Wkonl

Hoe maak je een disney channel acteur / zanger te worden

Tijdens het kijken naar de Disney Channel, heb je ooit afgevraagd waarom je bent niet Selena Gomez en Miley Cyrus? Geloof je dat je net zo getalenteerd, zo niet meer? Nou het is tijd om mensen te laten zien!

Stappen

Hoe maak je een disney channel acteur / zanger te worden. Zorg ervoor dat je ondersteuning hebt.
Hoe maak je een disney channel acteur / zanger te worden. Zorg ervoor dat je ondersteuning hebt.
 1. 1
  Veel oefenen. De praktijk is zeer belangrijk om te krijgen in deze carrière! Je hoeft niet naar een miljard toneelstukken te sluiten, maar misschien een of twee. Iets wat nuttig is om te lezen regels uit een film! Bijvoorbeeld, doen alsof je auditie voor het deel van Mitchie op Camp Rock. Kijk Camp Rock en dan denken over een rol in de film waarin Mitchie doet echt goed acteren in en waar ze meer dan een regel. Herhaalt haar lijnen in de manier waarop ze het deed. Doe dit in de voorkant van een spiegel, zodat u uw gezichtsuitdrukkingen kan zien, dit helpt echt!
 2. 2
  Zorg ervoor dat je ondersteuning hebt. Zorg ervoor dat uw familie en zelfs je vrienden steunen je 100% op deze. Je gaat veel steun nodig hebben om te krijgen in deze business. Als je ouders niet willen dat je om dit te doen, dan gaan zitten met hen en vertel hen dat dit je droom en ze moeten je niet stoppen van het bereiken van je droom. Opstaan ​​en laten zien hoe goed je handelt en / of zingen. Zorg ervoor dat je veel vertrouwen ook!
 3. 3
  Kijk voor audities. Heb je genoeg praktijk? Goed zo! Nu is het tijd om audities en misschien zelfs een agent te vinden. Je hoeft niet aan een agent te hebben, maar agenten zijn echt nuttig als het gaat om het vinden van auditie. Google Disney Channel audities en zie wat omhoog komt. Kijk naar wat je moet doen om te krijgen naar de auditie. Je zult waarschijnlijk een cv of portfolio en een 8x10 foto van jezelf nodig hebt en dan stuur het naar het bedrijf en zien of ze je een auditie kunt krijgen. Probeer te gaan voor lokale audities, sommige audities verplaatsen naar verschillende staten en landen, maar de meeste van hen zijn in bepaalde staten! Kijk altijd op lokaal audities eerst, voordat u gaat vliegen een paar staten over!
 4. 4
  Zorg goed voor jezelf en gezond te blijven. Je hoeft niet te kijken perfect en uiterst aantrekkelijk. Sommige rollen in films kan u vragen om een ​​bepaalde kant op te kijken en als je echt wilt om die rol te krijgen dat de enige keer dat je je uiterlijk te veranderen moet zijn. Je hoeft niet te kijken perfect, maar je moet kijken toonbaar. Draag schone kleren en zorg voor jezelf. U hoeft niet te kijken als een replica van Jessica Alba of Brad Pitt.
 5. 5
  Ga naar audities. Houd auditie voor elk programma of films die u geïnteresseerd inch Ze zijn niet alleen gaat komen en vind je alle tijd zijn. Je hebt een passie voor acteren / zingen te hebben. Als u dit wilt gewoon naar roem, is de kans groot dat je niet gaat krijgen in het bedrijf.
 6. 6
  Heb vertrouwen in jezelf. Vertrouwen hebben in jezelf is de belangrijkste sleutel tot een succesvolle zangeres of iets geworden.

Tips

 • Bij het verhoor, altijd lachen en super beleefd. Maar wees jezelf ook!
 • Werken hard en nooit opgeven.
 • Bouw je zelfvertrouwen.
 • Uitzien naar audities. Zorg ervoor dat u niet om kleding die je gewoon wilt rondhangen inch Kijk professional dragen.
 • Denk groot en gaan na wat je gelooft inch Het maakt niet uit wat iemand anders zegt dat als je slecht in dat of waarom doe je dit omdat beter of niet hun niet de beste zanger ter wereld. Er is iemand anders in de wereld die gaat om hetzelfde te zeggen wat ze tegen je zei dus ga na wat u in gelooft en maken het zo groot als je het wilt.
 • Oefening baart kunst... maar niemand is perfect, dus niet overpractice. Soms is het beste werk dat u doet is de meest spontane.
 • Ga naar een waarnemend of zingen scholen
 • Wees bereid om een ​​lange tijd wachten bij audities. Breng een klapstoel, een boek te lezen, zonnebrandcrème, en een enkele lichte snacks.
 • Neem danslessen.

Waarschuwingen

 • Wees bereid om te worden afgewezen. Wanneer auditie de kans groot dat u niet zal maken, maar dat betekent niet dat je moet opgeven. Blijven zoeken naar meer audities.
 • Als je nerveus probeer je best niet te laten merken.
 • Agenten moet je niet om geld vragen. Ze maken hun geld door middel van het verkrijgen van je baan. Als ze je proberen te laden rechts vooraan, kan het een scam te zijn, wees voorzichtig.