Wkonl

Hoe je letters van het Engels alfabet maken

Wil je leren hoe je hoofdletters van het Engels alfabet te schrijven? Pak je potlood en blijven lezen. (Let op: Gebruik geen van de periodes of komma na elke stap.)

Stappen

Hoe je letters van het Engels alfabet maken. Letter A.
Hoe je letters van het Engels alfabet maken. Letter A.

Hoofdletters

 1. 1
  Letter A: Teken een schuine verticale lijn naar rechts: /. Teken nog een schuine verticale lijn naar links: \, zodat beide lijnen elkaar raken aan de bovenkant bovenste tips: / \. Teken een horizontale lijn in het midden van de twee lijnen: A. Dit is een.
 2. 2
  Letter B: Trek een verticale lijn: |. Aan haar rechterzijde, trekken twee half-bellen, naar beneden de lijn: B. Dit is B.
 3. 3
  Letter C: Teken een halve maan, met een opening aan de rechterzijde: C. Dit is C.
 4. 4
  Letter D: Teken een verticale lijn: |. Dan, te beginnen bij de top rechts, trek je een achteruit C (stap 3): D. Dit is D.
 5. 5
  Letter E: Trek een verticale lijn: |. Trek drie horizontale lijnen, alle aan de rechterkant van deze, elke 1/3e korter dan de oorspronkelijke (maar de middellijn kleiner is dan de lijnen boven en onder). Men gaat op de top, een in het midden, een op de bodem: E. Dit is E.
 6. 6
  Letter F: Teken een E (stap 5), maar laat de onderste horizontale lijn: F. Dit is F.
 7. 7
  BRIEF G: Trek een C (stap 3). Vervolgens trek je een horizontale lijn, beginnend bij de basis van de onderste tip, halverwege de C: G. Dit is G.
 8. 8
  BRIEF H: Teken twee verticale lijnen naast elkaar: | |. Vervolgens trek je een horizontale lijn in het midden, het aansluiten van hen: H. Dit is H.
 9. 9
  Letter I: Trek een verticale lijn: |. Desgewenst zet twee korte horizontale lijnen boven en onderkant van de verticale, door ze dus de verticale verbindt ze in het midden van de horizontale lijnen. Dit is ik.
 10. 10
  Letter J: Teken een naar achteren gerichte fish hook: J. Dit is J.
 11. 11
  Letter K: Teken een verticale lijn: |. Daarna tekenen twee lijnen, te rekenen vanaf de rechterkant, elk komt voort uit het midden. Een hoeken omhoog, de andere omlaag: K. Dit is K.
 12. 12
  Letter L: Trek een verticale lijn: |. Vervolgens trek je een kortere, horizontale lijn aan de onderkant rechts: L. Dit is L.
 13. 13
  Letter M: Teken twee verticale lijnen naast elkaar: | |. Dan, vanaf de binnenste, tips, trekken twee kortere schuine lijnen die raken 1/2 weg in het midden: M. Dit is M.
 14. 14
  Letter N: Teken twee verticale lijnen naast elkaar: | |. Vervolgens trek je een lijn die begint vanaf de binnenste bovenste topje van de linker lijn en hoek zodat het raakt de andere lijn, op de binnenste onderkant tip: N. Dit is N.
 15. 15
  Letter O: Teken een volle maan: O. Dit is O.
 16. 16
  Letter P: Teken een verticale lijn: |. Vervolgens trek je een 1/2 bubble aan de rechterkant bovenste tip, en het aanraken van het midden van de verticale lijn: P. Dit is P.
 17. 17
  Letter Q: Teken een volle maan: O. Dan, op de buurt-rechtsonder, trek een verticale lijn hengelen recht, deel-weg in de O, en part-uitweg: Q. Dit is Q.
 18. 18
  Letter R: Teken een P (stap 16). Dan, vanaf waar de bodem 1/2 bubbel raakt de verticale lijn, trek een kleine lijn hengelen rechts en naar beneden: R. Dit is R.
 19. 19
  Letter S: In een slag, trek een kronkelende lijn geleid links, dan rechts, dan links (zoals tekening 1/2 van een 8): S. Dit is S.
 20. 20
  Letter T: Teken een verticale lijn: |. Vervolgens trek je een kortere, horizontale lijn op de top: T. Dit is T.
 21. 21
  Letter U: Teken je maan, O (stap 15), maar laat een deel van de top geopend: U. Dit is AL.
 22. 22
  Letter V: Teken twee verticale lijnen naast elkaar, maar, de hoek van de linker naar rechts en naar beneden, en de rechter naar links en naar beneden: V. Dit is V.
 23. 23
  Letter W: Draw twee V's (stap 22) naast elkaar: W. Dit is W.
 24. 24
  Letter X: Trek een verticale lijn onder leiding omhoog en naar rechts. Teken nog een verticale lijn omhoog en leunend links: X. Dit is X.
 25. 25
  Letter Y: Teken een V (stap 22). Dan, waar de twee lijnen elkaar ontmoeten, trek een verticale lijn: Y. Dit is Y.
 26. 26
  Letter Z: In een slag, trek een horizontale lijn, dan is een verticale lijn die loodrecht naar beneden gelaten, dan is een horizontale lijn naar rechts: Z. Dit is Z.

