Wkonl

Hoe maak je een wet essay schrijven

Wet essays kan lastig zijn om te beginnen, omdat ze vaak een groot deel van het onderzoek naar een steeds veranderende en onbekend onderwerp. Hier zijn enkele tips om u te helpen een goede wet essay te creëren.

Stappen

Hoe maak je een wet essay schrijven. Begin met het zorgvuldig lezen van de vraag.
Hoe maak je een wet essay schrijven. Begin met het zorgvuldig lezen van de vraag.
 1. 1
  Begin met het zorgvuldig lezen van de vraag. Onderstrepen de zoekwoorden die u opmerkt.
 2. 2
  Lezen via uw belangrijkste leerboek over dit specifieke onderwerp. Noteer alle middelen die ze hebben gebruikt in hun schrijven (u kunt dit vaak doen door te kijken naar de voetnoten) en noteer deze. U kunt notities maken over wat u aan uw essay relevant vinden als je verder gaat of je kan gewoon de gegevens op te slaan in je hoofd voor nu - verschillende dingen voor verschillende mensen!
 3. 3
  Werken via uw lijst met extra middelen, doen hetzelfde als je deed voor uw originele handboek. Dit zal waarschijnlijk resulteren in een zeer lange lijst. Maak het leven makkelijker voor jezelf en ervoor kiezen om de meest recente bronnen op uw lijst eerst te lezen, omdat deze de meest up-to-date informatie hebben. Daarnaast zal de meest recente artikelen ook hebben besproken, betoogd voor en tegen en bereikte conclusies over de genoemde beursgenoteerde voorafgaande artikelen, dus dit zal uw lezing last te verlichten! Uit de meest recente argumenten, moet u in staat af te leiden die de belangrijkste oudere artikelen te volgen. U kunt ook artikelen die je niet eerder dat zijn juweeltjes van kennis te vangen vinden.
 4. 4
  Beginnen met het schrijven van uw essay. Gebruik een plan dat helpt je te plagen elkaar de verschillende elementen van de vraag, om ervoor te zorgen dat u alles dekken. Brengen nieuwe informatie die je niet hebben behandeld in de cursus of die zich niet in de belangrijkste leerboek indien mogelijk. Zeker het ontwikkelen van uw eigen originele gedachten ook, back-up met deze precedenten en discussies andere auteurs. Professoren graag essays die uit stap van de run-of-the-mill en weer innovatief denken en initiatief te lezen.
 5. 5
  Breed zijn in je denken. Maak jezelf niet noodzakelijkerwijs beperken tot wet. Denk aan gerelateerde onderwerpen zoals politiek, economie, psychologie etc., die extra inzicht in het onderwerp waarover je schrijft dat je een speciale hoek die andere leerlingen niet kunnen hebben overwogen (of zijn te ongeorganiseerd te geven kan hebben krijgen!).
 6. 6
  Inkorten! Wet essays hebben de neiging om lang - te lang, in feite, zoals veel studenten vaak overshoot het woord te beperken! Probeer zo beknopt mogelijk (gebruik "gewoon Engels" en niet "legalese") en alleen gebruik maken van zoveel mogelijk woorden op een argument als het moet. Schrijf het een keer en ga dan door met de rode pen. Dit is eigenlijk veel makkelijker op een gedrukt exemplaar dan op het scherm, dus eerst afgedrukt en bewerken met beknoptheid in het achterhoofd. Vergeet niet, zal een goede advocaat hun punten bondig en zal herhaling niet nodig om een ​​goed punt hamer.
 7. 7
  Bewijs te lezen via het essay voordat u de uiteindelijke kopie afdrukken.
 8. 8
  Dien uw essay - Op tijd, binnen woordlengte en met alle nodige bewijsstukken gevoegd. Als je docent verwacht een verklaring van originaliteit / geen plagiaat, bevatten deze ook. Soms is dit een leuke touch, zelfs als het niet nodig is omdat het laat zien dat u de zorg genoeg om je eigen werk te schrijven.

Tips

 • Voor juridische tijdschriften, zorg ervoor dat u de website van uw bibliotheek om te zien of ze kopieën van dat dagboek hebben controleren. Er is niets erger dan te gaan in de bibliotheek op je vrije dag alleen maar ontdekken dat er is niets wat je daar wilt!
 • Maak goed gebruik te maken van elektronische tijdschriften. Makkelijker te verkrijgen, gemakkelijk te downloaden en minder mee te nemen! Ze laten ook voor grotere breedte van het onderzoek.
 • Terwijl proeflezen, controleer uw referenties. Zorg ervoor dat uw citaties voor tijdschriftartikelen en gevallen zijn correct volgens de manier waarop je universiteit of hogeschool verwacht het citaat. Een geweldige manier om controle verdubbelen is om uw referentie typen in een juridische databank en zie wat omhoog komt.
 • Kunt u bepalen uw leeslijst nog meer door te kiezen voor de auteurs u bekend met eerst zijn gelezen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig door te lezen. Je wilt niet een prachtige essay te schrijven, maar dan verlies merken, want je ging over het aantal woorden of de verkeerde opmaak.
 • Als je echt vast zit aan het aantal woorden, kunt u een deel van uw betoog verplaatsen in uw voetnoten. Maar wees gewaarschuwd: docenten zijn snel groeiende verstandig om deze praktijk en je kon vinden uw merk te laten vallen als je vertrouwen op deze methode te vaak. In feite, hebben sommige wet afdelingen zo wijs geworden om deze praktijk dat ze nu de vraag voetnoten zijn opgenomen in het aantal woorden! Double check de instructies om ervoor te zorgen dat uw wet afdeling is niet een van deze geslepen weinig.