Wkonl

Hoe maak je een dorm te versieren

Miljoenen studenten opgewonden duw de deur om hun eerste plaats alleen te worden teleurgesteld met bleekmiddel witte muren en een ton van de regels te openen. Woont in een kamer die 1972 houtnerf niet uw idee van een goede tijd schreeuwt? Zijn het decoreren regels zo streng dat het zou je moeder snik te maken? Geef niet nog omhoog! Voeg je eigen stijl en creatief met uw ruimte tijdens het lezen van dit artikel!

Stappen

Hoe maak je een dorm te versieren. Overweeg opslag en organisatie als decoratie.
Hoe maak je een dorm te versieren. Overweeg opslag en organisatie als decoratie.
 1. 1
  Controleren. Ja u, controleer dan de regels voorwaarden voor het leven in de slaapzaal. Veel slaapzalen hebben strikte regels over de montage foto's en schilderen van de muren. Controleer voordat u besluit om iets te grote met uw slaapzalen doen. Het helpt ook om je kamergenoot te praten en te discussiëren over uw budget, voorkeuren, antipathieën en kleuren die je niet kan uitstaan. Je gaat er voor het jaar te leven, hoe erg zou het zijn als je moest leven in een gele kamer en gele maakte je hoofd draaien.
 2. 2
  Envision. Krijg uitgepakt en lijn uw persoonlijke bezittingen op de vloer en blik op de lege ruimte om je heen. Wordt omringd door je bezittingen zal helpen om homesickness.How voorkomen wilt u uw dorm room te verschijnen? Wil je het om elegante, trendy, pret, gespannen of van plan comfortabel verschijnen. Het helpt als je kijkt naar een paar artikelen voor design ideeën.
 3. 3
  Tijd voor actie! Flex je spieren en beginnen verplaatsen van meubilair, duw die verschrikkelijke houtnerf tafel onder het raam. Geven het bed een duw weg van die elf-formaat kast om jezelf de ruimte voor pacing.You geven zal waarschijnlijk nodig je kamergenoot en hun toestemming voor deze ene.
 4. 4
  Actie sprei. Ja je sprei is een groot deel van uw interieur, omdat je zulke beperkte mogelijkheden, een sprei is meer een design element meer dan nog voor. Zoek een patroon of kleur je wilt en zal niet groeien uit in een paar maanden. Als je zeker bent dat je zult brandweerwagen rood vinden zo verleidelijk als was in de zomer, go for it. Koop afkoelen kussens om je kamer warmte te geven, gooi ze in je stoel en zet ze in uw bed. Onthoud cohesie is de sleutel, je wilt alles te kijken gerelateerd aan elkaar.
 5. 5
  Overweeg opslag en organisatie als decoratie. Je moet veel proppen in een kleine ruimte en opslag helpt om uw spullen veilig en netjes te houden. Kies organisatie die een kleurcode en thema en afgestemd op uw interieur. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen, rieten manden, neon plastic, tin, maar zorg ervoor dat het stevig genoeg is om u uw stay.For voorbeeld duren, neon kratten die koele kijken overeenkomen met uw gitzwart ploetert verf deken.
 6. 6
  Investeer in een kleine kluis. Gebruik dit voor paspoorten, ID, mobiele telefoons, laptop en dure sieraden etc. Wees waakzaam. Als u per ongeluk laat uw deur ontgrendeld, kan iemand uitglijden in en neem uw kostbare bezittingen. Zoek een kwaliteit veilig dat betekent wegblijven van dun tin kluis in heldere kleuren. Deze kluis is eenvoudig voor de veiligheid, niet decor.
 7. 7
  Colorsplash. Zoek een trendy kleurrijk of stijlvol kleedje voor uw hardhouten vloer om je voeten warm te houden tijdens de winter. Veel slaapzalen zijn niet gezegend met vloerbedekking en je zal moeten tocht naar de dichtstbijzijnde Target of Walmart en vind een mooi tapijt. Een zacht tapijt zal u het gevoel alsof u thuis bent en trekken samen uw kamer decor. Een tapijt kan maken of breken een kamer. Die oude beer vlek tapijt je nam uit je Ooms zou een goed idee zijn als uw bed gespreid is roze.
 8. 8
  Onder het bed is een grote bergruimte. Als de hoogte is te klein, bed risers zijn beschikbaar. Koffers, kleding, schoenen, schoolboeken etc. kunnen allemaal veilig onder het bed met behulp van kleur thema kisten gevonden op Walmart worden opgeslagen, kan Target en vele andere grote keten stores.Remember boven de ruimte boven de kast worden gebruikt. Plastic dozen zijn vooral nuttig en kan boven de kast uit de weg worden gestapeld.
 9. 9
  Vreselijke blinde muren. Veel slaapzalen niet toestaan ​​om frames hangen aan een muur, tenzij u gebruik maken van ouderwetse duidelijk tape.Take voordeel posters.Tape tijdschriften en foto's over de muur in koele patterns.Another idee is om elke muur bedekken met een zwart gordijn, compleet met de gordijnroede, er zijn haken die vasthouden aan de muur, zonder spijkers en schil weg zonder een zweem van schade. Ga naar uw dichtstbijzijnde bouwmarkt en vraag naar het product.
 10. 10
  Raakte de kringloopwinkel en het opzetten van oude snuisterijen nacks op uw herberg tafel en dressoir lade. Albums en oude boeken verspreid over de tafel. Een paar kunstwerken je aantrekkelijk vinden voor het oog zou groot op dat dressoir lade. Lean foto's tegen de muur als je niet toegestaan ​​om spijkers steken in de muur.
 11. 11
  Gordijnen. Als je studentenhuis was niet gul genoeg om gordijnen te leveren, koopt een paar van de slaapzaal sectie bij grote overschot winkels. Een goedkopere optie zou zijn een paar douchegordijnen of het kopen van bundels van stof en naaien ze zelf. Als u woont in het hart van de stad, probeer gordijnen die zal blokkeren felle lichten en op te warmen je kamer.

