Wkonl

Hoe maak je een model portefeuille op te bouwen

Uw modellering portfolio zal zijn wat verkoopt u wanneer u op zoek bent naar modellenwerk. In sommige gevallen kan het maken of breken je carrière. Dit is hoe ontwerpers bekijk uw totale verschijning.

Stappen

Hoe maak je een model portefeuille op te bouwen. Huren van een professionele fotograaf om uw foto's te nemen.
Hoe maak je een model portefeuille op te bouwen. Huren van een professionele fotograaf om uw foto's te nemen.
 1. 1
  Huren van een professionele fotograaf om uw foto's te nemen. Uitvoeren van een internet zoeken. Kijk door uw telefoonboek. Telefoon up lokale instanties en vraag hen die fotografen die ze gebruiken.
 2. 2
  Roepen of, nog beter, bezoek de fotografen die je hebt gevonden. Vraag hen over zaken als prijsstelling, het formaat van de film / digitale foto's en hoe lang je meestal moet wachten tussen de shoot en het krijgen van de foto's. Ook vragen om een ​​monster van de fotografen werk te zien.
  • De meeste agentschappen zullen een lijst van "test fotografen 'die ze kunnen raden u gebruiken als je probeert om specifiek te ondertekenen met hen te hebben. Deze fotografen zijn vaak ook ervaren in de algemene portfolio gebouw ook.
 3. 3
  Huur een professionele make-up artist. Als je geluk hebt, zal de fotograaf dit uitzoeken voor u, maar vergeet niet om te vragen of de kosten van de make-up artist is inbegrepen in de vergoeding of als je moet extra betalen. Als de fotograaf niet is het verstrekken van een, zoeken naar een op dezelfde manier als u op zoek voor uw fotograaf.
 4. 4
  Kijk door modebladen en kleding catalogussen en vind poses je wilt. Oefenen voor een spiegel.
 5. 5
  Beslis over een aantal looks die je wilt doen. Idealiter moet je pick minimaal drie en ze moeten een breed scala (dus niet alle jeans en t-shirt shots!) Demonstreren. Als je een speciale vaardigheid, zoals ballet, kunt u zelfs willen overwegen het nemen van enkele foto's in je ballet outfit en zelfs het maken van een pose.
 6. 6
  Houd uw haar, huid en nagels in goede conditie in de aanloop naar de shoot. Als u een kapper nodig, een krijgen.
 7. 7
  Als je eenmaal hebt besloten wat kleren te dragen, zorg ervoor dat ze schoon zijn en aan de kant gezet voor de shoot ruim van tevoren. Idealiter moet je hebt besloten je outfits en zijn ze klaar minstens 5 dagen voor de shoot.
 8. 8
  48 uur voor de shoot, bel uw fotograaf en visagist om te controleren of alles nog ok.
 9. 9
  De dag voor de shoot, zorg ervoor dat je een goede nachtrust en weg te blijven van alcohol.
 10. 10
  De ochtend van de shoot, dubbele controle dat uw tas is gepakt en dat u geld voor de reis-tarieven en de parkeertarieven te hebben. Streven om te komen 10 minuten voordat u verwacht (en zorg ervoor dat de tijd is goed voor het aanbrengen van make-up!). Carry nummer van de fotograaf op je en geef ze een gesprek als je je realiseert je misschien te laat.
 11. 11
  Bespreken welke soort lijkt je wilt gaan voor de fotograaf. Na dit, zal je waarschijnlijk je make-up aangebracht.
 12. 12
  Geniet van je fotoshoot! Luister aandachtig naar wat de fotograaf wil. Probeer niet te zenuwachtig, maar erken dat gevoel als normaal... zelfs modellen die werken al jaren op jaren nerveus.
 13. 13
  Zodra de shoot voorbij is, betaal je kosten, zoals vereist en schrijf een bedankbriefje naar de fotograaf en je make-up artist.
 14. 14
  Zodra u uw foto's, het uitzoeken van de degene die je wilt uit de degenen die niet zo goed zijn. Beroep doen op familie en vrienden te helpen. Vergeet niet dat minder meer is - als u alleen vindt 5 magische shots, gebruikt deze en stoppen. Dat is veel beter dan het gebruik van 25 die net zijn "ok".
 15. 15
  Koop een map om uw foto's in te zetten. De meeste modellen kiezen voor hardcover boeken met kant bijgevoegde plastic mappen.
 16. 16
  Sorteren van uw portefeuille in de volgorde die het best presenteert u als u wilt worden gepresenteerd als een model. Probeer verschillende combinaties totdat je tevreden u de juiste keuze hebt gevonden voelen.
 17. 17
  Vergeet niet om een update van uw portefeuille als je begint te werken als model.
 18. 18
  Afgewerkt.

