Wkonl

Hoe maak je een contract addendum schrijven

Wanneer partijen in een contract dat ze nu willen wijzigen op een bepaalde manier hebt ingevoerd, kunnen zij een addendum te voeren, of toevoeging aan het contract. Een aanvulling op een overeenkomst laat de originele contract in volle kracht, en alleen wijzigt de specifieke termen in het addendum beschreven. Om een ​​contract addendum schrijven, als volgt te werk.

Stappen

Hoe maak je een contract addendum schrijven. Naam en stijl van het document als een addendum.
Hoe maak je een contract addendum schrijven. Naam en stijl van het document als een addendum.

Het schrijven van uw contract addendum

 1. 1
  Naam en stijl van het document als een addendum. Bijvoorbeeld, als het oorspronkelijke contract is getiteld Arbeidsovereenkomst en het werd uitgevoerd door de partijen op 2 januari 2009 heeft uw addendum moet worden met de titel "Aanvulling op 2 januari 2009 Arbeidsovereenkomst". Je moet ook gebruik maken van hetzelfde lettertype, de grootte, en stijlen gebruikt in de oorspronkelijke overeenkomst.
 2. 2
  Geef de partijen bij de overeenkomst. Bijvoorbeeld, als John Doe is de Werkgever en Jane Smith, de werknemer, moet u vermelden dat het contract is tussen John Doe ("Werkgever") en Jane Smith ("Werknemer"):
  • Dit addendum bij 2 januari 2009 Arbeidsovereenkomst ("Addendum") is een aanvulling op het contract Werknemer tussen John Doe ("Werkgever") en Jane Smith ("Werknemer"), die is gedateerd 2 januari 2009.
 3. 3
  Geef de datum waarop het addendum van kracht wordt. Bijvoorbeeld, als je gaat uitvoeren, of het aanmelden, het addendum op 5 mei 2010, wilt u misschien zeggen: "Dit addendum wordt van kracht met ingang van vandaag geworden, op 5 mei 2010."
  • Deze informatie kan bijna overal in het addendum worden opgenomen, maar in het algemeen, moet de indeling overeenkomt met de indeling van de oorspronkelijke opdracht zijn. Als bijvoorbeeld de oorspronkelijke opdracht omvatte de datum aan het begin van het contact, het addendum moet ook.
 4. 4
  Beschrijf de voorwaarden van het addendum. Dit is het belangrijkste onderdeel van het addendum, want het is de overeenkomst zelf. Uw taal moet duidelijk en beknopt. Aantal dingen die je misschien wilt doen om ervoor te zorgen er geen verwarring over hoe het addendum verandert de oorspronkelijke opdracht:
  • Gebruik doorhalen en vet of cursief lettertype toevoegingen, verwijderingen en wijzigingen verduidelijken. Bijvoorbeeld: ". De oorspronkelijke tekst van artikel I van de oorspronkelijke arbeidsovereenkomst zou hier gaan en alle woorden die je wilde wenste te schrappen zou worden getroffen door een doorhaling en alle woorden die u wilde toevoegen zou in vette letters worden gebracht>"
  • Geef aan of elk item vervangt een huidige item in het contract, verandert een, of is een nieuw item. Bijvoorbeeld: "Artikel I van de arbeidsovereenkomst wordt als volgt met de tekst in vet toegevoegd aan het item en de tekst met een doorhaling verwijderd worden gewijzigd:"
  • Bevestig de oorspronkelijke opdracht tot het addendum, en verwijzen naar het feit dat je dit hebt gedaan in je addendum. Bijvoorbeeld: "de oorspronkelijke arbeidsovereenkomst dd 2 januari 2009 wordt bevestigd en maakte een deel van dit document". Dit zal ervoor zorgen dat elke partij die de uitvoering van het addendum is duidelijk over welke specifiek contract het addendum wijzigt.
 5. 5
  Voeg een handtekening blok. De handtekening blok moet een lege ruimte voor de datum waarop het addendum wordt uitgevoerd bevatten, lijnen voor elke partij te ondertekenen, en elke partij getypte of gedrukte naam. Bijvoorbeeld:


 6. 6
  Voeg een notaris blok. Elk van de handtekeningen van de partij op een contract kan worden gelegaliseerd om te bewijzen dat hij of zij deed, in feite, het contract te ondertekenen. Een notaris blok kan er ongeveer zo uitzien:


Waarschuwingen

 • Je moet altijd in overleg met een advocaat vóór de ondertekening van iets dat zal invloed hebben op uw wettelijke rechten en plichten.
 • Vastgoedrecht in uw staat kan eisen dat de partijen een wijziging uit te voeren in plaats van een addendum bij een koopcontract in sommige omstandigheden. Moet u overleggen met een advocaat om te bepalen of uw specifieke situatie een wijziging of een addendum vereist.