Wkonl

Hoe maak je een leraar

Een succesvol en verstandige leraar is meer dan alleen het krijgen van een diploma, en het krijgen van een positie op een bepaalde school. Er is ook meer te onderwijzen dan alleen opstaan ​​voor een klas en uitleggen lessen (zijnde een docent "docent gecentreerd" class genoemd) en is niet erg boeiende aan de minder gemotiveerde studenten. "Student-centered" klassen betekenen dat de leraar is een leider, of gids, en niet veel tijd wordt besteed lezingen (behalve als snel introduceren concepten, opdrachten en concepten in de sluiting te verduidelijken).

Voorbereiden van de klas en de lessen kost tijd en dus het bijhouden van registers en planning-dus moet je het opzetten van routines en eigenlijk leren de procedures die u zal vereisen of anders kun je niet zeggen: "Sam, weet je wat ik verwacht... " of "Cheri, weet je wat te doen!"

Inhoud

Stappen

Hoe maak je een leraar. Actualiseren displays en wanden.
Hoe maak je een leraar. Actualiseren displays en wanden.

Initiële set-up en aanpak

De manier waarop u uw klas en uw houding zal een enorme impact hebben op uw onderwijs effectiviteit hebben. Het is het waard om een ​​veel energie gestoken in dit aspect van uw onderwijs en het vertrekken op de rechter voet elk nieuw jaar. De volgende tips kunnen u voorzien van een aantal ideeën voor het krijgen van je klas in goede vorm.

 1. 1
  Versier je klas. Opgemaakt ene muurdeel dat zoiets zegt "Kids at Work." Andere muur gebied moet zeggen: "Focus Wall," dat laat zien wat de klasse is leren, en een "Woord Wall" van de woordenschat is goed voor elke nieuwe concepts.Another muur moet worden over een speciaal onderwerp, zoals lezen,, sociale studies, of aankomende testen. Het idee is dat alle wand ruimten kunnen worden leercentra, in plaats van alleen met behulp van bulletin boards.
 2. 2
  Actualiseren displays en wanden. Ze moeten de huidige onderwerp zijn effectief en interessant te zijn. Deze displays zijn goed voor verrijking, toetsing en voor herinneringen.
  • Hebben helpers voor de displays en wanden: houd clubs buiten de klas of vraag de zes weken of driemaandelijkse klasse officieren of zelfs kamer van de ouders om te helpen met het onderwerp muren en bulletin boards.
 3. 3
  Denk aan het regelen van uw in twee gebieden door ruimte helften. Doe ongeveer vier of zes rijen en hebben een loopbrug voor jezelf in tussen de twee secties. Dit leent zich uitstekend voor het maken van teams die motivatie inspireren. Desks uw leerlingen moet het mogelijk maken het eenvoudig bekijken van de belangrijkste presentatie gebied en whiteboard.
 4. 4
  Te beveiligen en houd je leerlingen en jezelf veilig. In veel scholen geen bezoekers zijn verplicht zich aan te melden op het kantoor en hebben een identificatie sticker of "ID-tag" voor veiligheid en controle (met inbegrip van regelmatig geplande degenen zoals kamer van de ouders).
  • Wees altijd bereid om onbekende mensen uit te dagen om hun doel om in de school.
 5. 5
  Oprichting van een "positieve zone". Plaats een bord boven of door de deur die "Positief Zone voor leerlingen, leerkrachten en ouders" leest. Door dit te doen creëert een toevluchtsoord van negatieve gevoelens, zowel van jou en de leerlingen en hun ouders. Neem een ​​positieve houding. Als u niet hebben van een goede dag, laat die gevoelens buiten de klas. en "kies" de meer positieve houding. Dit betekent niet dat er problemen als je niet altijd positief, het betekent gewoon dat je doel te moedigen iedereen met een positieve houding ten opzichte van elkaar, en dat je iedereen om mee te komen en hebben een positieve ervaring te stimuleren.

Leraar gedrag

De manier waarop je jezelf te voeren zal stromen door naar uw leerlingen. Zij letten op u te allen tijde, dimensionering u op en maken van keuzes op basis van hoe u reageert en omgaan in de klas situatie, zodat het vaststellen van uw autoriteit in een zorgzame en respectvolle manier vanaf het begin is van groot belang. Hier zijn enkele suggesties voor dit aspect van je carrière.

