Wkonl

Hoe maak je een unieke magische systeem voor uw boek maken

Ooit het gevoel dat boeken zoals Harry Potter al het goede Magic hebben genomen set-ups in boeken? Ondanks de duizenden soorten magie in boeken, het is nog steeds mogelijk om een ​​gloednieuwe magie te maken.

Stappen

Hoe maak je een unieke magische systeem voor uw boek maken. Vergeet niet dat magie onderscheidt zich van de wetenschap door de maatregel van mysterie in zijn elementen.
Hoe maak je een unieke magische systeem voor uw boek maken. Vergeet niet dat magie onderscheidt zich van de wetenschap door de maatregel van mysterie in zijn elementen.
 1. 1
  Vergeet niet dat magie onderscheidt zich van de wetenschap door de maatregel van mysterie in zijn elementen. Zelfs als er geen personages zijn zich bewust van het, moet er een onderliggende logische verklaring voor hoe de magie zich gedraagt ​​worden, en als een niet-gerealiseerde wetenschap zijn ware potentieel enorm zijn gebruik in-verhaal mag overschrijden. Magic is bedoeld om mysterieuze!
 2. 2
  Beslissen wie magie gebruikt in de wereld van uw boek. Iedereen kan het doen? Is het beperkt tot heilige mensen of occultisten, of misschien hebben intellectuele eisen? Beschouw dit zorgvuldig, want magie gebruiken waarschijnlijk een enorm invloedrijke kracht in het vormgeven van de cultuur en geschiedenis van de wereld zal zijn. Mogelijkheden zijn:
  • Iedereen-Als iedereen is in staat om het gebruik van magie, moet het een gemeenplaats deel van dag tot dag leven zijn. Bedenk hoe technologie zou veranderen in een wereld waar magie kan worden gebruikt om problemen in plaats van de technologie op te lossen. Zou gewone dingen zoals geneeskunde, hygiëne, en machines bestaan ​​van magie kan diezelfde problemen op te lossen?
  • Opgeleide mensen-Als je magie vereist scholing, na te gaan hoe de politieke en sociale structuren zou ontwikkelen, waar de rijke en machtige hebben een extra bovennatuurlijke voordeel.
  • Holy People-Als je magie wordt getrokken uit een goddelijke macht, overwegen hoe veel krachtiger kerken in een wereld waar echte wonderen te zien op een regelmatige basis zou zijn. Bedenk hoe religies zou groeien een evolueren rond bepaalde vormen van magie en vice versa. Een geloof dat vreedzame bedoelingen belijdt zou waarschijnlijk te trekken genezers, maar kan nog steeds een fanatiek of gewelddadige kant.
  • Occultisten-Hoewel functioneel vergelijkbaar met religieuze magie, occulte krachten zijn klassiek geheimzinnig en donker. Dat geheimhouding kan leiden tot veel mensen niet in magie geloven, of omgekeerd magie te worden gestigmatiseerd kunnen leiden. Als magie wordt uitgevoerd in het geheim, zijn gemakkelijk om te veronderstellen haar beoefenaars fout bedoelingen.
  • Chosen People-Zonder twijfel de meest cliche keuze is om een ​​magische gebruiker geboren met mysterieuze krachten te hebben. Bijzondere geboorte omstandigheden of biologische factoren kunnen een verklaring zijn, of een hogere kosmische kracht kon kiezen wie kan magie gebruiken. Er zijn andere manieren om magische krachten te verlaten in de handen van een selecte groep mensen, dus overweeg een unieke manier voor iemand om hun bevoegdheden te krijgen.
 3. 3
  Achterhalen wat de bron van magie is in jouw wereld. Overwegen als magie is alleen in staat om bestaande elementen te manipuleren, of als het in staat is om nieuwe dingen te creëren vanuit het niets. Magie kon zijn bron hebben in buitenaardse invloed, verloren oude technologie, of zelfs een mysterieuze kracht die lichtjes verandert de wetten van de fysica. De bron van magie kan een mysterie in je verhaal, maar je moet beslissen over een bron om zo een reeks van wetten die zijn logica in-verhaal te houden.
 4. 4
  Beslis over hoe de daden van magie worden uitgevoerd. Heeft men contact geesten, gebruiken schriftelijke of auditieve handelingen, of zou het een interne instinctief proces? Voorstellen dat iemand het gebruik van magie, en de gedachten en de opleiding die zou gaan door hun hoofd als ze deed het. Is het fysiek uitpersen, of misschien is het nodig een aantal unieke kosten uit te voeren?
 5. 5
  Schrijf een persoonlijke gids om je magie systeem, en gebruik het tijdens het schrijven. Vergeet niet dat ook al heb je niet nodig om expliciet te vermelden in je verhaal, je magie moet de regels van de logica volgen als je wereld zal veel meer samenhangend en geloofwaardig als logisch ontworpen. Vergeet niet dat de invoering van magie laat je gevoelig voor plot gaten, dus wees heel voorzichtig zijn om geen magische elementen die zouden 'breken' de verhalen interne logica te introduceren.
  • Doe je onderzoek. Op zoek naar oude magische overtuigingen kunt u unieke ideeën evenals de invloed van andere schrijvers, maar wees voorzichtig om niet kopiëren wat iemand anders heeft ontworpen. Je magie systeem moet uniek worden ontworpen om uw wereld te passen, en stroperij andermans systeem zal alleen laat je met een saai en niet origineel idee.
  • Een systeem van magie zonder beperkingen is niet bijzonder overtuigend. Er moet nog steeds een levendige wereld met interessante personages besturen van uw verhaal, dat niet afhankelijk is van magie voor alles zijn. Vergeet niet dat terwijl je zou denken dat je magie systeem is briljant en interessant je lezer zal zijn veel meer geïnteresseerd in het verhaal en de karakterontwikkeling, en je magie moet natuurlijke beperkingen en conflicten om verder het verhaal te hebben.
  • De wetten die je magie moet de structuur van je verhaal weer te geven. Een komische verhaal hoeft niet zo veel nadruk op een wetenschappelijke aanpak, het kan met opzet dubbelzinnig regels of overdreven ingewikkelde regels die leiden tot onbedoelde gevolgen hebben. Aan de andere kant een meer serieuze dramatische verhaal moet regels die zijn eveneens ernstig hebben.
  • Net als elke andere vorm van het ontwerp, de beste magische systemen hebben zeer weinig complexiteit, maar een groot deel van de diepte. Overweeg je magie is gebaseerd rond een enkel element, zoals de geest of temperatuur of licht / schaduw of leven / dood, en bedenken een manier die proberen magie gebruikers die eenvoudig systeem zou uitbreiden om hun behoeften te passen.
 6. 6
  Schrijf je boek en vergeet niet om je eigen richtlijnen te volgen! Als aanvankelijk uw systeem niet werkt zoals de bedoeling voel vrij om het te veranderen, maar zorg ervoor dat je een consistente visie te houden, en vooral een unieke en interessante visie.

