Wkonl

Hoe kunt u uw verhuizing naar een nieuw appartement gemakkelijker

Dus je hebt doorzocht het appartement listings, vond degene die je wilt en ondertekende al het papierwerk. Het enige wat overblijft is op te halen al je spullen en neem het mee naar het nieuwe appartement. Klinkt redelijk eenvoudig, toch? Niet helemaal. Een verhuizing vergt veel planning, zorgvuldige organisatie en misschien zelfs een beetje geluk om ervoor te zorgen dat de overgang zo soepel mogelijk.

Of het nu je eerste keer of je nu een doorgewinterde professional, hier zijn zeven tips om te helpen uw verhuizing een beetje easier.These tips moeten helpen uw verhuizing zo soepel mogelijk - maar zoals alles in het leven, moet je altijd verwachten voor de onverwacht. Echter, zolang je hebt zo veel bereid als je kunt van tevoren, moet je comfortabel rusten in uw nieuwe appartement.

Stappen

Hoe kunt u uw verhuizing naar een nieuw appartement gemakkelijker. Worden georganiseerd.
Hoe kunt u uw verhuizing naar een nieuw appartement gemakkelijker. Worden georganiseerd.
 1. 1
  Worden georganiseerd. Een verhuizing is niet iets wat je gewoon voorbereiden op een weekend. Altijd plan vooruit en nooit beginnen met inpakken van de dag ervoor, zoals je zult merken dat je veel meer dingen dan je aanvankelijk dacht. Zorg ervoor dat al uw dozen op passende wijze worden geëtiketteerd - het bespaart u een hoop gedoe als je uitpakken als je weet wat doos gaat in welke kamer.
 2. 2
  Doneer uw oude rommel. In het proces van verpakken, zou je ontdekken dat je niet meer nodig hebt, willen, of hebben ruimte voor oude kleding, meubels en snuisterijen. Niet toss die spullen weg, hoewel - doneren aan een goed doel, zoals Goodwill, het Leger des Heils of de Canadese Diabetes Association. Het is een win-win situatie - u zult minder dingen om over te trekken naar uw nieuwe woning hebt en je krijgt een charitatieve organisatie in het proces te helpen. Plus, kunt u een ontvangstbewijs voor uw donatie, die u kunt gebruiken om het bedrag van de belastbare inkomsten moet je een beroep doet op uw volgende belastingaangifte lager te krijgen. Je kunt ze ook verkopen of een garage sale als het makkelijkst.
 3. 3
  Huur een bestelwagen of vrachtwagen. Een mooie, lege appartement wacht op u, maar er is slechts een probleem - je moet nog steeds al je spullen daar. Tenzij je vrienden of familie met grote bestelwagens of vrachtwagens die bereid zijn om te helpen hebben, is de kans groot dat u gaat moeten er een te huren van een bedrijf, zoals U-Haul. De vraag naar deze voertuigen is altijd hoog, vooral tussen april en oktober, dus het is altijd een goed idee om boeken uit een bestelwagen of vrachtwagen enkele weken van tevoren. Wachten tot de laatste minuut en je zou ontdekken dat ze geen vrachtwagens beschikbaar te hebben, en als ze dat doen, zouden ze niet beschikbaar zijn tijdens de tijd dat je had gehoopt om de overstap te maken.
 4. 4
  Krijg wat hulp. Idealiter moet u een persoonlijke leger van vrienden en familie om u te helpen verhuizen werven, als de enige kosten die u zult moeten betalen zou worden pitching in voor een pizza nadat alles is gedaan. Maar wat doe je als al je vrienden zijn bezet of buiten de stad? Tenzij uw idee van een leuk weekend wordt het vervoeren doos na doos in je nieuwe appartement helemaal zelf, misschien is het best om de diensten van een verhuisbedrijf inhuren. Of je ze nodig hebt om de hele verhuizing voor u doen, of je ze gewoon nodig hebt om u te helpen laden van de vrachtwagen, een verhuisbedrijf heeft goed opgeleide medewerkers en alle benodigde apparatuur die uw kostbaarheden intact zal houden en maak uw verhuizing snel en zorgeloos. Zorg ervoor dat de verzekeringen van het verhuisbedrijf huurt u controleren - sommige bieden verschillende niveaus van dekking dan anderen. Misschien wilt u investeren in een of andere vorm van bewegende verzekering, vooral als je veel zeldzame en breekbare voorwerpen die kunnen beschadigd raken tijdens een verhuizing.
 5. 5
  Hou de lift. Ongeacht welke verdieping je verhuizen naar om, krijgen van al uw items tot je nieuwe appartement - vooral die grote stukken van meubilair - is niet makkelijk zal zijn. Gelukkig zijn de meeste appartementen hebben grote dienst liften die specifiek kunnen worden gebruikt voor dit doel. Echter, tijdens de drukke tijden van het jaar, veel mensen zullen willen die liften te gebruiken op hetzelfde moment. Daarom is het verstandig om die liften geboekt op uw naam zo ver van tevoren mogelijk te komen - sommige appartementen zal u laten reserveren een lift een paar maanden van te voren. Als u dat niet doet, is het misschien een lange nacht van wachten in het appartement lobby zijn, wachten op een lift om vrij te zijn. Zorg ervoor dat u altijd contact op met manager van het appartement om te zien wanneer u kunt gebruik maken van de liften, zoals sommige gebouwen hebben beperkingen over welke tijden van de dag de service lift daadwerkelijk kan worden gebruikt. Krijg alle informatie kunt u, zo ver van tevoren als je kunt, en je zet dienovereenkomstig plannen.
 6. 6
  Forward je mail. Probeer als je misschien, er is zeker iemand zijn die je vergeten bent om te vertellen over uw adreswijziging. Gelukkig kunt u uw adreswijziging met de Post van Canada te registreren, en voor een kleine vergoeding (30€ voor zes maanden), kunnen ze geen e-mail naar uw oude adres gestuurd naar uw nieuwe omleiding. Dat geeft je ruim de tijd om ervoor te zorgen dat al uw contacten up-to-date met betrekking tot uw verblijfplaats, zonder zich zorgen te maken over de vraag of een belangrijk pakket zal aankomen op uw nieuwe plaats of aan de andere kant van de stad te geven.
 7. 7
  Overdracht van uw diensten. Afgezien van uw e-mail, is het belangrijk om elke maandelijkse diensten, zoals bestaande kabel, telefoon, internet, gas en waterkracht rekeningen, overgebracht naar uw nieuwe adres hebben (of geannuleerd op je oude plek, als je ze niet meer nodig). Dit kan zeer belangrijk, vooral als je het type dat is afhankelijk van zaken zoals het internet voor werk of school.