Wkonl

Hoe het niet eens met je baas

Dit geldt eigenlijk voor het niet akkoord gaan om specifieke geldige redenen in bijna alle situaties. Het vereist dat de persoon die je bent het oneens met zijn bereid om u in discussie gaan over het onderwerp, en neemt ze zijn niet volledig gesloten geest.

Stappen

Hoe het niet eens met je baas. Hebben ten minste een specifieke, geldige en aantoonbare reden waarom je weet dat dit idee zal niet werken.
Hoe het niet eens met je baas. Hebben ten minste een specifieke, geldige en aantoonbare reden waarom je weet dat dit idee zal niet werken.
 1. 1
  Hebben ten minste een specifieke, geldige en aantoonbare reden waarom je weet dat dit idee zal niet werken.
 2. 2
  Zorg voor een suggestie of een alternatief idee, en waarom dit is beter dan je baas 'idee.
 3. 3
  Vraag de persoon vragen om je te helpen hun visie te begrijpen op het idee dat je het niet eens met. Bijvoorbeeld: "Voor dit plan, u suggereert X?"
 4. 4
  Toen ze antwoord, follow-up met een andere vraag die leidt in de richting van de reden voor uw oneens. Bijvoorbeeld: "X vereist Y, hoe zullen we Y gebeuren?"
 5. 5
  Als je naar het punt waar je denkt dat het niet zal gebeuren, vraag dan een laatste vraag. Bijvoorbeeld: "Y is vierkant, maar X vereist ronde - Hoe komen we rond deze" Geen antwoord te eisen - laat de persoon over nadenken.

Tips

 • Gewoon vertel hen u oneens. Hebben een gesprek en zien waar het gaat. U mag niet weten van ervaringen je baas heeft gehad of ze kunnen niet je denkproces te begrijpen. Volwassenen en professionals niet eens elke dag. Sommige van de beste ideeën komen van brainstormen en meningsverschillen.
 • Vergeet niet, uiteindelijk zijn zij de baas. Als u specifiek gezegd te doen of iets op een bepaalde manier niet doet dan moet je het gezag respecteren. Je weet nooit waar ze krijgen hun signalen of welke eisen hogere management zou kunnen maken van hen.
 • Liberale gebruik van "wij" is nuttig, maar overdrijf het niet. Als er iets is duidelijk uw mening, gebruikt "I".
 • Het doel is om de persoon tot dezelfde conclusie op hun eigen te bereiken. Verwacht niet dat dit onmiddellijk gebeuren - geef het wat tijd.
 • Als een idee niet werkt, vertel hen u wilt een andere aanpak proberen. Maak het niet lijkt alsof ze zijn verkeerd - gewoon toevoegen aan het oplossen van problemen arsenaal.
 • Maakt niet uit wat, nooit proberen te bewijzen dat je beter bent dan de baas.
 • Wees bereid om de mogelijkheid dat u verkeerd bent overwegen.
 • Get anderen aan jouw kant die het eens zijn met uw positie, strategieën hoe dit overtuigend te presenteren en te praten met je baas als een team.

Waarschuwingen

 • "Het is niet eerder gewerkt," is niet een specifieke, geldig, en bewijsbare reden.
 • Als u het idee toch moeten implementeren, werk je het hardst om het te laten slagen. Niemand ooit werd ingehuurd om hun baas slecht uit! Als het werkt, je bent een held voor hard werken, maar als het niet zo is, kan niemand je kwalijk nemen om niet te proberen.