 1. 1
  Verwen uw studenten met. Studenten zullen reageren op een positieve behandeling. Studenten merken hoe behandel je andere studenten en zal dienovereenkomstig reageren. Behandel alle leerlingen met evenveel respect. Op zijn beurt, verwachten respect terug van de leerlingen.
  • Als je bezorgd bent dat de studenten hebben een moeilijke tijd begrip respectvol gedrag, naast tonen het zelf, kan het nuttig zijn om discussies over respect in klasgroepen hebben. Het kan zelfs dienen als een klasse onderwerp voor een termijn.
 2. 2
  Wees vastberaden en in feite over de regels, niet twistziek. Af en toe herhalen van een belangrijke zin of een zin (meerdere malen) is een effectieve manier om het definitief en zonder ruzie, zijnde hard of.
 3. 3
  Loop in de richting van de geluidsbron, wangedrag of de richting van een bepaalde student, maar duidelijk van de student persoonlijke ruimte blijven. Terug weg zeggen: "Ik kom terug in een minuut", als een student wordt emotioneel als je ze confronteren op hun bureau. Of hebben de student zitten, als je een probleem hebt met iemand die uit de student toegewezen zitplaatsen hebben. Onhandelbare leerlingen of verlegen studenten kunnen bezwaar (act out) of in te trekken indien schamen of door te veel of te veel aandacht.
 4. 4
  Focus op de prestaties van leerlingen boven alles. Het doel van onderwijs is om de kennis van uw leerlingen te verbeteren. Plan activiteiten en lessen die de prestaties van leerlingen, en plan manieren herkennen van zelfs kleine verbeteringen voor elke individuele student zal toenemen.
 5. 5
  Samenwerken met andere succesvolle docenten. Je zal veel van andere leraren leren over hoe om te gaan met studenten en maak uw leerlingen succesvol leerlingen. Breng wat tijd door met ze te praten over hoe zij zijn omgegaan met bijzondere situaties in de klas en wat voor soort dingen die ze doen om respect, vertrouwen bevorderen, en leren.
 6. 6
  Wees een leider, een persoon te vertrouwen en een persoon te leren plezier te hebben met. Hoeft een leerling niet te vergelijken met een ander, behalve zeggen hoe geweldig ze allemaal werken. "Dit is zo geweldig. Iedereen werkt." of "Wat een fantastische baan die je al gedaan hebt!"
 7. 7
  Complimenteren het werk, niet de leerling. Zeggen: "Dat werk was geweldig, zo snel." of "Uw werk is zeer goed, aw perfect." (Niet: "Jij bent zo slim.") De reden hiervoor is dat u zich richten op het werk van de student en dus impliceren niet dat alleen slimme kinderen slagen, maar laten zien dat iedereen bereid is om in de inspanning zal slagen.
 8. 8
  Bedreigen nooit. Zeg wat je bedoelt. Heb stationair beloftes niet: dingen die je niet kunt doen of niet zou doen.
  • Niet terug naar beneden. Bluf met een stenen gezicht als in speelkaarten wanneer u nodig hebt om uw punt te maken. Doe je gameface, namelijk ernstig zijn en meen het, of studenten kunnen eigenlijk zeggen: ". Gedraag je als een leraar" Grapje rond kunnen brengen van de studenten.
 9. 9
  Gebruik de 'leraar-look ". Dit is belangrijk omdat het voortbrengt een air van autoriteit, die leerlingen opkijken. Kijk in de controle, maar soort. Lachen, blijven. Misschien wilt u handelen als een coach soms. Kruis de armen en veerpoten. Of, fungeren een beetje als een soldaat of officier. Kijk als je niet geamuseerd door wangedrag (die gewoon kan aanmoedigen), en ziet eruit alsof je bent niet in de war of wakker geschud - al kun je van streek, niet laten zien.
  • Maar soms kan het nodig zijn om rustig uit te leggen wat is wat!
   • Kalm: "Ik weet dat je plagen zijn: je meent het niet:"
  • Wangedrag optreedt: Zoals de student opstaat en begint naar de deur.
   • Instrueren: "Stop." - "Ga zitten." - "Gehoorzaam mij."
  • De student kan omdraaien en staren je, of gewoon glimlach of schouderophalen.
   • Leg uit: "... Volg de instructies Ik kan niet toestaan ​​dat Doe wat je wordt opgedragen"
  • Als je zegt dat iets sarcastisch, kou, gemeen of irriterend: Apologize snel.
   • Zeg: "Ik zou niet gezegd hebben dat. Ik meende het niet. Het spijt me."
 10. 10
  Haal diep adem. Niet woede of huilen als je beschaamd voelen of woedend. Observeren. Als je keel vernauwt of scheuren up goed in je ogen: Sluit je ogen niet af te vegen, of ruiken. Schraap je keel. Ademen. Beperk je ogen. Houden kalmte. Relax, al heb je misschien beven / trillen van woede en angst. Lopen. Loop rond de ruimte waarnemen.
  • Als een student vraagt: "Huil je? '
  • Zeggen, "Nee." Niet uit te leggen gevoelens. Handelen natuurlijk.
  • Gewoon zeggen, "Nee. Geen probleem." Of: "Het is goed. Het is oke." (Dat je het overwinnen van het.) Ga aan de slag, loop door de kamer en terug, observeren.
  • Bij sommige studenten: Een leraar die huilt, zal meer en meer worden huilen als de studenten zien dat ze zulke emoties kunnen leiden.
 11. 11
  Wees consistent. Persistent. Wees eerlijk / wijs: soms moet je (moet) behandelen iedereen hetzelfde, of het nu goed, slecht of onverschillig.
  • Billijkheid - Twee tegengestelde concepten - (1) Je moet iedereen als individu ("anders" volgens events / behoeften) te behandelen. Of omgekeerd: (2) Je moet ze allemaal 'hetzelfde' in sommige kwesties als de enige manier om eerlijk te zijn te behandelen.

