Wkonl

Hoe je rugzak door italië

Reizen in Europa op een begroting college student is altijd ontmoedigend, vooral voor de eerste keer reizigers. Om het meeste voor uw geld te krijgen moet je weten waar te gaan om de leukste voor de minst deeg hebt.

Stappen

Hoe je rugzak door italië. Kies degene die het beste werkt met uw reisplannen, en vergelijken de prijzen voor individuele treinritten alvorens uw eurail stempels omhoog.
Hoe je rugzak door italië. Kies degene die het beste werkt met uw reisplannen, en vergelijken de prijzen voor individuele treinritten alvorens uw eurail stempels omhoog.
 1. 1
  Koop een Eurail pass naar de meeste reizen voor uw geld te krijgen.
 2. 2
  Kies degene die het beste werkt met uw reisplannen, en vergelijken de prijzen voor individuele treinritten alvorens uw eurail stempels omhoog. Een andere optie is de Trenitalia pas, een intra-Italië trein passeren - zorg ervoor dat het de reisbeperkingen controleren om te zien welke treinpas het beste is voor uw reis.
 3. 3
  Bekijk ook de beroemde bezienswaardigheden in Venetië eerste, maar houd een oogje op ongelooflijke vondsten. Het is gemakkelijk om te verdwalen, maar zodra je dit accepteert, zal uw bezoek een stuk leuker. Omarm de kronkelende paden en mysterieuze wendingen! Zorg ervoor dat u een aantal Murano glas, gemaakt op een nabijgelegen eiland te kopen. Neem de watertaxi naar een goedkope tour door de stad, terwijl het eigenlijk varen op de grachten! By the way, als je niet stoppen en gelato, niet eens de moeite iemand te vertellen dat je ging naar Italië.
 4. 4
  Milan is schoonheid vleesgeworden. Zie de grote kathedraal (die onlangs een ingrijpende renovatie ondergaan).
 5. 5
  Check out het operahuis La Scala (gezegd dat de meest akoestisch perfecte theater ooit). Niet te missen Da Vinci's Laatste Avondmaal schilderij, gehuisvest in een nabijgelegen kerk. Tickets kan moeilijk zijn om te krijgen, dus het is best om een ​​bus tour door de stad te kopen in uw taal, dan zorg ervoor dat de tour is inclusief een bezoek aan de kerk! Dat is de gemakkelijkste toegang, maar schat je tijd met de kunst, want het is een constant draaiende menigte, geportioneerd en gecontroleerd door bewakers. Je krijgt een blik, en geen foto... de essentie winkel is groot en heeft alle afbeelding reproducties je zou willen.
 6. 6
  Ga winkelen! Kijk voor de leuke boetiekjes, die iets voor alle portemonnee singels hebben.
 7. 7
  Met alle middelen niet missen een stop in Cinque Terre, aan de noordwestkust. Het kan enige tijd duren om te komen met de trein, maar het is het waard. Deze vijf kustdorpen zijn de realisatie van de schilderachtige pittoreske taferelen Europeanen voor ogen. Belangrijker nog, de beste dingen over deze steden zijn goedkoop of gratis. Men kan besteden 's avonds kijken naar de zonsondergang op de rotsen met een fles wijn en een groep van nieuwe internationale vrienden. En voor slechts een paar euro, kunt u proberen de ongelooflijke pesto, die werd opgericht in deze regio. De verse vis is ook geweldig, hoewel pas op de meeste plaatsen belast door het gewicht van de vis. Verreweg de meest beroemde attractie in Cinque Terre is de tocht over de vier bergen die de steden te scheiden. De klim wordt nog lastiger als je gaat Noord en de derde berg is een twee uur durende proef. Maar, het prachtige uitzicht, bezienswaardigheden van de steden, en het gevoel van voldoening te maken de wandeling de moeite waard.
 8. 8
  De volgende stad op de weg is florence. Het Florence vlooienmarkt is een geweldige plek om te halen uw herinneringen en Euro mode aan de beste prijzen in Italië. Helaas, de musea zijn duur en er zijn veel van hen (zelfs veel kerken rekenen inschrijfgeld.)
 9. 9
  Onderzoek van tevoren en kies er een of twee plaatsen als kunst voor u belangrijk is. Een van de best bewaarde geheimen van de stad is het Piazza Michelangelo. Een eenvoudige wandeling of buskaartje brengt u naar de heuveltop Piazza, net buiten de stad, die de weg vrijmaakt voor een prachtig uitzicht over de stad. Deze reis is vooral waardig bij zonsondergang. Een hippe ontmoetingsplaats lijkt te zijn in de voorkant van de Duomo, dus ga er bij valavond tot allerlei Belgen en buitenlanders gelijk zien. Er is een grote pizza winkel, die verkoopt door het stuk aan de overkant van de Duomo, ideaal voor de prijsbewuste reiziger! Siena, een andere stad zeer dicht bij Florence is ook een prachtige stad.
 10. 10
  Het maken van uw weg naar beneden het land, de volgende halte is rome. Het grote ding over Rome is dat de meeste van de monumenten zijn gratis. Sommige van deze zijn het Pantheon, het Forum Romanum, het Circus Maximus, Victor Emmanuel Monument, de Spaanse Trappen en de Trevifontein. De twee grote ticket items bezocht door toeristen zijn het Colosseum en de Vaticaanse musea. Het Colosseum is te duur en underwhelming, en gaat meestal gepaard met een lange lijn. Het Vaticaan museum bevat een aantal beroemde meesterwerken, waaronder de Sixtijnse Kapel. Maar, voor degenen die zijn wars van geld, zie je nog steeds het grootste deel van het Vaticaan, waaronder St. Peter's Basiliek gratis. 'S nachts, de Piazza's zijn een vlaag van activiteit. Camp di Fiori is volledig van bars, velen met Europeanen, en kroegentochten. De Piazza Navona is gevuld met straatartiesten en kunstenaars, evenals terrasjes. De mooiste bezienswaardigheden in Rome zijn die van de monumenten in de nacht.
 11. 11
  Reis terug door de Trevi-fontein en de omgeving van het Victor Emanuel monument aan het Colosseum aan de schoonheid van de monumenten in lichten zien.

Tips

 • In Cinque Terre, de meest aantrekkelijke steden zijn Riomaggiore en Corniglia.
 • Als goedkope hostels zijn niet voor jou, doe je onderzoek en bereid zijn om een ​​paar dollars te betalen, vooral in Rome.
 • Zoals altijd, respecteren de cultuur die u bezoekt... een glimlach helpt elke situatie.
 • Indien u graag een langere tijd door te brengen op een plek gaan http://hostandcare.com dat is een gemeenschap die studenten en reizigers op zoek naar vrije accommodaties met gezinnen en senioren op zoek naar zorg verbindt. U krijgt gratis kost en inwoning in ruil voor enkele uren per week van hulp. Je kon tutoring doen, kinderopvang, ouderenzorg, thuiszorg, enz.
 • Zorg ervoor dat alle openbaar vervoer tickets die je ooit koopt (bus, trein, metro) te valideren.

Waarschuwingen

 • Het is gemakkelijk om te verdwalen.
 • Zakkenrollen is een mogelijkheid in Italië. De meeste reizigers kiezen voor een geld riem (die u kunt kopen in een reis-winkel) dragen onder hun kleding.