Wkonl

Hoe je je eigen dood fake

Of je nu loopt van de politie, weglopen van huis of wilt u gewoon uw leven opnieuw te beginnen, soms in het leven dat je kan nodig zijn om nep je eigen dood te ontsnappen. Hier een paar tips over hoe om te proberen en fake je eigen dood zonder wekken te veel achterdocht.

Stappen

Hoe je je eigen dood fake. Beslis of je echt wilt om dit te doen.
Hoe je je eigen dood fake. Beslis of je echt wilt om dit te doen.
 1. 1
  Beslis of je echt wilt om dit te doen. Misschien zitten op het voor een tijdje (in de veronderstelling, dat is, hoeft u niet dringend nep uw overlijden zo snel mogelijk om te voorkomen dat gevangen of zelfs gedood voor echt!), En mellow over de vraag of je echt een compleet nieuwe start nodig. Kun je gewoon af te stappen? Bent u melodramatisch? Zijn er alternatieven? Je moet dit alleen doen als je blijft het gevoel dat faken je eigen dood is de enige manier om opnieuw te beginnen of te ontsnappen, en je hebt geen haalbaar alternatief.
 2. 2
  Realiseren vroeg op de gevolgen die dit zal hebben. Je moet geen contact met eventuele vrienden of familie te houden, en als je besluit om ze te laten op het, de kans groot dat ze de politie bellen of verraden je op het einde. Als je moet toestaan ​​dat iemand weet, probeer dan een begrip vriend die, om welke reden ook, nooit verraden je uit aan de politie, familie en het grote publiek.
 3. 3
  Een of andere manier te ontdoen van alle persoonlijke connecties met jezelf. Begrijp je niet kunt e-mailaccounts, lidmaatschappen of andere persoonlijke gegevens te gebruiken nadat je je eigen dood hebben vervalst. Dit is waarschijnlijk de lastigste van alle dingen te krijgen gesorteerd voordat je daadwerkelijk de daad. Wil je wat geld om je nieuwe leven te beginnen, dus misschien wil je om geld op te nemen van een rekening: echter, het oplossen van dit geheel mag argwaan wekken. Geleidelijk geld op te nemen, of, als je in een haast, een enorme hoeveelheid: gewoon niet duidelijk is wat je ook doet.
 4. 4
  Kijk uit voor de kleine dingen die je kunt weggeven. Niet alle vis te voren treden voor een begin. Vergeet ook niet om persoonlijke laptops, computers of mobiele telefoons (tenzij u de SIM-kaart kunt wijzigen) achteraf te gebruiken: deze kunnen worden gebruikt om u te traceren zodra je weg bent.
 5. 5
  Beslis over een dood methode. Zelfmoord is waarschijnlijk de makkelijkste inzet, en hoewel het moeilijk kan zijn voor geliefden om maag, als het is duidelijk je "dood" is een zelfmoord, zullen onschuldige mensen niet beschuldigd worden van je "moord". Ook zelfmoord is een meer open en uitgemaakte zaak: de kansen, zullen mensen minder doorzoeken van CCTV-beelden en persoonlijke records etc zijn als ze weten dat je "vermoord" zelf, in plaats van op mysterieuze wijze verdwijnen.
 6. 6
  Uiteraard kies een "methode", dat betekent dat er geen lichaam te vinden, of bij gebreke daarvan, waar het zou erg moeilijk te vinden. Een gemeenschappelijke men springt van een brug. De "body" kan niet gemakkelijk worden gevonden, waren het eigenlijk daar, dus de politie zal minder verdacht. Als u kiest voor een stekende of opknoping als je "dood"-methode zullen ze verwachten dat een lichaam. En tenzij je een kloon, zal het onmogelijk zijn om een ​​lichaam te repliceren met de exacte tanden, botten enz. Dus denk vooruit.
 7. 7
  Doe het. Plant een nota voor uw "zelfmoord" en dan verdwijnen. Reizen buiten de stad. Opnieuw beginnen, met een nieuwe identiteit. Vrij zijn.

Tips

 • Als je dit doet als een tiener is het moeilijker als je meer familiebanden / minder geld om u te helpen.
 • Vergeet niet, moet u woonruimte te krijgen, anders zul je eindigen op straat.
 • Start nieuwe. Dit is een kans om definitief te herdefiniëren jezelf.
 • Vergeet niet om alle communicatie te blokkeren met eerdere contacten. Zelfs als je een compleet nieuwe look, kunnen ze nog steeds herkennen je op een bepaalde manier.
 • Het is makkelijker om dit te doen als je minder familie en vrienden te maken met.
 • Als u uw beslissing betreur, kom schoon over. Als je probeert uit te leggen aan degenen die ze kunnen je de schuld minder, of kunnen zelfs zo blij je te zien dat ze niet schelen hield.
 • Probeer niet te wenden tot criminaliteit. De politie kan achterhalen je uit, en je zal in nog meer problemen.
 • Zoek anders kan helpen, maar je hoeft geen plastische chirurgie nodig. Zoiets simpels als het veranderen van je kapsel of kleur kan u helpen onherkenbaar uitzien.
 • Het krijgen van een baan kan moeilijk, dus indien mogelijk (dwz als je verdwijning is low key) zijn, wettelijk verander je naam en krijg nieuwe documentatie van uw cv, etc.

Waarschuwingen

 • Doe dit niet als het voor het geld, want dit werkt niet. Je zal uiteindelijk worden gevangen, en zal hebben zet je familie door een hel voor je eigen persoonlijk gewin.
 • Als je gepakt wordt, kunnen er ernstige gevolgen, niet in het minst van alle van geliefden of familie, zal die waarschijnlijk niet begrijpen uw redenen voor het vervalsen van je eigen dood.
 • Niet opvallen.