Wkonl

Hoe maak je een dagboek te beginnen

Iedereen heeft hun kleine geheimen die ze willen niemand weten, maar kunnen niet hun mond houden. Schrijven dat geheim in uw agenda zal de drang te verlichten.

Stappen

Hoe maak je een dagboek te beginnen. Ga naar een lokale kantoorboekhandel, of een plaats die schoolbenodigdheden verkoopt.
Hoe maak je een dagboek te beginnen. Ga naar een lokale kantoorboekhandel, of een plaats die schoolbenodigdheden verkoopt.
 1. 1
  Ga naar een lokale kantoorboekhandel, of een plaats die schoolbenodigdheden verkoopt.
 2. 2
  Zoek een notebook waarvan u denkt dat de juiste maat om in te schrijven voor een lange tijd te zijn. Zorg dat er voldoende pagina's, en het is een mooie kleur, die uw persoonlijkheid weerspiegelt.
 3. 3
  Versier het! Pak je pennen, potloden en versier de cover van je boek, laat je persoonlijkheid tonen!
 4. 4
  Op de allereerste pagina, schrijf een beetje over jezelf: je leeftijd, je school, misschien wat van je hobby's, huisdieren of beste vrienden.
 5. 5
  Doodle en stok kaartjes, foto's en zelfs snoeppapiertjes in. Op die manier als je terugkijkt naar het in zo vele jaren het terug zal brengen meer herinneringen.
 6. 6
  Elke dag schrijf de datum, het tijdstip, waar je bent, met wie je bent, enz.
 7. 7
  Elke dag als je klaar bent, vind een goede schuilplaats. Niet ergens voorspelbaar halen als je sok lade of onder je kussen als spionage ouders of broers en zussen zullen weten om daar te kijken, een hol boek of een stofomslag is een goede plek om het te verbergen.
 8. 8
  Als je geen zin hebt om te schrijven op een dag, niet doen. Jezelf dwingen om een ​​dagboek bij te houden is nooit leuk. Schrijf in het alleen als je daar zin in heeft. Dan zal het natuurlijk worden en je hoeft niet om jezelf voortdurend herinneren aan.

Voorbeeldinformatie


Tips

 • Dagboeken zijn altijd goed voor morsen geheimen en verhuur van emotie en het maken van dingen lijken duidelijker. Ook zijn ze leuk om terug te kijken op een paar jaar tijd om te zien hoe je nu anders denken! Het helpt om mensen beter te begrijpen in een paar jaar, want je hebt geschreven over hen.
 • Schrijf in het als je praat met je beste vriend of voor jezelf, op die manier als je schrijft het zal klinken als je met iemand praat.
 • Vergeet niet, je houdt het voor jezelf, zodat niemand anders moeten hun ogen te leggen op het!
 • Probeer een dagboek dat is veilig te krijgen, met een slot en sleutel, code, of iets dergelijks.

Waarschuwingen

 • Het schrijven van "My Diary" of "Top Secret" alleen de aandacht trekt. Doe het niet als je niet wilt dat het wordt gelezen.
 • Als ongewenste gasten arriveren, zorg ervoor dat je het dagboek hebt verborgen in een geheime plaats, en niet iedereen onbeheerd in uw slaapkamer te verlaten.
 • Neem het niet naar school! De kans dat het vallen uit je tas en iemand anders het oppakken van zijn hoog!
 • Je hoeft niet om een ​​dagboek te hebben. Sommige mensen hebben een vanwege hun complexe gevoelens en ideeën. Als u een andere manier om die gevoelens te uiten, voelen zich niet onder druk gezet om een ​​dagboek bij te houden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een mooie notebook
 • Een pen
 • Een goede schuilplaats