Wkonl

Hoe maak je een brief portschaal creëren

Hier is een eenvoudige manier om een ​​Amerikaanse specifieke eersteklas brievenweger dat is verrassend nauwkeurig en eenvoudig te creëren. Je zult weten als je eerste klas letter vereist meer dan de standaard verzendkosten en zo ja, hoeveel meer. Het moet ongeveer 5 minuten in beslag nemen en is herbruikbaar.

Stappen

Hoe maak je een brief portschaal creëren. Bevestig uw elastiekje aan het einde van de liniaal (of item dat u in plaats van een liniaal met behulp van, zie wat je sectie nodig).
Hoe maak je een brief portschaal creëren. Bevestig uw elastiekje aan het einde van de liniaal (of item dat u in plaats van een liniaal met behulp van, zie wat je sectie nodig).
 1. 1
  Bevestig uw elastiekje aan het einde van de liniaal (of item dat u in plaats van een liniaal met behulp van, zie wat je sectie nodig). Legt een knoop in de buurt van een uiteinde van de rubberen band (het verlaten van lussen aan weerszijden van de knoop) en bevestig deze aan het einde van de heerser.
 2. 2
  Plak een stukje plakband over de rubberen band om ervoor te zorgen dat deze niet wegglijdt of de positie op de liniaal wijzigen. De rubberen band moet plat op het oppervlak van de heerser tegenover de knoop.
 3. 3
  Klem de paperclip op de rubber band, zodat het in staat om vast te houden aan een brief, terwijl opknoping van de rubberen band zal zijn. Een grote paperclip wordt aanbevolen.
 4. 4
  Verplaats de liniaal zodat de rubberen band is gewoon opknoping over de rand van een tafel. De tabel moet een scherpe rand.
  • Als je niet een tafel beschikbaar hebben, gebruik iets dat een scherpe rand en een plat oppervlak, dat is tenminste de lengte van de liniaal heeft. Een boek op een tafel of een klein doosje of bureau fotolijstje zou volstaan. Zet dit scherpe grond aan het einde van de tabel te worden gebruikt in plaats van de tafel.
 5. 5
  Maak een kalibratie gewicht. Verzamel 5/4 en maak een stapel. Dit is een ounce! Plaats de stapel kwartalen op het elastiek dat is het verpakken van de heerser. Wees voorzichtig om ervoor te zorgen dat de wijken zijn perfect in balans op de rubberen band. Als ze leunen off van de rubberen band en raak de heerser, zal de weegschaal niet nauwkeurig zijn. Dit is de reden waarom een ​​gemiddelde breedte elastiekje nodig. Een dunne rubberen band is moeilijk om de wijken evenwicht op.
 6. 6
  Zoek de balans. Langzaam inch de heerser af van het bureau (of het oppervlak met een scherpe rand). De heerser moet loodrecht op de rand die u gebruikt. Elke hoek die u gebruikt af van 90 graden zal de nauwkeurigheid verminderen. U vindt op een gegeven moment dat de heerser zal beginnen te kantelen en willen vallen. Ga heen en weer tussen het verlangen om te vallen en het verblijf op. Proberen om naar de plaats waar het einde van de heerser tilt langzaam van de tafel en beginnen naar beneden te kantelen in de richting van de kwartalen.
 7. 7
  Maak een markering op de liniaal. Maken een zeer kleine en fijne lijn te laten zien op welk punt de heerser begon te vallen. Nogmaals, zorg ervoor dat de heerser is nog steeds loodrecht op de rand is het kantelen off van.
 8. 8
  Voeg meer gewicht aan de kalibratie. Voeg een tweede stapel van 5/4, zodat 10/4 zijn gebalanceerd. Dit is twee ounces.
  • U kunt ook proberen om tape te gebruiken om een ​​bundel van wijken te creëren en hang de bundel van de paperclip. Enkel ben zeker om dun, licht tape te gebruiken - zoals Scotch tape - en niet veel van.
 9. 9
  Herhaal de vorige drie stappen voor zoveel ounce markeert u wilt.
 10. 10
  Bevestig uw schaal, als je wilt. Met merken 1 ounce en 2 gram, kunt u natuurlijk ook een teken aan 1/2 ounce zonder veel inspanning. Gebruik een stuk papier en kopieer de markeringen die u op uw liniaal aan de rand van een paper (kopieer de afstand, in andere woorden). Nu maken we een nieuw merk op de liniaal die exacte afstand van de 1 ounce merk en rubriek uit de buurt van de 2 ounce merk. Je hebt nu drie merken van precies dezelfde afstand met 1 ounce in het midden, 2 gram het dichtst bij de rubberen band en 1/2 ounce dichtst bij het midden van de liniaal. Plaats 4 dubbeltjes en een stuiver terug op uw schaal (bijna precies 1/2 ounce!). Schuif de schaal om het nieuwe merk je gemaakt en zie hoe dicht je bent.
 11. 11
  Clip een envelop op de paperclip en vertel haar gewicht. Als de liniaal niet loskomt van de tafel wanneer de stick omhoog wordt gevoerd om de 1 ounce mark, je bent goed met een enkel stempel! Meer dan 1 ounce maar onder 2 gram, voeg een cent stempel 17. U kunt ook de geschatte gewicht vertellen door het schuiven van de heerser langzaam tot het begint te kantelen van de tafel.
 12. 12
  Zien hoeveel verzendkosten te zetten op de envelop.
  Gewicht Not Over Prijs
  1 ounce 5€ 0,42
  2 ounces 5€ 0,59
  3 gram 5€ 0,76
  3,5 gram 5€ 0,93
 13. 13
  U kunt "groter dan 6.125 x11.5,, meer dan 3,5 OZ, of meer dan 1/4" nodig om extra verzendkosten toe te voegen als uw brief is kleiner dan 3x5 dik.