Opties voor de motivatie van leerlingen

Er zijn vele manieren om leerlingen te motiveren en enkele van de manieren is misschien niet wat je geleerd bij het bestuderen van leraar. Het allerbelangrijkste is om een ​​beetje experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor u en te blijven toevoegen van nieuwe ideeën als u uw onderwijs carrière voort te zetten. Deze sectie geeft een aantal suggesties die je zou willen proberen.

 1. 1
  "Jigsaw" een opdracht. Geef groepen een onderwerp zoals een leesoefening. Elke student in een groep zou (1) vertellen elkaar en overeenkomen hoe te splitsen en (2) lezen hun deel, vind informatie in hun deel en een vraag beantwoorden. Vervolgens (3) de groepsleider of journalist (of groepsleden) zou aan de klas, (4) voor alle iedereen te luisteren, schrijven van notities of antwoorden, en misschien, te bespreken en geven hun visie op die groepen antwoorden.
 2. 2
  Maak een " speurtocht ", zo te zeggen. Dit is waar (1) elke student leest individueel een slip met een van de vele vragen, processen of problemen. (2) Ieder schrijft een antwoord of oplossing. (3) Vervolgens mengen studenten om ontbrekende informatie te zoeken en schrijf het op de lege plekken op te vullen grafiek, oefenblad of data-sheet verzamelen.
 3. 3
  "Lees, paar en delen." Dit houdt in (1) elk een van de leerlingen afzonderlijk lezen. Vervolgens (2) ze vormen paren als het wordt geïnstrueerd om te koppelen, en (3) de paren bij elkaar vragen te beantwoorden of doe problemen. Dit kan dan verhuizen naar "check en vergelijk "als dat nodig is of als er tijd is.
 4. 4
  "Controle en te vergelijken." Dit is om (1) vorm groepen van twee studenten en werken samen als paren om hun deel van de opdracht te doen en vervolgens (2) samen met een tweede paar in een vier leden groep en bekijken en vergelijken het werk met elkaar. Vervolgens (3) ze terugkeren naar hun gebruikelijke zitplaats loopt.
 5. 5
  ", Roteren en te bespreken." (1) Vorm een ​​binnencirkel en een buitenste kring van studenten en interviewen elkaar als een paar. Vervolgens (2) draaien en in blanco of dozen te vullen op een antwoord-blad of grafiek met informatie vanuit het standpunt van elke student, over de te behandelen onderwerpen. Herhaal het interview en draaien een of twee keer. (3) Bespreek de vragen en antwoorden uit te brengen en samen variaties van verschillende interpretaties, indien aanwezig.
 6. 6
  "Maak meerdere voorstellingen." Elke groep studenten krijgt een wiskundig probleem waarvoor ze zijn om een poster te maken, met (1) een tekening / schema (), of een grafiek van de situatie in het probleem, (2) maak een relatie / functie of wiskundige uitdrukking, (3) maak een grafiek, (4) schrijven een mondelinge toelichting / paragraaf, en vervolgens de verslaggever geeft een snelle presentatie aan de klas en leest hun paragraaf.
 7. 7
  "Speel motiverende Nerf basketbal." Voor academici, krijgt een vier inch (10cm) soft-foam plastic / rubber (Nerf) basketbal en gebruik een prullenbak zitten op een stoel of tafel als de basket (of gebruik een plastic breakaway hoepels-rand) in het voor de klas. Verdeel de klas in twee teams, en tape plaatsen op de vloer of op de muur waar de basketbalring ligt voor punt waarden voor het maken van achter de merken of onder de merken (lage schoten: het liggen, hurken, of zittend op de vloer). Scoren een hoepel van langere afstanden voor meer punten: vanaf ongeveer de andere kant van de klas voor de 6 pointer, een 3-pointer gaat dichterbij, 2 is dichter, en een soortgelijke puntensysteem voor lage schoten onder de merken.
