Wkonl

Hoe kan ik een flyer die aandacht krijgt ontwerpen

Een flyer is slechts zo goed als de aandacht grijpt. Gebeurtenis folders hebben vooral om op te vallen, omdat ze meestal concurreren met een zee van andere folders. Dit artikel zal zich richten op manieren om jou meer aandacht-waardig te maken.

Stappen

Hoe kan ik een flyer die aandacht krijgt ontwerpen. Bezoek een plek waar er veel van flyers.
Hoe kan ik een flyer die aandacht krijgt ontwerpen. Bezoek een plek waar er veel van flyers.
 1. 1
  Bezoek een plek waar er veel van flyers. Het beste is om een bezoek aan een plek waar gebeurtenis folders neiging om geplaatst, niet de wasserette, waar het meestal kinderopvang, schoonmaak, en de apparaten te koop. Scan de flyers en noteer degenen die het meest opvallen aan u. Neem een ​​kijkje: Wat maakte deze flyers opvallen aan u? Houd dat in gedachten als u doorgaat met de volgende stappen.
 2. 2
  Gebruik het grootste papierformaat dat de printer aankan of de grootste uitbreiding die je kunt veroorloven van een drukkerij. Size matters, vooral onder een vlaag van andere folders.
 3. 3
  Gebruik felgekleurde papier. Neon papier zal de meeste aandacht op zijn eigen pak, maar het kan de tekst of afbeeldingen te overmeesteren. Overweeg het gebruik van een kleur dat is helder, maar toch zacht genoeg om het contrast in een donkere kleur (bijvoorbeeld sky blue) te creëren. Of, als je stok met een neon kleur, gebruik dan een donkere kleur voor de tekst en afbeeldingen.
 4. 4
  Kies een treffend beeld. De foto die u kiest hangt af van uw publiek, maar wat er ook gebeurt, zorg ervoor dat er voldoende hoog contrast en verzadiging dat het "pops".
 5. 5
  Gebruik eenvoudige, dik lettertypen. De funky fonts kan er goed uitzien op je computer, en goed werken op een strooibiljet of een andere vorm van pamflet, maar ze zijn moeilijk te lezen vanaf een afstand en niet fotokopie goed. Gebruik eenvoudige, bold fonts die gemakkelijk kunnen worden gelezen en zal niet vervormen na 150 keer worden gekopieerd.
 6. 6
  Vermijd rommel. Het is verleidelijk om elke vierkante centimeter van de flyer met woorden en afbeeldingen proppen, maar soms met 'witruimte' rond uw koppen en afbeeldingen kunnen ze beter opvallen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de flyer kan worden gezien van een afstand. Test uw flyer door opknoping het op en het nemen van 4-5 grote stappen terug-je moet in staat zijn om de kop van deze afstand te lezen.
 8. 8
  Plaats uw flyers vroeg, ten minste een week voor uw evenement. Dit zal ervoor zorgen dat uw poster wordt geplaatst voordat anderen, en hulp vroeg op de publiciteit van het evenement. Later terug en opnieuw post uw flyer indien nodig.
 9. 9
  Plan elke grote evenementen een maand of 2 voordat je begint het uitdelen van flyers om ervoor te zorgen dat alles is gepland.

Tips

 • Indien contact kan gemaakt worden via e-mail, fax of telefoon, of meer informatie is beschikbaar op een website, bevatten dat ook. Deze informatie hoeft niet zo groot en kan gaan aan de onderkant van uw flyer. Vergeet niet, "Als je wilt dat ze er zijn, vertel hen waar."
 • Bij het verwijderen van oude affiches van palen of planken alleen posters te verwijderen voor gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden. Je zou niet willen dat iemand het nemen van uw poster voor uw evenement.
 • Vergeet niet om alle relevante adres, contactgegevens, datum en tijd informatie op te nemen - zelfs als het lijkt overbodig. Bijvoorbeeld: donderdag Avond Show. Donderdag 14 januari, 2010 @ 19:00. Evenzo, hoewel het lijkt alsof iedereen zou moeten weten waar het Washington Monument is, vertel hen nogmaals: het snijpunt van de Madison Ave, NW & 15th St, NW, Washington, DC 20001.
 • Gebruik string naar flyers plaatsen op levende bomen, geen spijkers of nietjes.
 • Als je flyers vaak, kies een thema en blijf daarbij. Misschien dat betekent een kleur, of het runnen van uw flyers horizontaal in plaats van verticaal. Zoek iets dat maakt je opvallen in uw gemeenschap en blijf daarbij, mensen zullen beginnen om uw flyers te herkennen voordat ze ze nog hebben gelezen, dit maakt het waarschijnlijker dat ze stoppen en zien wat u momenteel aan.
 • Vermijd het plaatsen van flyers op geparkeerde auto's. Mensen kunnen klagen.
 • Als je kijkt naar een kleurenwiel, zal elke twee kleuren die aan de tegengestelde uiteinden levendige naast elkaar kijken.

Waarschuwingen

 • Veel gemeentelijke codes beperken van de omvang van en waar folders mogen worden geplaatst. Controleer uw lokale codes. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van posters binnen een bedrijf of school, altijd zoeken eerst toestemming.