Tips

 • Als u wilt uw manier te meten om nieuwe schaal merken, elk merk je dat gelijk afstand is precies het dubbele van het gewicht van de vorige merken gemaakt. Dwz 1/2 ounce verdubbeld tot 1 ounce. 1 ounce verdubbelt naar 2. Uw volgende even ver mark zal 4 gram, naast 8 gram. Halverwege tussen 2 en 4, echter niet 3 gram. De halverwege tussen ounces (in gewicht, niet op afstand!) Is eigenlijk ongeveer 5/8 van de afstand van de lagere naar de hogere gewicht.
 • Als u opraken van de ruimte voor het maken van merken, probeer dan het toevoegen van een klein gewicht, net als een kwart, aan de andere kant van de heerser van het elastiekje. Zorg ervoor dat de wijk wordt geplakt (of gelijmd) op goed en zal niet bewegen. U moet herijken met het gewicht toegevoegd.
 • Krijg een posttarief gids, zal het u al de verschillende dingen de post kosten voor, niet alleen gewicht vertellen. Ze gaan ook door de grootte en dikte van de letter (als het groter is dan normaal en dikker zal het handmatig moeten worden gesorteerd, dus het kost meer dan machine sortering).
 • Als je een stuk hout te gebruiken, moet u dubbel te controleren uw schaal op verschillende tijdstippen van het jaar. Vochtigheid in de lucht kan het gewicht effect en gooi de weegschaal iets.

Waarschuwingen

 • Dit is alleen zo nauwkeurig als je laat het zijn. Neem de tijd om het goed op te bouwen, en het moet je binnen een 10 van een ounce of minder in nauwkeurigheid te krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • 1 rubberen band (bij voorkeur medium breedte (2mm tot 3mm... over de dikte van twee kwartalen) en ongeveer 3 centimeter in lengte)
 • 10 Quarters
 • Paperclip (groter is beter)
 • een beetje tape van welk type je voorkeur
 • een houten of plastic liniaal of een ander item dat minstens 1 meter lang en niet cilindrisch (wil het niet in staat zijn om rond te rollen). Het moet licht van gewicht zijn, maar niet flexibel. Zwaar voorwerp zal dit moeilijk of onmogelijk te maken. Hoe langer en lichter het item, des te nauwkeuriger de maatregel!
 • een post-tarief gids, voor het gewicht, grootte en dikte kosten.