  • "Speel een beloningsspel" gelijkaardig aan "basketbal." Dit spel kan helpen door het aanbieden van loyaliteitspunten voor deelname. "Play basketball-shots" voor (1) goed gedrag / gedrag, (2) de aanwezigheid, of (3) academici voor het maken van een score op classwork / test of, of een beloning voor het inhalen van classwork en verbeteren van de eigen kwaliteiten of als een team - waar een teamlid zou verdienen en krijgen een schot voor hun team om punten te maken door schieten de Nerf bal. Schutters konden kiezen uit vijf standen waard 1-5 punten uit verschillende moeilijkheden van vragen beantwoord correct om vervolgens te schieten uit de overeenkomstige moeilijke positie als het antwoord juist is. Voering voor opnamen in voor de klas kunnen maken voor een aantal thrillingly momenten voor de student en klasse.
  • Bepaal waarom en hoe om studenten op elke teams om de kans om het spel te spelen te verdienen. Dit zal worden bepaald door uw eigen regels - maar in ieder geval, alleen hoe en wanneer je besluit te laten spelen. Een team krijgt een schot voor het doen van een doel of het gedrag heel goed.
  • Indien een lid van het andere team geen klasse regels geven dan het andere team een ​​schot.
   • Of, als een variant geven vijf gratis punten zonder fotograferen, als dat beter werkt voor testdagen en andere stille tijden.
 8. 8
  "Play vrijdag-shots quiz spel." Voor academici, overweeg dan een variant van de Nerf basketbal voor zaken als een verbale "quiz / quiz-programma". Leden van de twee teams strijden om die worden behaald in een aantal manieren.
 9. 9
  Het zo maken dat de punten staat elke student te "kopen" iets (zoals een snoepje, een item van briefpapier, of andere dingen die je weet dat je leerlingen zouden waarderen).
  • Punten kunnen worden gebruikt voor het ontvangen van "grand-loten" worden getrokken na school is uit dat jaar - voor het verbeteren van het einde van het schooljaar, en de prijzen worden via de post verzonden.
  • De Nerf spellen kunnen een jaar lang team vorm van concurrentie te zijn. Het winnende team mag worden aangekondigd na school is aan het einde van het jaar.
 10. 10
  Overweeg klasse kantoren, voor elk team. Hebben kantoren zoals: een Scorekeeper en assistent-coach, en een kapitein en co-kapitein met elk een portie voor een bepaalde tijd om u te helpen met bepaalde dingen (in de lagere klassen noemen de captains "President" en "Vice President"). U, (de leraar) zijn de Hoofd Coach. Kantoren kan gedraaid worden tot de studenten die weer beter gedrag.
  • Teams zijn goed voor de motivatie en controle, want je kunt: wanneer een team is luidruchtig, geef een ander team draait om punten te maken - en ze zullen allemaal leren om stil te zijn. Als je klas loopt luidruchtig te reces, of waar dan ook, kunt u overwegen hen te laten uit 1-3 minuten later dan ze hoort te zijn (aan het eind van de dag)-of als ze goed zijn, laat ze een minuut vroeg.

