Wkonl

Hoe in te pakken voor een weekje weg van huis

Als u weg gaat voor een beetje en weet niet hoeveel te nemen (of wat mee te nemen) deze handleiding zal precies uitleggen wat je zal waarschijnlijk behoefte.

Stappen

Hoe in te pakken voor een weekje weg van huis. Zorg ervoor dat u precies weet hoeveel dagen u weg zal zijn.
Hoe in te pakken voor een weekje weg van huis. Zorg ervoor dat u precies weet hoeveel dagen u weg zal zijn.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u precies weet hoeveel dagen u weg zal zijn. Als zijn gedurende 5 dagen, pakken voor zes het geval. Hebben altijd een "just-in-case" outfit.
 2. 2
  Maak een lijst van alles wat je in een dag te gebruiken. Pakken voor het aantal dagen dat u verblijft plus een. Onthoud zwempakken (indien deze van toepassing), pyjama's en jasjes (of deze van toepassing).
 3. 3
  Begin met uw locatie: Kom je naar een vriend of familielid thuis, waar u soms kunt gebruik maken van hun artikelen? Of wordt u in een hotel waar niet alles voorzien? De was doen kan tijdrovend en duur en meestal, alleen modeketens hotels bieden een wasserij. Deze dienst kan groot zijn, maar het is duur!
 4. 4
  Begin met je hoofd: Shampoo en conditioner, gel, spray, je eigen borstel en kam (je wilt nooit worden geplakt met luizen), etc.
 5. 5
  Pakken voor je gezicht. Heeft u crèmes of reinigingsmiddelen die je nodig hebt gebruikt? Breng een tandenborstel en monster formaat tube pasta. Als u niet beschikt over een tandenborstelhouder gebruik een baggy. Pak niets meer dan 100ml in je handbagage - decanteren alle grotere toiletartikelen in 100ml flesjes, of de veiligheid op de luchthaven zal ze.
 6. 6
  Pak kleren. Probeer het enigszins neutraal te houden, zodat alles kan gaan met alles, en vergeet niet onder de kleding en pyjama's! (Misschien wilt u wat extra ondergoed hebben, dus pak voor zoveel dagen dat u verblijft vermeerderd met ten minste twee - het kan nooit kwaad om veilig te zijn.) Een goede ding om te doen is inpakken vier paar korte broeken / rokjes en 9 tee- shirts of vest tops en bijpassende slippers.. Vergeet ook niet om die allemaal te belangrijk badpakken inpakken als deze gast heeft een zwembad. Vergeet niet om badlakens, zonnebrandcrème en andere zwembad spullen in te pakken.
  • Schoenen: Probeer zodat je outfits die passen bij de schoenen die je draagt ​​naar de locatie pakken, en zo niet proberen om alleen verpakt een andere paar, het is echt bespaart ruimte. Is er een zwembad of strand? Je hebt waarschijnlijk hoeft slechts een paar flip-flops inpakken.
 7. 7
  Ook andere dingen zoals medicijnen - U zult het bewijs dat deze van jou zijn nodig als je gaat naar een luchthaven, dus neem een recept formulier of iets met je.. Zorg ervoor dat je genoeg om de reis plus een dag of twee duren hebben.
 8. 8
  Inpakken elektronische apparatuur. Vergeet niet uw mobiele telefoon en de oplader. Dit is vooral belangrijk als je heel ver van huis - je wilt niet uit zijn van aanraking. Hetzelfde met je laptop als je brengen het. Vergeet niet de verbindingen en het snoer dat gaat om de muur op te laden. Als goed met een iPod of mp3-speler - zorg ervoor dat u de USB-kabel en oplader voor.
 9. 9
  Vergeet niet dingen die je zal vermaken. Deze omvatten tijdschriften, muziek en boeken.
 10. 10
  Vergeet niet je ondergoed, zakgeld, en veel lollies of traktaties als u reist in een auto.
 11. 11
  Vergeet nooit de dingen die kinderen te vermaken. Het is niet leuk als je de DS of iPods of zelfs telefoons vergeet.

Tips

 • Vergeet niet om altijd meer dan genoeg te pakken, maar niet zo uw bagage wordt overbelast. Kijk op wat je max gewicht voor koffers en houdt een gewicht als je gaat in geval van eventuele ongemakken. Een normale handbagage toelagen is 5kg, dat is niet veel.
 • Zorg ervoor dat u uw paklijst met u voordat u vertrekt, want je kunt alles met de lijst inpakken.
 • Als u inpakken en hebben een kind, laat hem / haar helpen om de hoeveelheid tranen minimaliseren voor als je weg gaat.
 • Draag een taalgids voor de taal waar je naartoe gaat als niet iedereen spreekt uw taal. Gewoon een zakformaat fase boek zou doen.
 • Zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor een vliegtuigreis hebben.
 • Houd dit in je hoofd: paspoorten, tickets, geld. Blijven zeggen over en weer.

Waarschuwingen

 • Weet altijd als je in staat bent om te blijven extra dagen als er een probleem is met uw vlucht / auto.
 • Vergeet niet om de belangrijkste posten in een handbagage als je vliegt, of zelfs als je aan het rijden te brengen.
 • Als je vliegtuig vertraagd is nadat u hebt genomen om de luchthaven, blijf kalm. Ga eens een kijkje rond, maar vergeet niet te blijven heen en weer knallen om uw vertrekhal voor het geval u uw vlucht mist.

Dingen die je nodig hebt

 • 5 of 6 van korte broeken of rokken / broeken.
 • 8 vest tops, t-shirts of shirts met lange mouwen
 • Je laptop, mobiele telefoon, elektronica etc.
 • Badpak, handdoek, bril en pet (als u er een nodig hebt)
 • Toiletartikelen (Onder 100ml)
 • Vergeet niet om mooie kleren mee voor als je gaat uit eten