Wkonl

Hoe kunt u uw CV online plaatsen

Als je zonder werk of op zoek naar een betere baan, het posten van uw CV online kan u helpen dekken van uw stichting. Van de verschillende bronnen die u misschien uw volgende baan te vinden, wordt het steeds waarschijnlijker dat je een baan vindt via een aantal carrièresite. CV plaatsen kunt u een vliegende start te geven aan uw nieuwe baan door het verhogen van uw kansen wordt gezien door potentiële werkgevers en recruiters.

Stappen

Hoe kunt u uw CV online plaatsen. Als u niet een cv hebt, een maken zoals in andere hieronder genoemde googles.
Hoe kunt u uw CV online plaatsen. Als u niet een cv hebt, een maken zoals in andere hieronder genoemde googles.
 1. 1
  Als u niet een cv hebt, een maken zoals in andere hieronder genoemde googles.
 2. 2
  Update je cv, zodat het beter is geformatteerd naar online worden geplaatst.
  • Zet uw cv naar een text-only document (zie de tips hieronder).
  • Actualiseren van de woorden en zinnen in je cv, zodat een werkgever of recruiter doen van een online zoekopdracht uw CV zal vinden.
   • Bijvoorbeeld: Als u een computer programmeur en uw functie was 'Programmer / Analyst II', maar wat je wilt een baan voor werkelijk gerelateerd aan HTML-webpagina te programmeren, moet u ervoor zorgen dat u noemt HTML, webpagina's, het programmeren en andere verwante woorden en zinnen over in je cv. Niet te doen-je cv moet nog steeds keurig gelezen, maar zorg ervoor dat u de zoekwoorden en zinnen die je wilt te vinden onder omvatten.
  • Houd een Word opgemaakte kopie van uw CV zo veel vacaturesites kunt u ook de. Doc-versie uploaden. Plus, zal geïnteresseerde personeelsmanagers het algemeen vragen voor een betere opgemaakte cv dan wat de vacaturesite biedt hen.
 3. 3
  Als uw CV is lang, kunt u overwegen de voorbereiding meerdere gespecialiseerde cv's voor elk soort werk dat je zou overwegen. Hierdoor kunt u uw CV aan te passen enigszins overeenkomen met uw potentiële werkgever, zonder dat u zelfs maar te weten wie die werkgever is.
 4. 4
  Maak een begeleidende brief die meer zinvol is voor een werkgever die je online vindt. Je kunt niet specifiek en praat direct naar uw nieuwe baas op naam op een job board, dus je zal je sollicitatiebrief te veranderen aan te geven dat. Je sollicitatiebrief moet ook worden omgezet in een text-only document (zie de onderstaande tips).
 5. 5
  Eerst richten op de grote vacaturesites, echter niet volledig negeren de kleinere boards:
  • Er zijn veel job boards die specifiek zijn voor een industrie. Als u vindt job boards in uw bedrijfstak, zou het best zijn om te posten om ze allemaal om je kansen te verhogen.
  • Veel van de kleinere algemene boards zijn ook een goed schot. Veel werkgevers willen niet veel geld te besteden aan de grote vacaturesites, zodat ze gebruik maken van een kleinere raad van bestuur om te zoeken naar een nieuwe werknemer.
  • De meer vacaturesites je op, hoe hoger je kans dat je wordt gevonden door je toekomstige werkgever.
 6. 6
  Sommige CV posting sites kunt u uw foto's of video's posten, samen met je cv. Anderen kunnen je cv te doen toekomen aan bedrijven in uw regio op zoek naar mensen met uw vaardigheden. Sommige sites kunt u zowel bouw je cv alsook uploaden naar vacature sites.
 7. 7
  Veel carrière platen hebben wat ze noemen een CV builder en / of een plak je cv sectie. In te vullen CV builder sectie een job board, moet u uw werk geschiedenis, uw opleiding informatie en vaardigheden te verzamelen van uit je CV en typ ze in afzonderlijk.
  • Voor elke opdracht, lijst:
   • De naam van het bedrijf waar u werkte.
   • Je begin-en einddatum.
   • Wat uw takenpakket waren.
   • Uw belangrijke prestaties op die baan.
 8. 8
  Profiteer van de gratis tools die een groot deel van de job boards bieden wanneer u uw CV te plaatsen op hun site.
  • Veel van de sites hebben wat ze Job Agents of iets dergelijks noemen, waarin automatische zoekmachines die zoeken naar banen die overeenkomen met wat je wilt zijn. Job agents veel carrière site kan worden ingesteld om e-mail een lijst met overeenkomende banen zo vaak als u wilt. Het is de moeite waard de tijd neemt om ervoor te zorgen dat je meerdere job agents setup om je niet te veel en niet te weinig job leads te sturen. Proberen om het inrichten van een paar verschillende agenten die zich richten op banen die zijn iets breder dan precies wat u zoekt. Dit stelt u in staat om te filteren op de baan notificaties die u niet wilt, maar zorgt ervoor dat je al degene die je niet wilt missen.