Weinig regels

Waar mogelijk, is het een goed idee om "regels" tot een minimum, zodat de leerlingen weten wat echt belangrijk is in termen van het gehoorzamen, en voor andere zaken worden gegeven veel flexibiliteit om zelf-verantwoordelijk en nadenkend over het juiste te doen en het leren in de omgang met elkaar.

 1. 1
  Handhaven schoolreglement van het hele gebouw en schoolterrein, en leg uit dat je de school en de wijk regels zullen volgen. Regels zoals: Nee op tijdens de les; houd je handen thuis; zeggen enige soort dingen; doen als je leraar zegt, wees op tijd, wat te doen als je mist een dag van school; legale activiteiten, enz.
 2. 2
  Stel je klas regels. Misschien vijf of zes, hooguit, maar deze zijn niet "situationele procedures". Je zult een aantal verschillende procedures die de studenten moeten weten of dat je moet uitleggen op het moment van nood nodig. Een effectieve manier om de regels te beslissen is om je lessen te helpen beslissen redelijke regels en gevolgen, en op deze manier je les moet volgen en helpen om ze af te dwingen, omdat ze hebben gekocht in het bezit van hen. Zij kunnen ook besluiten om een ​​aantal leuke dingen zoals de punt waarden en redenen voor het fotograferen op verschillende afstanden voor het balspel, etc. (zie boven).
 3. 3
  Wees streng en "u beslist 'hoe en wanneer om het even welk spel of wat anders kan nodig zijn. Op dezelfde manier, zijn matig en laat een leerling af en toe een "oeps!", Bijvoorbeeld:
  • Geef ze elk een krediet, noem het een "oops!-Kaart", wanneer de studenten zijn goed voor een bepaalde tijd, dan kunnen ze hun oops!-Kaart die hen in staat stelt om te missen een nacht of voor een andere beloning ruilen.

Veel procedures

Procedures in de klas helpen om alles soepel verloopt, bieden consistentie, en laat iedereen weten waar de dingen staan. Procedures zijn verschillend van regels in dat ze vast het beheer van de klas en de verwachtingen voor het reactievermogen van de studenten te ontwikkelen. Dit gedeelte geeft een aantal suggesties.