Kleine letters

 1. 1
  Letter a: Deze brief wordt soms op verschillende manieren gebeuren. Maak een omgekeerde J en maken een achterwaarts hoofdletter D aan de rechterkant van het. Als u wilt uw "een is" een andere manier te doen, lees dan verder. Teken een cirkel. Wanneer je naar de plek waar je de cirkel begonnen, maken een verticale lijn: |. Dit is een.
 2. 2
  Letter b: Teken een verticale lijn: |, en vervolgens een kleine hoofdletter D.
 3. 3
  Letter c: Je schrijft c op dezelfde manier of het nu in hoofdletters of kleine letters, maar als je het schrijven van kleine letters, maak uw c kleiner dan een hoofdletter C, dus het is van hetzelfde formaat als de andere kleine letters.
 4. 4
  Letter d: Kleine letters d wordt geschreven als een achteruit b (stap 2 onder kleine letters). Teken een verticale lijn, en vervolgens aan de linkerkant van het, trek een klein achteruit, hoofdletter D.
 5. 5
  Letter e: Je trekt kleine letter e met een flink aantal bochten. Ten eerste, trek een korte, horizontale lijn. Curve te ronden naar ac vorm te maken, met een lijn in het midden.
 6. 6
  Letter f: Veel mensen doen lussen en fancy dingen met hun fs, maar voor nu gewoon proberen de eenvoudige manier. Teken een curve, en breng het naar beneden in een verticale lijn. Net boven het midden van de brief, trek een korte horizontale lijn over de verticale.
 7. 7
  Letter g: Zie je misschien ingewikkelder gs op computerschermen, enz., maar voor nu gewoon trekken de normale versie. Draw ac, en dan een kop, kleine letter f (stap 6 onder kleine letters), zonder dat de horizontale lijn in het midden) eronder.
 8. 8
  Letter h: Trek een verticale lijn, vervolgens een bocht in een andere verticale lijn.
 9. 9
  Letter i: Trek een verticale lijn, zet dan een stip op de top van het.
 10. 10
  Letter j: Zelfde als hoofdletter J, maar maken het naar beneden laten zakken in de lijn van het schrijven en zet een stip op de top van het.
 11. 11
  Letter k: Zelfde als hoofdletter K, met uitzondering van de lijnen vissen boven en beneden niet helemaal de top bereiken.
 12. 12
  Letter l: Trek een verticale lijn. U kunt hier stoppen of tekenen van een korte horizontale lijn onder de verticale lijn (de verticale moet in het midden van die horizontale lijn) en een kortere horizontale lijn boven de verticale lijn vanaf de linkerkant.
 13. 13
  Letter m: Trek een rechte lijn. Uitgaande van een beetje onder de top, rechts, maak een bult die gaat naar de top, naar beneden buigt ("morsen water", niet "houdt water"), en gaat terug naar beneden in een rechte lijn. Nalopen dan de rechte lijn en maak een andere bult op dezelfde manier.
 14. 14
  Letter n: Zelfde als kleine letters m (stap 13 onder kleine letters), maar maak slechts een bult.
 15. 15
  Letter o: Zelfde als hoofdletters O, behalve dat de grootte van de andere kleine letters.
 16. 16
  Letter p: Zelfde als hoofdletter P, maar lager op de lijn van het schrijven.
 17. 17
  Letter q: Net als een achterlijke kleine letter p (zie stap 16 onder kleine letters).
 18. 18
  Letter r: Trek een rechte lijn. Uitgaande van een beetje onder de top, maak een kleine gebogen lijn richting naar rechts en naar beneden gebogen ("morsen water").
 19. 19
  Letter s: Zelfde als hoofdletter S, behalve dat de grootte van de andere kleine letters.
 20. 20
  Letter t: Zelfde als hoofdletter T, behalve hier de horizontale lijn is een beetje onder de top, in plaats van aan de top. Ook, als u wilt, kunt u curve de verticale lijn omhoog op de bodem ("houdt water") aan de rechterkant.
 21. 21
  Letter U: Maak een hoofdletter U de grootte van de andere kleine letters, maar voeg een rechte lijn aan de rechterkant en zet een kleine "staart" aan de onderkant van die lijn.
 22. 22
  Letter v: Zelfde als hoofdletters V, behalve dat de grootte van de andere kleine letters.
 23. 23
  Letter w: Er zijn twee manieren om dit een te doen. Ofwel schrijf een hoofdletter W de grootte van de andere kleine letters, of een twee hoofdletter U's naast elkaar, waardoor ze de grootte van de andere kleine letters. (In feite is de naam van deze brief uitgesproken "double u"!)
 24. 24
  Letter x: Zelfde als hoofdletter X, behalve dat de grootte van de andere kleine letters.
 25. 25
  Letter y: Teken een kleine letter v (zie stap 22 onder kleine letters), maar op het punt waar de lijnen samenkomen, trek een lijn die de juiste lijn van de v. blijft
 26. 26
  Letter z: Zelfde als hoofdletters Z, behalve dat de grootte van de andere kleine letters.

Tips

 • Oefening baart altijd perfect!
 • Zodra je dit gaat, probeer putting letters samen om woorden vormen. Bijvoorbeeld: Combineer stappen 20, 8 en 5, naar THE maken. Combineer stappen 3, 1 en 20, te CAT DE.> Maken. Of, stap 1, 20 en 5 te maken ATE. Zet deze drie woorden samen een zin vormen:. THE CAT ATE ATE>.
 • Check een woordenboek om kleinere letters te maken.