Wkonl

Hoe kan ik een baan in Nieuw-Zeeland krijgen

Mensen verhuizen naar Nieuw-Zeeland voor de werkgelegenheid en andere levensstijl. Het leven down under is nooit meer hetzelfde voor de mensen die de overstap naar deze rustige en prachtige Land van de Lange Witte Wolk. Het is niet alle dagen van wijn en rozen, echter. Meer informatie over de plus-en minpunten, voordat je gaat varen!

Stappen

Hoe kan ik een baan in Nieuw-Zeeland krijgen. Probeer het registreren met een paar wervingsbureaus als je eenmaal bent gekwalificeerd om te werken.
Hoe kan ik een baan in Nieuw-Zeeland krijgen. Probeer het registreren met een paar wervingsbureaus als je eenmaal bent gekwalificeerd om te werken.
 1. 1
  Controleer met nieuw-zeeland immigratie in de eerste plaats om te zien of je een werkvisum / vergunning of werkvakantie in Nieuw-Zeeland kon krijgen voordat u komt. De werkgevers in Nieuw Zeeland zal waarschijnlijk alleen iemand inhuren die een werkvisum heeft gehad gedurende ten minste 2 jaar als je op zoek bent naar een professionele baan.
  • Merk op dat de Australiërs geen visum nodig hebben.
 2. 2
  Probeer het registreren met een paar wervingsbureaus als je eenmaal bent gekwalificeerd om te werken. NZ werkgevers en bedrijven zijn afhankelijk van wervingsbureaus voor hun inhuren als geheel.
  • Krijg je cv opgeknapt en hulp krijgen om dit te doen indien nodig.
  • Wees bereid om psychometrische testen uit te voeren. Het is ongebreideld in Nieuw-Zeeland.
 3. 3
  Log in op werkgelegenheid. Co.nz of seek.co.nz. Deze sites bieden reclame voor de meest recente vacatures. Banen Nieuw-Zeeland zijn beschikbaar voor mensen die bereid zijn om te werken als het land is op zoek naar goed talent.
  • De lokale veilingsite 'Trade me' is ook een goede site voor banen.
 4. 4
  Seek meer informatie op de website van de overheid, die inzicht biedt in de vraag er is op dit moment en informatie over het krijgen van werk in Nieuw-Zeeland op banen. Govt.nz.
 5. 5
  Check out edgazette. Als je te leren, kijk naar www.edgazette.gov.nz. Het heeft een prachtige lijst met alle huidige onderwijs vacatures (ze lopen tussen 500-1.800 op een bepaald moment). Leraar aide banen hebben geen formele lesbevoegdheid nodig, ook, wanneer de scholen (meestal landelijke) zijn niet in staat om gekwalificeerde docenten te vinden, zijn ze gemachtigd zijn deze zonder ze in te huren.
  • Nieuw-Zeeland is buitengewoon flexibel, in termen van het inhuren zonder de juiste visa en docent registratie. Je kon goed worden gehuurd, met dien verstande dat, u het papierwerk proces begint, en krijg het opgeruimd in een redelijk tijdsbestek.
 6. 6
  Verwacht om te zetten in een normale dag werk. Uren hebben de neiging zeer vroeg begint, maar je krijgt om thuis een goed half uur te gaan.

Tips

 • Nieuw-Zeeland maakt het gemakkelijk voor professionals uit alle geledingen van de samenleving om daar een nieuw leven te beginnen. Zin in een verandering? Nu is het tijd om het uit te proberen.
 • Het land is als drop-dead gorgeous zoals je zou verwachten en verkeerscongestie en Road Rage (buiten Auckland, hoe dan ook) is minimaal, vooral door Amerikaanse normen. Burgers zijn (meestal) de wet houden. Verkeersregels zijn nauw opgevolgd door de meeste. De lucht is helder, het landschap is groen. Het is een agrarisch land, en het eten is overvloedig en redelijk goedkoop (hoewel de beste lam wordt geëxporteerd, waarvan het vlees prijzen opdrijft).
 • Overwegen om een ​​korte cursus of het inhuren van parttime, om wat Kiwi ervaring op te doen: werkgevers kijken om te zien hoe je gaat om te passen in hun cultuur.

Waarschuwingen

 • Tenzij je een zeer technische vaardigheid, of werken in een gebied waar sprake is van een vaardigheid tekort, dan spreken Engels met een uitstekende grammatica zal sterk verbeteren van uw kansen op werk. Streef naar een 7 of beter op alle delen van IELTS. Terwijl de Nieuw-Zeelanders zijn over het algemeen erg vriendelijk en begrip voor verschillende Engels niveaus van de arbeidsmarkt is zeer concurrerend en hoger niveau banen hebben de neiging om te gaan naar mensen die goed Engels spreken ongeacht het land van herkomst
 • Als je gaat door het puntensysteem en moet uw kwalificaties in vergelijking met Nieuw-Zeeland normen etc. bereid worden dat dit soms kan duren, kan de verificatie dat je eigenlijk de graad en het is niet nep vereisen, zullen waarschijnlijk moeten alle originele documentatie inclusief certificaten en mark-platen, en zoals met andere landen, kan heel duur zijn. Hoewel het sneller kan toestaan ​​ten minste zes maanden voor het gehele vreemdelingenketen
 • Pesterijen of intimidatie is gemeengoed. Wees bereid om op te staan ​​om het of worden geduwd ongeveer door senior medewerkers in sommige organisaties en overheidsdiensten.
 • Er zijn problemen in sommige NZ scholen met kinderen die extreem agressief, slecht voorbereid, ongemotiveerd, pesterijen en aanvallen van andere kinderen of leraren.
 • Twintig procent van alle opgeleide Kiwi's wonen en werken buiten NZ. Er is een reden voor, de beloning in Nieuw-Zeeland is niet zo goed als vele andere plaatsen, kan het weer een pijn zijn, en "het oversteken van de sloot" (naar Australië) is een bekende manier om een ​​betere welvaart.
 • Nieuw-Zeeland is niet Australië, neem warme kleding. Het klimaat buurt lag van de Britse maar enigszins milder in de winter niet altijd zo heet in de zomer, afhankelijk van welk deel van New Zealand u naar.
 • Probeer niet en brengen vers voedsel uit het buitenland, zal de douane niet al te blij en kun je beboet worden duizenden dollars (zie borden op de luchthaven). Het kan mogelijk zijn om in sommige soorten verpakte gedroogde voedsel, maar zorg ervoor dat je het verklaren.
 • Afhankelijk van waar je vandaan komt uw huisdier is waarschijnlijk nodig quarantaine voor bepaalde tijd.