Tips

 • Als je een punaise in de muur moet gebruiken, is een veeg van tandpasta nodig is om het gat te dekken. Vergeet niet dat dit kon je in de problemen.
 • Praat met uw huisgenoot! Bespreken wie zal brengen of betalen voor de grotere artikelen die u zou willen - een slaapzaal koelkast en een magnetron kunnen huur-in staat zijn via de school, of wilt u misschien elk dragen een deel van de inrichting.
 • Posters kan duur zijn, dus ook na te denken over het houden van agenda's, met behulp van tijdschrift of krantenknipsels.
 • Bloemen en planten toe te voegen een huiselijke sfeer kamers slaapzaal. Overweeg onderhoudsarme opties, zoals cactussen.
 • Een dry-erase board of bord is erg handig en leuk om de berichten aan je kamergenoot.
 • Bel uw school of bezoek de dorm voor metingen als je nodig hebt om dingen te passen in een bepaalde ruimte, zodat je alles in de juiste maat te kopen.
 • Profiteer van uw houtnerf, zet je kamer in retro jaren '70 thema leefruimte. Koop een paar lavalampen, kralen gordijnen en bamboestokken. Vind een platenspeler in de kringloopwinkel en voeg 70 albums voor een authentiek tintje.

Waarschuwingen

 • Wanneer opknoping items op de muren, erachter te komen of je mag gebruik maken van spijkers of push pins VOORDAT je gaten in de muren!
 • Heb straatnaambordjes of andere gestolen goederen niet weergeven. Je bent veel meer kans om in de problemen voor zijn 'overname' krijgen.
 • Indien gebruik van bed risers, zorg ervoor dat het bed benen niet kunnen uitglijden te veel, en controleer ze regelmatig om ervoor te zorgen dat de vogels goed zijn geplaatst en het bed is veilig. Plotselinge of ruwe bewegingen kan een bed riser veroorzaken te glijden vooral op niet-tapijt oppervlakken, en kan het bed leiden tot kantelen of vallen.
 • Leg niets in je studentenhuis dat je niet zou willen dat anderen-zoals uw dorm watcher-te zien.
 • Sommige staten 'fire codes verbieden items die naar beneden hangen aan het plafond, dus wilt u misschien controleren met uw RA eerste.