 1. 1
  Leren hoe je de klas te beheren. Gebruik wat non-verbale signalen of aanwijzingen om orde te vestigen. Bijvoorbeeld, misschien als je je hand op te steken op een bepaalde manier naar de klas aandacht te krijgen (vergelijkbaar met de manier waarop ze moeten je aandacht te krijgen door het verhogen van een hand) of plaats je begint te klappen op een bepaalde manier (klap-klap, klap-klap-klap, klap-klap) - en ze kunnen toetreden tot de klappen voor een snelle grappige motivator (hou het kort). Dit is beter dan schreeuwen, stampen voeten of slapping op een muur of tafel, krijgen de studenten om te lachen, en te genieten van de klasse, vooral voor hardere onderwerpen.
  • Sommige leraren gebruiken een geluid als een instrument (misschien een) of loopt een stok over een houten dier om een ​​kwakende geluid te maken. U kunt sommige met veel verschillende ideeën voor noise-makers, en een bezoek aan een lokale handel hulp winkel kan veel handgemaakte opties bieden voor weinig geld!
 2. 2
  Leer de leerlingen je klas procedures de manier waarop u ze nodig heeft om te worden waargenomen. Dit is heel anders dan de enkele set regels. Ontwikkelen zo veel procedures zo nodig op basis van en als je hebt verschillende situaties:
  • Classwork: Testen procedures, werken turn-in, huiswerk, rangen, hal procedures, enz.
  • Vlotte werking: Je vertelt ze wat ze moeten doen bij het invoeren van de klas en de klas te beginnen, moet u de juiste te zeggen wanneer de klas eindigt, niet de bel in ieder geval behouden. Klokken kunnen bellen op het verkeerde moment, en om uiteenlopende redenen en je mag niet klaar klasse wanneer de bel gaat.
  • Algemene opdrachten: Putting afstand en uitstappen benodigdheden en boeken, potlood slijpen, cleaning-up/throwing weg prullenbak.
 3. 3
  Op het whiteboard, onderwerpen van wat ze moeten doen. Een andere truc voor de werkbladen is om het team officieren die kan geven en nemen-up en file afzonderlijke mappen of pakketten (dagelijks of voor een verandering van de activiteit) hebben.
 4. 4
  Weet de school-brede procedures. Brandoefening procedures versus stormwaarschuwing / storm horloge, aardbeving boren, etc. Klik hier voor de bel schema's voor verschillende soorten van dagen, en houd ze beschikbaar zijn, zoals halve dagen, assemblage en pep-rally dagen, etc.
 5. 5
  Balanceren uw onderwerpen. Elke week, hebben een "Math Day" en "Language Arts Day". Om de week hebben een "Day" en "Dag van de Geschiedenis". Op deze manier zul je er zeker van zijn dat uw leerlingen hebben ton van dingen in gedachten.
 6. 6
  Houd alle onderwerpen op het juiste spoor. Weet de leraar die nauwelijks rond krijgt voor de wetenschap of wiskunde omdat je alleen maar tijd om te lezen, spelling, composities en niet handschrift. Je komt in de problemen en zeer ongelukkig wanneer uw studenten voldoende vooruitgang niet bellen of zelfs regressie in die technische opleidingen.
 7. 7
  Heb een klasse bank in de lagere klasse. Tijdens het begin van elk trimester of semester, hebben de ouders van je leerling elke doneren vijf dollar of tien dollar. Zo voor partijen, of iets dergelijks, is er geen noodzaak voor ouders herhaaldelijk doneren.
 8. 8
  Plan om geen vrije periodes, geen vrije dagen of partijen, tenzij de hele school is het hebben van een feest-dag, of andere dergelijke naleving te hebben. Praat met de andere leerkrachten om een ​​gevoel voor wat er op uw school te krijgen.
  • Veel scholen zullen niet langer toestaan ​​"homemade" voedsel of snacks worden verkocht of gegeven aan studenten, omdat ze onveilige / onhygiënisch kunnen zijn. Ontdek hoe uw school actief is.
   • Sommige leraren doen negeren voedsel regels, en dergelijke, maar de regels zijn er om het schoolsysteem (en u) tegen te beschermen rechtszaken en slechte publiciteit - in tegenstelling tot een voedsel incident dat verwoestende om de gezondheid en veiligheid student kan zijn.
 9. 9
  Hebben een kamer moeder of vader op de lagere school. Zij zullen een week vrijwilligerswerk (of een andere periode van tijd) en zal studenten die helpen of kunnen studenten die een opdracht in een gebied van de kamer te observeren nodig, terwijl u met een groep op een andere routine of procedure te helpen.
 10. 10
  Vermijd rommelige en gevaarlijke verrassingen. Houd alle benodigdheden wegdoen en opgesloten indien mogelijk, dingen zoals verf,, art-papier, nietmachine, paperclips, plakband en dergelijke of een student (en) zal u verrassen en hen uit om iets te maken of iets te doen. Gevaarlijk, verkwistend of rommelig kattenkwaad kan zijn zeldzaam, maar het is zeer problematisch wanneer het gebeurt, vooral als je je geest en ogen bezet elders. Dit, natuurlijk, is een gebied voor een strikte regel te stellen.
  • Hebben dingen zoals weefsels en doekjes bij de hand voor niest, rommel, en andere dergelijke dingen. Als je een middelbare school leraar, moeten sparen sanitair bij de hand voor studenten in nood.

