Wkonl

Hoe maak je een betere deal op een huis lening te krijgen

Er wordt vaak gezegd dat het voor de meeste mensen, de aankoop van hun huis zal hun enige grootste uitgaven zijn. In werkelijkheid echter, de aanschaf van een hypotheek - de punten en betaalde rente over de looptijd van de lening - vaak gelijk is aan of hoger is dan de verkoopprijs van het huis. Dus, zoals iedereen weet, is het essentieel om de beste deal te krijgen op uw hypotheek mogelijk. Daarbij is echter geen gemakkelijke propositie. Om een ​​echt geweldige prijs te krijgen, moet je niet alleen te slim shoppen voor een hypotheek, moet u ook om jezelf te vestigen als een goede kredietrisico voor u van toepassing.

Stappen

Hoe maak je een betere deal op een huis lening te krijgen. Het verbeteren van uw krediet.
Hoe maak je een betere deal op een huis lening te krijgen. Het verbeteren van uw krediet.
 1. 1
  Wachten. De gemakkelijkste manier om een ​​lager tarief te krijgen is om te wachten tot de rente op leningen over de hele linie zijn op een laag niveau. Rentetarieven fluctueren veel, soms zelfs op dezelfde dag, maar er zijn momenten waarop ze zijn gewoon veel lager dan in andere tijden. Houd er echter rekening mee, dat (alle andere factoren gelijk blijven) periodes van lage rente vaak zie gestegen huizenprijzen.
 2. 2
  Het verbeteren van uw krediet. Maak lening en andere betalingen op tijd, vooral in de maanden voorafgaand aan de lening aanvraag. Elke delinquentie zal resulteren in een lagere credit score Hoe beter je score, hoe beter uw deal. Houd er echter rekening mee, dat het duurt meestal minstens een paar jaar een aanzienlijke verbetering van uw krediet. Heb rekeningen niet sluiten wanneer u betaalt ze af - credit capaciteit is een belangrijk onderdeel van credit scoring. Ongebruikte rekeningen openen niet helpen credit scores, maar - hogere scores komen van het huidige gebruik van krediet. Gebruik het - betalen het uit - herhaal.
 3. 3
  Verkrijg de hypotheek eerst of meerdere financiële verplichtingen zullen opduiken in de nabije toekomst. Talrijke krediet vragen, zoals nieuwe toepassingen voor creditcards, kan pijn score van een kredietnemer, vooral als ze ingediend in de maanden voorafgaand aan het woningkrediet review proces. Bovendien, als je nieuwe schulden uitgaven toe kort voor het aanvragen van een hypotheek, kan de lening underwriter vraag of je in staat om al uw betalingen te doen, dus vermijd het maken van grote aankopen in de maanden voordat u van toepassing.
 4. 4
  Besparen zo veel mogelijk geld voor de aanbetaling. Een belangrijke determinant van de rente zal de loan-to-value ratio zijn. Deze dagen kunt u soms een hypotheek voor maximaal 97% van de waarde van het huis (100% als je een veteraan) (vanaf Fall 2008), maar als je het geleende bedrag kan verminderen tot 80% van de waarde, je krijgt een beter tarief. Hoe groter uw aanbetaling, hoe meer vermogen heb je in het huis vanaf het begin. Met meer eigen vermogen, de lening is een lager risico voor de kredietgever, en je zult beloond worden met een lagere rente. Een lease-optie kan ook helpen om het eigen vermogen op te bouwen als je niet in een positie om een grote aanbetaling te maken.
 5. 5
  Verminderen upfront kosten. Punten - 1 punt is gelijk aan 1% van het geleende bedrag - en andere upfront kosten kunnen de kosten van uw lening te rijden door het dak. Neem altijd hiermee rekening bij het winkelen voor een hypotheek. "Points" zijn een manier van het verkrijgen van een lagere rente, en kan nodig zijn om de betaling zin ten opzichte van uw inkomen.
 6. 6
  Denk klein. Niet winkelen voor die 6-kamer woning recht uit de vleermuis. Geldschieters overwegen "betaling shock" bij de goedkeuring van leningen. Als je van een relatief lage maandelijkse woningen betaling aan een reusachtig, zult u ofwel eindigen die een te grote lening met te weinig geld, of je zal niet in aanmerking komen helemaal.
 7. 7
  Winkel rond. Hypotheekrente voor dezelfde persoon kan sterk verschillen per geldgever, dus verkennen uw mogelijkheden. Als u behoort tot een credit union of als je geweest bent met een bank voor een lange tijd, zult u vaak uw beste prijzen daar, al is het nog steeds een goed idee om rond te controleren. Een hypotheek makelaar, die door vele geldschieters zeeft, kan in staat zijn om u de beste prijs. Aan de andere kant, is een Lender (geen makelaar) als een credit union niet de overhead van een makelaar te dekken - je kan lagere tarieven, of lagere kosten te vinden.
 8. 8
  Krijgen pre-gekwalificeerde of "pre-goedgekeurde". Het verschil is een pre-kwalificatie is gebaseerd op de informatie die vrijwillig door u naar een geldschieter, die vervolgens zorgt voor een 'schatting' van de maximale hypotheek bedrag dat u zich kunt veroorloven ingediend. Een pre-goedkeuring betekent dat de kredietnemer, heeft de kredietgever uit te voeren krediet controles, inkomen controle, en diverse andere underwriting taken en is goedgekeurd voor een bepaalde hypotheek bedrag. Een pre-goedkeuring is een veel sterkere tool, uiteraard.
 9. 9
  Vergrendelen in een laag tarief. Simpelweg wordt goedgekeurd voor een bedrag van de lening betekent niet dat je de rente die u hebt genoteerd te krijgen. Je nodig hebt om te vergrendelen in het tarief.