Tips

 • Overweeg het gebruik van een professionele cv schrijver die ervaring hebben met online cv heeft. Het kan een wetenschap te zijn om de juiste vaardigheden en zinnen zetten in een cv voor u om uit te komen op de top van een werkgever zoeken. Als je dat doet het huren van een cv schrijver, zorg ervoor en vraag van te voren of ze online zijn posting ervaring en vergelijken een paar verschillende schrijvers.
 • De meerderheid van de job boards vragen om een tekst-only CV plakken. Wanneer een job board vraagt ​​u om uw cv te plakken, niet vanuit een HTML of Microsoft Word opgemaakt hervatten plakken. Sla uw CV als een txt-bestand, open het in Notepad en formatteer de afstand als volgt.:
  • Probeer niet in het midden of rechts uit te lijnen tekst. Deze opmaak gaat verloren en zal niet de manier waarop je het zou willen kijken. Links uitlijnen alle tekst.
  • Omdat je niet in staat zijn om te gebruiken vet, onderstrepen, cursief of, kunt u nog steeds dingen zien er aardig door in te koppen en het gebruik van witregels tussen de secties.
  • Leg een of twee lege regels tussen elke job in je werk geschiedenis, zet dan maar een rijtuig-einde van elke regel van de gegevens.
 • Overweeg het gebruik van een CV posting service of een cv distributie dienst om tijd te besparen en de breedste belichting snel. Hoewel de meeste van de distributie kosten vanaf 40€ - 75€ dollar of meer, hoeveel geld je verliest door het niet hebben van uw werk sneller? Met behulp van een externe dienst ook kunt u uw tijd richten op het minder vervelend methoden van zoeken naar een baan.
  • Besteed aandacht aan wat je krijgt voor je geld. Sommige sites stuur je cv op per e-mail aan werkgevers en recruiters, sommige sites fax uw CV naar werkgevers, en anderen uw CV eigenlijk posten online alsof je het zelf had gedaan. Misschien wilt u een of meer van deze soorten diensten te gebruiken.
  • Als je het vergelijkt verschillende diensten aan elkaar, zorg ervoor dat je begrijpt welk type dienst elk is het verstrekken opdat u met appels kunt doen om appels vergelijken.
   • De meeste CV posting websites zal u vertellen hoeveel sites die u zal worden geplaatst aan. Niet alleen baseren uw beslissing over het aantal sites. Dit kan lastig zijn, want soms als je je CV naar een site te plaatsen, het is eigenlijk je op diverse zuster-locaties tegelijk blussen. Een groot voorbeeld hiervan is krantenvestigingen. Sommige van de bedrijven lijst elke krant of regionaal terrein en tel het als een van de sites die ze plaatsen aan. Deze blaast kunstmatig hun aantallen boven hun concurrentie.
  • Het zou geen kwaad te zoeken van de onderneming op de BBB.

Waarschuwingen

 • Een beslissing over het zetten van een adres op je cv. Sommige personeelsmanagers vereisen of suggereren sterk zetten iemands huisadres op een cv, terwijl anderen dat niet doen. Degenen die liever of eisen dat het kan een huisadres te zien als een teken van stabiliteit en kan zelfs gooi cv's die prive-adressen missen op grond dat een dergelijke kandidaat wordt waardoor het "lijkt alsof er iets te verbergen" van het bedrijf. Echter, bij het maken van deze beslissing, wegen de gevolgen voor de privacy in verband met deze keuze.
 • Kijk uit voor spam! Vergelijkbaar met uw huisadres beslissing, de keuze om een ​​bepaald e-mailadres te gebruiken op je cv is een belangrijke. Op bijna elke werkplek, wanneer u zich registreert om je CV online plaatsen, moet u een e-mailadres op te geven. Het plaatsen van uw e-mail op vacaturebanken is een zeker vuur manier om zowel de kans op een baan en een bepaalde hoeveelheid spam krijgen. Overwegen om een ​​aparte tijdelijke e-mailadres dat u kunt gebruiken voor enkel je zoektocht naar werk, gooi het dan als je klaar bent. Sommige van de CV posting diensten kunnen u voorzien van een e-mailadres op hun servers en zelfs filteren de spam voor u.

Dingen die je nodig hebt

 • Je cv
 • Je sollicitatiebrief
 • Toegang tot een computer met internettoegang
 • Een e-mailadres (bij voorkeur een aparte u niet gebruiken voor iets anders)
 • Tijd (5-30 minuten voor elke site die u uw CV te plaatsen op)
 • Echter, als je een CV posting service te gebruiken, moet u enkel uw CV met hen, en ze posten op vele vacaturesites in een keer, in dit geval moet u waarschijnlijk 40€ tot 75€.
 • U zult ook een computer nodig.