Tips

 • Interessante en leuke leer-ervaringen help studenten worden betrokken (betrokken) in hun leerproces.
 • Voor later rangen om studenten op hun tenen, kunt u bellen of worden geleverd twee of drie versies van een test die lijken erg op elkaar, en hebben een duidelijke manier van identificeren elk voor u met het juiste antwoord te toetsen. U mag in staat zijn om de valsspelers te identificeren en te creëren voorzichtigheid in hun gedachten op hetzelfde moment, door dergelijke verschillen. Wanneer de verschillen worden gevonden of besproken vertel hen dat de tests betrekking hebben dezelfde vaardigheden en doelen, maar in een andere volgorde.
  • Hebben studenten zetten hun namen op proefwerken onmiddellijk het moeilijker om papieren te schakelen maken. Sta niet toe dat "scratch-paper" tijdens de tests, als ze worden gebruikt voor het doorgeven van informatie of notities.
  • Schrik niet wanneer een student vertelt: "Mijn test is anders dan die ene!" of als een poging om hun papieren te schakelen, zodat twee of drie die gelijk zijn zullen dicht bij elkaar zijn. Studenten kunnen heel sneaky over zulke verschillende vormen van testen.
 • Bekijk de film 'Freedom Writers', dat is het verhaal van een binnenstedelijke docent Engels of creatief schrijven aan "in gevaar," socio-economisch uitgedaagd studenten. Het zal u inspireren.
 • Een ouder vrijwilliger is een ander paar ogen om studenten activiteiten te kijken en uit te voeren, en men kan helpen om leerlingen bezig.
 • In bovenbouw waarbij de leerlingen zelf een aantal klassen, vragen om donaties bij elke klasse niet praktisch zou zijn als dat een aantal uitgaven van geld en materialen voor ouders zouden betrekken.
 • Een acht inch Nerf bal en full-sized velg mag worden gebruikt voor een toernooi buiten de klas.
  • Nerf toernooien gespeeld buiten de klas zijn gebaseerd op kleine subgroepen van klasse team bezig met een 'quiz-spel tonen. " Heb een checkup quiz tijdens de rust en een dubbele controle op het einde van het toernooi voor de vragen die het andere team goed beantwoord. Het andere team captains kunnen vragen kiezen om te worden gecontroleerd bij. Dit is dus het andere team zal luisteren, leren en onthouden van de juiste antwoorden om te voorkomen dat het missen van deze "hertests".
  • De student kan een kwestie van een hoger punt waarde op basis van die meer kritisch denken, of het vergelijken en contrasteren die nodig zijn om dergelijke vragen te beantwoorden vragen.
  • De Nerf spelletjes lesgeven zou kunnen doen voor academici wat spelletjes doen voor atletiek. Academische studenten kunnen de ervaring van het helpen van hun team in de wedstrijden in academici ontvangen en te verhogen academische interesse.
  • Concurreren om de laatste schooldag kunnen de motivatie van studenten hoog zonder een afknapper in werk, het bijwonen of goed gedrag met betrekking tot de wedstrijden te houden.
  • De student kan minder verlegen, en kan het makkelijker zijn om te werken met andere klasgenoten als gevolg van de games.

Waarschuwingen

 • Beheerders frons op studenten aan de deuren, in zalen, op deur stappen, rond de school gronden als ze niet kunnen worden goed begeleid. De zalen en de gronden zijn ook uw verantwoordelijkheden.
 • Gebruik geen metalen hoepels velgen in de klas.
 • Houden studenten laat na klasse kan keer te laat leiden, en andere leerkrachten, ouders en klassen kan worden verstoord door de late aankomst studenten (zoals wanneer de studenten meer dan een leerkracht) als wanneer er een schema en hall 'passing-time "uitkering.
 • Beheerders willen leren te zijn "van bel naar bel," zonder verspild of "vrije" tijd aan het begin of aan het einde van de les.
 • Niet-betrokken leerlingen (zonder toezicht of zonder een opdracht) zijn waarschijnlijk te vervelen en vind verbazingwekkende manieren naar "start-iets."
 • Gooi de hard-plastic hoepels bal die wordt geleverd met de set van speelgoedwinkels hoepels.
 • Andere klassen en leraren kunnen klagen aan u of aan de beheerders als de studenten zijn te vroeg of te vaak, omdat ze anderen kunnen verstoren, of woede of afgunst door andere docenten of klassen veroorzaken. Men moet dergelijke beloningen bedachtzaam gebruiken.