Wkonl

Hoe maak je een uitvinding te patenteren

Je hebt komen met een briljant idee! Het kan revolutionair voor een bepaalde niche. Nu wilt u uw idee te beschermen, zodat u kunt geld van te maken. Wat moet je doen?

Stappen

Hoe maak je een uitvinding te patenteren. Voer een octrooionderzoek te helpen erachter te komen of uw uitvinding nieuw is.
Hoe maak je een uitvinding te patenteren. Voer een octrooionderzoek te helpen erachter te komen of uw uitvinding nieuw is.
 1. 1
  Noteer uw idee. De daad van het schrijven zal dwingen je om je uitvinding te definiëren, breken de uitvinding in zijn elementen, en na te denken over variaties van de uitvinding. Geschreven materiaal geproduceerd als gevolg zal ook nuttig zijn voor het bereiden van een octrooiaanvraag.
 2. 2
  Voer een octrooionderzoek te helpen erachter te komen of uw uitvinding nieuw is. Als elk element van uw uitvinding is beschreven in een enkele publicatie, zal uw idee geen recht op een octrooi.
 3. 3
  Beslissen of u een voorlopige of een niet-voorlopige octrooiaanvraag indienen. De voorlopige toepassing gaat gepaard met relatief goedkope dossierkosten maar dient alleen om "Houd je plaats in de rij" bij het octrooibureau voor maximaal een jaar. Als u niet indienen van een niet-voorlopige toepassing binnen dat jaar, zullen al uw rechten op uw voorlopige toepassing te verlaten.
  • Voorlopige aanvraag worden vaak bereid door niet-professionals. Ze kunnen informeel worden in formaat, maar moeten voldoende details met betrekking tot uw uitvinding om de deskundige in de kunst om uw uitvinding in de praktijk omvatten. Iets afwezig van een voorlopige toepassing zal geen recht op bescherming, dus het is beter om het zekere voor het over-inclusiviteit.
  • Niet-voorlopige-toepassingen vereisen meestal meer werk. De beweringen van een octrooiaanvraag uiteengezet de begrenzingen van uw vinding en definieer uw wettelijke rechten in de uitvinding. Zo, dit is het deel waar professionele ervaring echt schijnt door. Als je geen geld te besteden in de voorbereiding van uw octrooi, is dit de plek om het te besteden. Een ervaren professional kan komen met beweringen dat de gewone mens zal waarschijnlijk nooit denken.
 4. 4
  Beslis of je gaat naar een professionele, e. G., Een octrooigemachtigde of een octrooigemachtigde, ontwerp uw octrooiaanvraag of probeer het zelf te doen. Meestal zal een professioneel voorbereid toepassing van een hogere kwaliteit.
  • Zodra de claims worden opgesteld, kan de gedetailleerde beschrijving deel van de aanvraag worden bereid met de claims als een schets. Dit is een zeer gedetailleerde beschrijving van wat uw uitvinding is alles over. Veel uitvindingen nodig tekeningen. De genummerde tekeningen zullen de mechanismen, processen of procedures nodig zijn om uw uitvinding in de praktijk te illustreren. dat zijn het hart van uw uitvinding. U moet verwijzen naar de nummers van specifieke delen van uw tekeningen in je beschrijving.
 5. 5
  Vijl uw octrooi met het Amerikaanse Patent and Trademark Office. De kosten worden op de vergoeding schema bij het octrooibureau website.
  • Een niet-voorlopige toepassing zal worden onderzocht. Het onderzoek proces is te vergelijken met een contract onderhandeling met een patent onderzoeker. Tijdens het onderzoek zal de examinator meestal vragen om opheldering van uw uitvinding of voor een vernauwing van de gezochte beschermingsomvang. Bovendien is er geen garantie dat een aanvraag uiteindelijk zal worden toegekend als een patent. Het onderzoek proces zal variëren in duur, afhankelijk van de aard van uw uitvinding en planning van het octrooibureau.
  • Tijdens de "patent pending"-fase van uw aanvraag, kunt u proberen om uw uitvinding te verkopen of te exploiteren zonder angst voor eventuele rechten op de uitvinding te verliezen.

Tips

 • Vertrouwd te maken met de kosten en cash flow problemen in verband met patenten alvorens aan de slag. Er is geen enkel punt in de besteding van het geld om een ​​octrooi te krijgen als het octrooi zal waarschijnlijk niet betalen voor zichzelf.
 • Bij het zoeken naar een octrooi beoefenaar, zorg ervoor dat hij / zij is vrij vertrouwd in uw technologie. Vraag voor het schrijven van monsters.
 • Als u betaalt om uw octrooiaanvraag geschreven, dan wil je misschien op zoek naar een goede octrooi beoefenaar. Vraag naar aanbeveling van zakelijke kennissen. Bel uitvinders verenigingen voor aanbevelingen.

Waarschuwingen

 • Pas op voor advertenties, zoals die hierboven, het aanbieden uitvinding hulp. Vaak zijn dit bedrijven die zijn duur en kennen een lage kwaliteit van de dienstverlening.