Wkonl

Hoe je drie dagen door te brengen in San Francisco

Het is moeilijk om alle belangrijke bezienswaardigheden te zien en kennis te maken met een stad in drie dagen, vooral met een stad als San Francisco, waar er is zoveel te doen en te zien. Maar als je slechts drie dagen, zijn er stappen om ervoor te zorgen dat u een geweldig bezoek!

Stappen

Hoe je drie dagen door te brengen in San Francisco. Overwegen enkele van de dingen die je hebt gehoord over san francisco en welke dingen je aangetrokken tot de stad.
Hoe je drie dagen door te brengen in San Francisco. Overwegen enkele van de dingen die je hebt gehoord over san francisco en welke dingen je aangetrokken tot de stad.
 1. 1
  Overwegen enkele van de dingen die je hebt gehoord over san francisco en welke dingen je aangetrokken tot de stad. Was het de geschiedenis? Het indrukwekkend gekleurde Victorianen? De tijd van het jaar kan een impact hebben op wat u wilt zien of doen, september en oktober zijn over het algemeen de warmere maanden in de stad, terwijl januari en februari kan heel regenachtig.
 2. 2
  Stel realistische doelen. Het zou onmogelijk zijn om te zien en doen alles in drie weken, laat staan ​​drie dagen. Onderzoek doen naar de stad en de komende evenementen in SF gate. Met name het onderzoek op het gebied waar je verblijft, en te voorkomen dat het boeken van hotels online die zijn gelegen in de wijk Tenderloin. Hoewel de rosse buurt is vertederend in zijn eigen recht en de hotels kunnen goedkoper zijn, het omgaan met de lokale omstandigheden van de buurt is misschien niet de moeite waard.
 3. 3
  Vergeet niet te lopen over de Golden Gate Bridge. Een voorgestelde plan is om eerst een bezoek aan het Legioen van Eer Museum en neem dan de wandeling rondom Land's End. Dit brengt u omhoog door Seacliff en door Baker Beach aan de Golden Gate Bridge. U kunt ook een fietstocht langs het water en over de brug naar Sausalito. Opmerking: als u toch over de brug vindt u uur maandag rijden op de oostzijde van Sunrise tot 03:30 op vrijdag en aan de westzijde van 03:30 tot zonsondergang en in het weekend. Ook tijdens het rijden zeer alert op de torens als er blinde bochten en er kan veel rijders op de brug bij mooi weer.
 4. 4
  Bepaal of u wilt alcatraz zien. Tickets moeten vooraf gereserveerd worden, maar probeer niet te raken in de pret bij Pier 39, San Francisco heeft te veel te bieden voor u om veel tijd te besteden in dit bekende toeristisch.
 5. 5
  Bekijk een honkbalwedstrijd. Afhankelijk van het seizoen, de San Francisco Giants hebben games in South of Market heel vaak. Tickets variëren in prijs van 10€ tot zo hoog als je wilt betalen voor een balspel te zien. De 49ers spelen ten zuiden van de stad en tickets zijn moeilijker aan te komen. Evenzo, de Oakland A's spelen een BART rijden in Oakland en de Raiders spelen op hetzelfde stadion.
 6. 6
  Rijden of neem een taxi naar de top van twin peaks. De kronkelende weg leidt naar de top van Twin Peaks - en de 360 ​​graden uitzicht vanaf de top is een site die u nooit zult vergeten.
 7. 7
  Bezoek de san francisco museum voor moderne kunst. Met een indrukwekkende permanente collectie (waaronder werken van Rene Magritte, Frida Kahlo en Andy Warhol) en frequente tentoonstellingen, SFMOMA is een van de meest indrukwekkende kunstmusea op de Amerikaanse westkust.
 8. 8
  Breng wat tijd door in Haight & ashbury. Hebben een wandeling langs Haight Street bewonderen van zowel alle van de excentrieke winkels en nog meer excentrieke panhandlers. Hebben een pint een lokale microbrew bij Magnolia. Blijven west naar Haight Street tot u de rand van het Golden Gate Park hebt bereikt.
 9. 9
  Het hoofd naar het noorden strand, een gebied dat uitstekend Italiaans eten en een mooi nachtleven biedt.
 10. 10
  Onthoud san francisco biedt enkele van de beste Mexicaans eten in de VS. Er zijn tal van Mexicaanse restaurants in het Mission district.
 11. 11
  Loop langs Fisherman's Wharf en hebben enkele mossel chowder in een zuurdesem brood kom; maak je weg naar de Buena Vista voor de wereldberoemde Ierse koffie.
 12. 12
  Eet wat Chinees eten en bekijk de winkels in Chinatown, of in de "nieuwe" chinatown op clement (uitgesproken als 'clu-ment') in de wijk richmond.
 13. 13
  Wandel langs kastanje straat in de jachthaven wijk.
 14. 14
  Maak een wandeling door de prachtige Japanse tuinen in het Golden Gate Park.
 15. 15
  Rijden de kabelbanen. Ofwel betaalt contant aan boord of, als er anderen in je groep, laat ze tickets kopen terwijl u wacht in de rij. Als u aangeboden transfers, neem ze. Ze zijn goed voor 2-3 uur en kan worden gebruikt om een ​​richting te gaan nadat je uit.

Tips

 • Kleden in lagen. San Francisco is vol microklimaten waardoor de temperatuur te vaak veranderen in slechts een paar straten en een paar uur.
 • San Francisco is de stad voor wandelaars, dus hoef het. Een auto is een verplichting hier, niet een troef. (Let wel, als je in de buurt van een van de beroemde heuvels. Sommige hellingen kan moeilijk zijn.)
 • Neem veel contant geld mee op reis. San Francisco is een van de duurste steden in het land, maar het is ook een van de meest toeristische vriendelijke degenen.
 • Gebruik Yelp.com het vinden van de goede plekken om te eten. Je zou kunnen ontdekken van de plaatsen die je vrienden hebben opgeschept over misschien niet zo groot als de plek naast de deur voor de helft van de prijs.
 • Noem het niet "San Fran" ofwel. Hier noemen we het 'The City'.
 • Noem het niet "Frisco".
 • Vraag mensen van hun ervaringen die zijn naar San Francisco!

Waarschuwingen

 • Als u rijdt, voorbereiden om te jagen op parkeerplaatsen. Parking van San Francisco is gevarieerd en heeft de neiging te zijn mislukt in de toeristische wijken. De straten alleen kan moeilijk te vinden parkeren en zorg ervoor dat je park in een veilige omgeving.
 • Tijdens het rijden, gereserveerd geld voor het parkeren alleen. Er zijn garages in meer dichtbevolkte en toeristische-vriendelijke buurten, maar ze kunnen duur zijn met enkele oplading op uurbasis van 10€ 0,00 of meer voor een flat dagelijkse vergoeding. Als je parkeren op de straat, vergeet niet om tal van wijken mee te nemen als parkeerplaats van de stad is duur (meestal 5€ 0,25 voor 7 minuten), met meter dienstmeisjes routinematig controleren van de meters op uurbasis. Als u gebruik maakt van een meter, zorg ervoor dat je op loopafstand als de meters zijn beperkt tot een uur.
 • Probeer niet alles te doen in slechts drie dagen!