Tips

 • Do the math. Niet alleen luisteren naar wat de makelaar of de lening officier vertelt. Krijg je rekenmachine en bereken de totale kosten van het huis met inbegrip van de lening. Indien de kredietgever niet over deze informatie, vermenigvuldigt u het maandelijks te betalen bedrag door het aantal betalingen, en voeg alle punten of andere upfront kosten. Schrik niet - u meer betalen wanneer u een hypotheek te gebruiken. Bijvoorbeeld, een 74.630€ hypotheek voor 30 jaar bij 6% heeft een betaling van 450€. 450€ x 360 maanden is 161.200€. Voor verstelbare hypotheken, echter, er is een beetje meer onzekerheid over de totale kosten, want na een initiële vaste periode de rente kan stijgen of dalen. Echter, je moet nog steeds in staat om de minimale en maximale kosten te berekenen volgens de voorwaarden van de lening.
 • Welk type hypotheek biedt het laagste tarief. Het hangt af van de kredietgever en de marktomstandigheden, maar over het algemeen een kortere looptijd (10 of 15 jaar) vaste hypotheek zal bieden de laagste prijzen. Zeer korte termijn (dat wil zeggen 5 jaar) verstelbare tarief hypotheken (wapens) kan bieden ook uitstekende tarieven, maar de upfront kosten op deze kunnen de totale kosten snel rijden.
 • Prioriteiten stellen uw schuld, en als je een betaling moet missen, mis het op een lage prioriteit lening (dwz een creditcard) in plaats van op een bestaande hypotheek. Kredietscorestelsels kijken naar de prestaties van soortgelijke leningen eerste bij de beslissing welk type score toewijzen. Het meeste gewicht wordt gegeven aan de uitvoering van een andere hypotheek.
 • Wees eerlijk. Als uw kredietgever niet over een waarheidsgetrouw applicatie, zal uw opgegeven tarief betekent niets (en je voor fraude kon worden vervolgd in sommige gevallen). Bespreek uw persoonlijke situatie, vragen stellen en zorg ervoor dat de opties die door de kredietgever zijn het best voor je.

Waarschuwingen

 • Als je hebt krediet problemen, pas op voor krediet reparatie agentschappen en kredietverstrekkers die een fix reclame te maken voor mensen met een slechte krediet. Vaak zijn deze uiteindelijk kost je meer geld en doe het niet een significant 'opruimen' van uw krediet. Wees eerlijk met een vertrouwde lening officier of hypotheek makelaar, en vragen voor dingen die je kunt doen om uw krediet te helpen.
 • Dit artikel is alleen een algemene leidraad en is niet bedoeld als professioneel financieel of juridisch advies te vervangen.