Wkonl

Hoe kan ik een baan als bankbediende krijgen

Een carrière als bankbediende kan spannend. Als een, zal je veel verschillende mensen te ontmoeten en te leren een verscheidenheid van nieuwe vaardigheden; zeggen Je hebt gewerkt in een bank ziet er altijd goed op een CV! Pas op, het is echter niet een baan voor iedereen!

Stappen

Hoe kan ik een baan als bankbediende krijgen. Vraag jezelf af, waarom wil je naar een bank teller te zijn?
Hoe kan ik een baan als bankbediende krijgen. Vraag jezelf af, waarom wil je naar een bank teller te zijn?
 1. 1
  Vraag jezelf af, waarom wil je naar een bank teller te zijn? Bent u in het voor de beloning? Vaak in veel gevallen banktellers moet een hoop werk te doen en hebben een grote verantwoordelijkheid, maar niet veel betaald krijgen. Als je geniet van het werken met het grote publiek en wil nieuwe mensen te ontmoeten, kan dit de juiste baan voor jou!
 2. 2
  Beslissen wat voor soort bank die u graag zou willen werken aan: een kleine, geboortestad bank, een nationaal (zoals Bank van Europa) of een regionale bank (heeft vele takken, maar alleen binnen een paar staten). Realiseer je dat de regionale en nationale banken werken vergelijkbaar in stijl terwijl geboortestad banken zijn meer intiem.
 3. 3
  Voordat u kunt toepassen, zullen de banken willen en verwachten u om bepaalde kwalificaties te voldoen. Ze verwachten dat je goede krediet, geen hebben, strafblad, een aantal verwijzingen die je kent, werkgelegenheid ze kunnen controleren op (als er niets anders, om te zien hoe lang u daar heeft gewerkt) en een aantal elementaire computervaardigheden (zoals het gebruik van Windows XP). Voor de meeste teller banen, moet je waard ervaring in het leveren klantenservice en het hanteren en balanceren contant geld minstens een jaar hebben. Sales is een belangrijk pluspunt.
 4. 4
  Begint te zoeken naar bank banen! U kunt uw lokale krant te controleren op teller posities, maar ook overwegen om naar de websites van de verschillende banken die actief zijn in uw stad. Bijna alle van hen hebben carrière secties die je informatie over wat takken zijn inhuren en wat de verwachtingen zijn voor de banen zal geven. Als je geen ervaring met het werken in een bank, zal je waarschijnlijk wilt zoeken naar banen die zijn gelabeld hetzij als "Teller" of "Teller 1" (entry level teller).
 5. 5
  Volg de aanwijzingen voor het aanbrengen: ofwel solliciteer online of stuur je cv naar de bank. Houd in gedachten als u sturen in een CV zullen ze de meeste kans hebben een aanvraag voor u in te vullen en zullen al uw gegevens (adressen van de afgelopen zeven of meer jaren willen, onderwijs, werkgelegenheid, vaardigheden, prijzen, referenties, SSN, DL / Staat ID #) en er kunnen ook vragen als 'Waarom wil je werken voor ________ Bank?'
 6. 6
  Wachten voor een gesprek, maar houd in gedachten het proces is over het algemeen traag. HR werkt vaak op beperkte dagen en tenzij zij hier behoefte, kunnen hun tijd wieden maken door aanvragers.
 7. 7
  Als je toch een interview, zorg ervoor dat je aankomt enkele minuten te vroeg (ten minste 10) en je ziet er zo professioneel mogelijk. Draag een pak, want hoe klein uw positie is, zullen de banken verwachten dat je om te kleden in het pak en altijd er professioneel uitzien. Voor dames, betekent dit pantie slang, lichte make-up, mooi gedaan haren, broek / rok pak en een blazer. Voor mannen, pak / blazer / maat broek en een stropdas.
 8. 8
  Je zult een aantal vragen over uw klantenservice ervaring worden gevraagd en hoe je klanten zouden behandelen (hint: banken verwachten grote kussen, zelfs als de klant verkeerd is), hoe je zou omgaan met contant geld offages en hoe je balans je geld, en verwachten dat veel vragen over de verkoop. Uw manager zal waarschijnlijk vragen om hen iets zoals "overtuigen mij om deze pen te kopen" te verkopen. Ze willen dat je er uit te duwen producten.
 9. 9
  Na uw interview, stuur dan een bedankbriefje. Dit geeft je een deel ingesteld van de andere kandidaten en laat hen weten dat u hun tijd waarderen. Bij het verlaten van het interview, altijd dank wie je ook geïnterviewd en schudden hun hand.
 10. 10
  Als je de baan, congrats! Maar zo niet, harder proberen de volgende keer en vergeet niet, elke bank is een andere pasvorm voor elke persoon.

Tips

 • Ga niet in de mentaliteit die je krijgt van een cool en trendy beroep: het is hard werken. Verwachten veel vrijdagen en maandagen werken want dat zijn de drukste dagen in het bankwezen.
 • Banken bieden grote voordelen, zoals medische, tandheelkundige en visie evenals vele betaalde vakantie, vakantie na een jaar en persoonlijke dagen. Deze vaak parttime werknemers omvatten ook, maar contact op met HR eerst. Alle medewerkers moeten hebben gratis controle van de rekeningen en dergelijke scherp geprijsde bankproducten.

Waarschuwingen

 • Als je niet wilt verkopen, is dit niet de baan voor jou. Jouw taak zal bestaan ​​uit meer omzet dan iets anders; banktellers werken vaak harder dan persoonlijke bankiers als het gaat om balanceren een verscheidenheid aan taken.
 • Bankieren is niet zo glamoureus als het lijkt. Het is veel werk, kunnen klanten zeer verontrustend, en u wordt verwacht om ontmoeten en dan verkoop doelen op een dagelijkse basis.
 • Pas op voor het werken in de banken in supermarkten. Vaak zijn het hele weekend, later uren dan de meeste traditionele banken, hebben een hoog personeelsverloop en zijn vaak open op de meeste feestdagen (met inbegrip van federale degenen zoals 4 juli en Thanksgiving-iets wat de traditionele banken uitstappen). Wees bereid om hard te werken!