Wkonl

Hoe maak je een last minute essay schrijven

Hoewel het is veel makkelijker om een ​​van tevoren te schrijven, de meeste mensen verlaten essays tot de laatste minuut. Hier ziet u hoe een A uit je last-minute essay te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een last minute essay schrijven. Duidelijk uit afleiding.
Hoe maak je een last minute essay schrijven. Duidelijk uit afleiding.
 1. 1
  Duidelijk uit afleiding. Het is een stuk makkelijker om rustig te blijven als er niets te gooien. Gewoon licht, een pen / computer, de leerboeken en uw notities uit de klas en iets te eten of te drinken.
 2. 2
  Worden gemotiveerd. Vergeet niet, een Last Minute Essay is mogelijk!
 3. 3
  Schrijf je intro. Gelieve geen definities in de eerste zin. Het begin zin is meestal het meest belangrijk, want het geeft een toon voor de rest en trekt mensen inch Als uw eerste paragraaf is geweldig en de rest is zo-zo, kunt u nog steeds een goed cijfer. Vergeet niet om deze eerste lijn als u de rest te schrijven. Gebruik geen te ingewikkelde woorden als je niet van plan om in de rest van het papier. Hoewel de te ingewikkelde woorden zal je score te verhogen en maak je verfijnde geluid (in de meeste gevallen) zorg ervoor dat je echt weet wat ze betekenen, en gebruik ze niet te vaak.
 4. 4
  Add on. Als u nodig hebt om uw papier in de lengte uit te breiden, ga terug en kijk naar zinnen (vooral feiten) die kunnen worden toegevoegd aan. Bijvoorbeeld, "John Wilkes Booth schot Lincoln terwijl hij zat in een theater 'kan worden omgezet in een wordier zin," John Wilkes Booth persoonlijk gekant Abraham Lincoln en vermoord hem in de Fords Theater ". Deze zin is ongeveer tweemaal zolang als de vorige zin. Stel je voor als je dit hebt gedaan om meer van uw zinnen. Bij het toevoegen van op feiten, doe wat onderzoek naar dat ene feit, om meer informatie te vinden. Wees voorzichtig - onnodige toevoegingen zullen worden beschouwd als "fluff" en de punten konden worden weggenomen. Daarnaast hebben de meeste instructeurs liever beknopt, verkorte zinnen en weet rekken wanneer ze het zien. Als je kunt, is het een beter idee om meer punten om in plaats daarvan te verkennen. Een typische essay bestaat uit drie belangrijke punten.
 5. 5
  Krijg meer info. Vergeet nooit om Google, Answers.com, Ask Jeeves, Google, Wikipedia, etc. Alle websites gebruiken op internet kunnen fouten bevatten, en je moet controleren wat je kunt vinden op andere betrouwbare bronnen. Bij het lezen van artikelen, lezen langzaam. Hoewel u gekraakt voor de tijd, het lezen langzaam zal de moeite waard zijn, is het veel gemakkelijker om informatie op deze manier te vangen.
 6. 6
  Neem een pauze. Op het moment dat je begint te ergeren, uw productiviteit naar beneden gaat. Als je tijd hebt, neem een ​​TV pauze, een dutje doen of iets eten. Vergeet niet om terug te komen!

Tips

 • Veel mensen komen te zitten op de belangrijke eerste zin. De eerste zin moet niet eerst worden geschreven, het kan later als de beeldjes op een bruidstaart worden toegevoegd.
 • Vergeet niet, zou je boos op het verliezen van slapen in een wanhopige poging om het papier af, maar zodra je hem aanzet in je vrij bent om te slapen zoveel als je zou willen.
 • Nemen veel noten als je weet dat je zal schrijven van een Last Minute Essay. Notities zijn zeer nuttig, omdat je niet hoeft te maken over plagiaat (tenzij u uw notities plagiaat).
 • Volgende keer wacht niet tot het laatste moment om een ​​essay te schrijven.
 • Niet alleen vertrouwen op Wikipedia, een inspanning leveren om te kijken naar wetenschappelijke artikelen en bronnen. Vergeet niet te proeflezen voordat u afdrukt!

Waarschuwingen

 • Plagiaat is tegen de wet! Wees voorzichtig bij het "om iets in je eigen woorden." Zorg ervoor dat je de tijd gaan over uw citaten om zeker te zijn dat ze correct zijn voor de academische indeling die u gebruikt (dat wil zeggen: MLA, APA, Chicago) zijn te besteden in bijna alle gevallen een slechte citaat zal aanmeren veel meer punten dan een slecht gevormde zin.