Wkonl

Hoe je mensen om je vragen te babysitten voor hen

Of je enige ervaring babysit hebben gehad, zijn mensen altijd op zoek naar een babysitter.

Stappen

Hoe je mensen om je vragen te babysitten voor hen. Vraag je vrienden of ze iedereen die behoefte heeft aan een oppas weten.
Hoe je mensen om je vragen te babysitten voor hen. Vraag je vrienden of ze iedereen die behoefte heeft aan een oppas weten.
 1. 1
  Vraag je vrienden of ze iedereen die behoefte heeft aan een oppas weten.
 2. 2
  Vraag je ouders om hun vrienden te vertellen met jonge kinderen dat u een verantwoordelijke oppas op zoek naar werk.
 3. 3
  Seek verwijzingen van bestaande klanten. Altijd wel een goede baan bij het babysitten en dan wanneer de ouders terugkeer zeggen: "Ik heb genoten van babysit uw kind vanavond en ik hoop om het opnieuw te doen. Als iemand u weet met behoefte aan een goede oppas, voel je vrij ze mijn naam te geven en nummer "
 4. 4
  Maak een visitekaartje met uw naam, contact gegevens. Deel het uit aan mensen die je ontmoet dat jonge kinderen die NIET vreemden en wie je hebt gesproken met hebben. Het uitdelen van een visitekaartje met mensen die je net hebt ontmoet kan ze afschrikken of ze zich ongemakkelijk voelen.
 5. 5
  Als je het kind en de ouders buiten, in de supermarkt, in de bioscoop, etc zien, dan moet u naar hoi zeggen en vraag hen hoe ze aan het doen zijn. Dit geeft de indruk dat je een soort persoon die een belang heeft in hun leven heeft.
 6. 6
  int roduce zelf int> Vertel de ouders wie je bent, waarom je genieten babysit, wanneer je beschikbaar bent, wat leuke activiteiten die u gaat doen met het kind, en meer.
 7. 7
  Hebben een wijk bij elkaar te krijgen in je huis. Zorg ervoor dat jonge kinderen kun je babysit, evenals hun ouders uit te nodigen. Op het feest kunt u zien hoe verantwoordelijk je bent als je andere vaardigheden. Zorg ervoor dat je een positieve indruk met de kinderen. Ouders zullen meestal alleen brengen babysitten zo niet, vermelden dat als ze ooit iets bij te wonen heb je zal meer dan blij om te babysitten voordat ze leave.So er voor dat ze cant get geschaad en dat is wat je wilt!
 8. 8
  Vraag uw lokale supermarkt als je een advertentie buitenkant van het gebouw kan zetten.
 9. 9
  Als je rond mensen met kinderen, zorg ervoor dat u de behandeling van de kinderen mooi. De ouders zullen de indruk dat je kinderen krijgt. Wees aardig voor de ouders ook.

Tips

 • Hebben een goede reputatie, als je kinderen, handelen om hen de manier waarop je zou alsof je de oppas, dit trekt volwassenen, maar vergeet niet, kunt u nog steeds spelen rond, alleen verantwoordelijk, terwijl je het doet.
 • Zorg ervoor dat je een spel voor de kinderen, omdat je niet wilt dat ze slechte mond u.
 • Wanneer je babysit, hebben verwachtingen, en vragen stellen om te laten zien je bent een sterk persoon. Net als toen is dit kind voor het slapen gaan, een bepaalde routines, als ze nodig hebben om te baden, wat ze graag eten, etc.
 • Misschien wilt om gecertificeerd met het een babysit cursus via het Europese Rode Kruis of de YMCA om te leren over veiligheid en hoe te reageren als er iets gebeurt met het kind. Wordt gecertificeerd kan helpen, en het laat je werkgever weten dat je serieus bent en weet hoe te zorgen voor een kind te nemen in elke situatie.
 • Mond tot mond reclame is het belangrijkste. Zorg ervoor dat je niet iets dat is een slecht woord te zeggen of zou kunnen betekenen van een slecht woord. Sommige kinderen denken zwijgen of dom zijn slechte woorden dus kijk wat je zegt.

Waarschuwingen

 • Wees er zeker leuk om naar de kinderen, zelfs als ze bug u!
 • Wees altijd beleefd bij het praten met de ouders.
 • Het is misschien niet veilig op te zetten babysitting affiches omdat iedereen die het leest heeft uw telefoonnummer.
 • Wees nooit te springerig als het leren kennen van de kinderen - vooral verlegen zijn!
 • U moet voldoen aan de ouders van het kind waar u naar kijkt gewoon om dat je veilig bent