Tips

 • Verwacht niet dat je zweep een complex systeem van magie in seconden. Dit zal wel een tijdje duren als u van plan over het publiceren van uw voltooide werk.
 • Gebruik abstract denken. Proberen te komen met iets nieuws. Denk aan willekeurige dingen om je heen, tastbaar of niet, en hoe ze kunnen de macht te creëren of te worden betrokken bij het. Maar, niet het wild op het punt van opperste verwarring te maken.
 • Probeer om je magie te trekken uit een aantal kleine historische of religieuze brok van informatie, zoals het taoïsme. Het helpt trekt de lezer in de wereld, omdat hun wereld kunnen betrekking hebben.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het lenen van ideeën van anderen. Je wilt dat het origineel te zijn, maar u zult waarschijnlijk ideeën krijgen van andere plaatsen. Wees creatief, maar maak het niet cliche.
 • Wees voorzichtig om jezelf niet te graven in een magische perceel gat (zoals de tijd die draaiers in harry potter.) Een goed ontworpen magie systeem mag geen enkele hoeveelheid Retcon nodig.
 • Zorg ervoor dat je magie systeem te controleren en zorg ervoor dat er geen andere schrijvers hebben de laatste tijd gebruikt. Juridische kwesties zijn slecht.

Dingen die je nodig hebt

 • Een bron van informatie
 • Fantasie en een hoop tijd