Tips

 • Onthoud - uw portefeuille is niet een foto-album! Als een foto niet "verkopen" je, niet houden want je moet ontwikkelen sentimentele waarde naar toe.
 • Als u probeert uw portefeuille gedaan met als enige doel het krijgen getekend om een ​​agentschap te krijgen, wel twee keer bedenken. De meerderheid van de agentschappen zal u vragen om een ​​portfolio shoot te doen bij het tekenen toch, dus dit kan heel goed betekenen twee keer betalen! In eerste instantie, kan het nuttig zijn het naderen van agentschappen met snapshot headshots en bodyshots. Als dit krijgt u nergens, overweeg dan het betalen van een professional.
 • Probeer niet nieuw gezicht wast de avond ervoor, als het kan een gênant breakout veroorzaken!
 • Het is een goed idee om reserve kopieën van de foto's in uw portefeuille te houden op een veilige plaats. U zult voorkomen dat grote paniek als u uw portefeuille moet verliezen als je dit doet.
 • Deel je ervaringen met het agentschap die u kiest.
 • Wanneer je aankleden, zorg ervoor dat al je kleren zijn op juiste wijze - zoals in geen gedraaide bandjes, geen knoppen aan gedaan door de verkeerde gaten...
 • Probeer ook te lachen en glimlach zo veel mogelijk als het houdt je gezicht spieren druk en levendig. en dit is inderdaad de beste kwaliteit van een topmodel.
 • Idealiter moet je doel om foto's hebben niet ouder dan een jaar in uw portefeuille. Dit kan betekenen dat u uw portefeuille re-shot weer krijgen, dus wees voorbereid!

Waarschuwingen

 • Ga er niet vanuit dat de fotograaf u het opladen van de meeste daarom moet de beste zijn. Aan de andere kant, ook niet vergeten dat je krijgt wat je betaalt voor. Een evenwicht!
 • Wees ervan bewust dat veel fotografen en visagisten annuleringsvoorwaarden zal hebben. Als een vuistregel, als u annuleert binnen 48 uur van de starttijd van de shoot, moet u ten minste een aantal, meestal al, van de vergoeding te betalen.
 • Tenzij je ongelooflijk goed in het toepassen van uw eigen make-up, het huren van een make-up artist voor de shoot. Het is een extra last, maar je wilt niet uit shell op dure foto's alleen maar om ze geruïneerd door slechte make-up.
 • Wees je bewust van looien voor de shoot als tan lijnen problemen kan creëren.
 • Oefenen modellering kan raar voelen op het eerste, maar het is een must! Wat je denkt dat er goed uitziet in je hoofd kan niet trainen in het echte leven... en je wilt weten dat voordat je naar de fotoshoot!

Dingen die je nodig hebt

 • Kledingkast opties, afgesproken tussen u en de fotograaf voorafgaand aan de shoot
 • Photoshoot adres, parkeerinformatie, en contant geld voor parkeren
 • Fotograaf mobiel nummer
 • Breng een snack en water
 • Make-up voor touchups