringen, Chinese leveranciers meestal sub-contracteren ze gedeeltelijk of volledig, zonder het nemen van de voorzorgsmaatregelen om hun klanten te informeren! De meeste van de keren dat dit leidt tot een sub-standaard leveringen
 • Pas op voor goedkope elektronische producten verkopers uit China. Veel online verkopers van elektronische producten in China zijn frauduleuze verkopers. Tenzij je koopt in bulk en de producten worden verscheept wettelijk doorreis aangepaste controles, dan de meeste kans dat u koopt het product van winkelier of groothandel die niet beschikken over exportvergunning. Dit betekent dat er geen manier om te weten of het product echt of imitatie, tenzij je een expert bent. Bekende merken zullen niet toestaan ​​dat hun leverancier te verkopen onder hun normale verkoop kosten, dus de leveranciers zijn ofwel illegaal te verkopen of het is eigenlijk een imitatie.