Wkonl

Hoe maak je een freelance baan te krijgen


Een baan krijgen rechtstreeks van de klant. Dit zal u toelaten om uw eigen baas zijn, doen wat van je werk vanuit je eigen huis, en vaak bepaal uw eigen uren.

Stappen

Hoe maak je een freelance baan te krijgen. Ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om freelance in het veld dat u kiest.
Hoe maak je een freelance baan te krijgen. Ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om freelance in het veld dat u kiest.
 1. 1
  Ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om freelance in het veld dat u kiest. Dit zijn enkele veel voorkomende freelancen velden:
  • Journalistiek. Kranten, en zelfs netwerk nieuws verkooppunten zijn altijd op zoek naar het breken van verhalen en 'fillers' voor hun komende edities, en als je hebt een goed oog, en zijn gelukkig genoeg om op de juiste plaats op het juiste moment, kan de volgende grote verhaal de jouwe. De concurrentie tussen de verkooppunten nieuws is nog nooit zo hoog geweest, dus dit kan een van de beste mogelijkheden om freelance.
  • Schrijven. Dit is een van de meest open, flexibele en creatieve gebieden van freelance werk is er. Tijdschriften gebruiken vaak artikelen van freelancers, en afhankelijk van de publicatie, en de lengte en de kwaliteit van het artikel, kan de beloning goed zijn.
  • Webpagina's te ontwerpen. Dit is een groeiende veld, en veel kleine bedrijven en organisaties niet over een professionele staf om hun webpagina's te behandelen. Omdat websites zijn vaak regelmatig bijgewerkt, kan je merken dat je een voortdurende contract met verscheidene "vaste klanten" om je bezig te houden kunt krijgen.
  • Het verzamelen van gegevens. Dit is een brede, losjes gedefinieerd activiteit, maar meestal gaat het verzamelen van gegevens voor bedrijven om te gebruiken bij het aanpakken van hun behoeften en voorkeuren van de klant, of voor het zoeken van nieuwe producten of leveranciers voor hun bestaande klantenbestand.
  • Consulting. Veel bedrijven of individuen inhuren adviseurs om kwesties van belang te onderzoeken, zowel in personeel of project management, eigendom toezicht, efficiëntie, of voor het versieren, winkelen, zelfs stijl en mode.
  • Fotografie. Hier is nog een freelance bedrijf dat tal van interessante mogelijkheden kan bieden. U kunt een markt te vinden voor uw werk bij nieuwsdiensten, of individuele klanten zoals makelaars, reclamebureaus, andere gedrukte media, en zelfs trots voetbal moeders als je een foto van hun kind scoren van een eerste doel.
 2. 2
  Naar een van de websites freelance -. Thefreelancenation com, FreeLancer.com, Elance.com, etc, register, en het bod voor een toepasselijke project.
 3. 3
  Verkrijgen van de apparatuur die u nodig hebt voor uw freelance bedrijf. Als u van plan om te schrijven, kunt u waarschijnlijk beginnen met een redelijk betrouwbare pc met een tekstverwerker en printer, die is een bescheiden investering. Voor fotografie wil je investeren in hoogwaardige apparatuur, zodat uw product bruikbaar zal zijn, en dus verkoopbaar.
 4. 4
  Een opleiding die aan uw behoeften dient in uw keuze van velden. Als u van plan om te schrijven, zal u een goede, stevige, greep van grammatica, spelling en schrijven nodig hebben, kunnen dus een aantal college cursussen uw beste weddenschap. Voor gespecialiseerd werk zoals IT (internet-technologie), geldt hetzelfde, maar veel succesvolle webdesigners zijn autodidact!
 5. 5
  Zet het woord dat je geïnteresseerd bent in freelance werk. Begin door te bieden voor banen op de verschillende freelance sites. En vergeet niet, niet de effectiviteit van face-to-face marketing over het hoofd. Print een aantal visitekaartjes en ze uitdelen aan andere professionals in uw leven. Je kan hebben om een ​​zakelijke licentie voor sommige freelancen, met name op gebieden zoals thuis inspecties, advisering en fotografie te verkrijgen, maar het is moeilijk om hier pin vaststelling van de precieze eisen, omdat ze verschillen sterk tussen rechtsgebieden.
 6. 6
  Plan uw tijd. Dit is vaak het moeilijkste voor een home based arbeid of bedrijf, omdat je niet hoeft een baas te beantwoorden aan (tenzij het uw echtgenoot). Beslis over hoeveel uren u van plan bent om te besteden aan je werk, en daarna volgen door. Als je een contract voor een freelance baan te krijgen, een tijdschema, en hou je eraan.
 7. 7
  Geef elk project je uiterste best! Uw werk, niet de reputatie van een bedrijf, is je sterkste referentie voor de toekomstige werkzaamheden. Submit nooit substandard schrijven van projecten, of incompleet materiaal, zal het alleen maar leiden tot een potentiële klant om elders te kijken op hun volgende project.

Tips

 • Probeer een demo van het project.

Waarschuwingen

 • Google betaalt niet voor freelance werk.