Wkonl

Hoe maak je een baan die je haat te dragen

Haat opstaan ​​in de ochtend, want je weet waar je moet gaan? Er zijn genoeg mensen die werkzaam zijn in banen die ze niet bij uitstek geschikt voor, maar wat als je je baan verafschuwen, en je kunt een ander niet stoppen of vinden? Je begint te meer betrekking op mensen die in de gevangenis of oorlog. Hier zijn een aantal manieren om het draaglijk te maken.

Stappen

Hoe maak je een baan die je haat te dragen. Hebben een goed gevoel voor humor.
Hoe maak je een baan die je haat te dragen. Hebben een goed gevoel voor humor.
 1. 1
  Hebben een goed gevoel voor humor. Streven naar een luchthartigheid over wat je doet te handhaven. Als je niet kunt staan ​​de mensen waarmee je werkt, lachen over hoe betrouwbaar dom en bekrompen mensen kunnen zijn, de manier waarop we lachen om hoe kinderen vechten over teddyberen. Stel je voor je leeft in een sitcom. Draai monotone taken in games. Be speels.
 2. 2
  Oefen je optimisme. Als er ooit een manier om je visie te testen op het leven, dit is zeker een van hen. Er is een hoop ellende die je kunt loslaten alleen door het veranderen van de manier waarop u uw situatie te zien. Bijvoorbeeld, het bekijken van uw taak als een tijdelijke veel eerder dan iets wat je gaat worden "geplakt" met voor de rest van je leven kan een groot verschil maken in uw stemming te maken. Kijken naar het grote plaatje... de veel grotere plaatje.
 3. 3
  Leven in het moment. Een van de manieren om niet te verdwalen in je frustratie is om zo verloren te krijgen in het moment - de kleinste details van wat je doet, en hoe je je voelt wanneer je het doet - dat je vergeet al die negatieve gedachten. Terwijl optimisme vraagt ​​je om te kijken naar het grote geheel, in het moment leven gaat kijken naar het kleinste beeld mogelijk. Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden. Wanneer negatieve gebeurtenissen uit het verleden pop in je geest, breng je aandacht terug naar de taak bij de hand. Ook niet voorstellen over de toekomst. Vaak denken we toekomstige gebeurtenissen die nooit gebeuren, dus we zorgen voor niets. Leven in het moment is niet altijd eenvoudig om te doen. Meditatie of mindfulness meditatie kan helpen.
 4. 4
  Plegen willekeurige daden van vriendelijkheid. Hoeveel kun je mensen verrassen met je vriendelijkheid? Wat zou er gebeuren als je hebt besloten om te beginnen met handelen zoals Jezus, Gandhi, de Kerstman, of enige andere vorm historisch figuur op het werk? Aanvankelijk zouden de mensen waarschijnlijk verrast. Maar probeer het. Hoe kan het uw werkplek veranderen?
  • Probeer te voorkomen dat per ongeluk komende uit als neerbuigend als je aardig. Sommige mensen zijn gewoon niet gewend om mooi behandeld zonder aanwijsbare reden!
  • Houd een dagboek. Bekijk het als een sociaal experiment. Misschien beginnen met een blog! Schrijf in / op het elke dag!
 5. 5
  Leren hoe om te gaan met een slechte baas. In veel gevallen is een ellendige baan nauw verbonden met een ellendige baas. Als je dat kan repareren, misschien kun je zelfs helpen je baas slagen en krijg je een promotie!
 6. 6
  Verliest je angst om ontslagen. Soms is wat maakt een job haat-waardig is, dat we het gevoel dat we het nodig hebben, bijna alsof we slaven, omdat we absoluut vrezen ontslagen. Maar leven in angst om ontslagen is niet een goede manier voor iedereen om te leven.
 7. 7
  Als al het andere faalt, kijk druk aan het werk, zonder echt aan het werk of oproep in ziek toen je hoeft alleen maar een vrije dag. Doe dit met mate, hoewel, of anders zult u geen baan te haten!
 8. 8
  Begrijpen dat zelfs slechte situaties kan worden leersituaties. Vergeet niet om te blijven leren. Zelfs als u uw baan haat, er zijn altijd mogelijkheden voor u om iets nieuws te leren.
 9. 9
  Het belangrijkst blijven zoeken naar een andere baan! Deze situatie zal niet eeuwig zijn, zelfs gevangenen krijgen slaakte uiteindelijk.
 10. 10
  Bidden. Gebed werkt in de zwaarste tijden. Het helpt om de geest van alle spanning te verminderen en verlicht je hart. Je ontwikkelt een positieve houding. Je houding verandert naar "Ja, er gaat een happy end te zijn." En ja hoor, zul je struikelen over prachtige mogelijkheden langs de weg.