Wkonl

Hoe maak je job schaduw van een politieagent

Wil je een politieagent te worden wanneer u "opgroeien? ' Job shadowing een is een grote en gemakkelijke manier om meer te leren over hoe de systemen werken en uit te vinden als je echt wilt om een ​​politieagent te worden.

Stappen

Hoe maak je job schaduw van een politieagent. Ga naar een school officiële (begeleidingsadviseur werkt goed) en vertel hen dat je geïnteresseerd bent in job shadowing een politieagent, maar je een briefje van een school officiële nodig omdat je jonger bent dan 18 jaar.
Hoe maak je job schaduw van een politieagent. Ga naar een school officiële (begeleidingsadviseur werkt goed) en vertel hen dat je geïnteresseerd bent in job shadowing een politieagent, maar je een briefje van een school officiële nodig omdat je jonger bent dan 18 jaar.

Mensen onder de 18 jaarAls je jonger bent dan 18 jaar de meeste rechtshandhaving agentschappen zal niet toestaan ​​dat je baan schaduw van een politieagent, tenzij je een briefje van een school officieel te zeggen dat u wordt de mogelijkheid geboden om werk schaduw als je schoolproject.

 1. 1
  Ga naar een school officiële (begeleidingsadviseur werkt goed) en vertel hen dat je geïnteresseerd bent in job shadowing een politieagent, maar je een briefje van een school officiële nodig omdat je jonger bent dan 18 jaar.
 2. 2
  Na het voltooien van de eerste stappen volgt u de stappen voor mensen boven de leeftijd van 18.

Mensen boven de leeftijd van 18

 1. 1
  Contact op met uw lokale politie en vertel ze dat je geïnteresseerd bent in job shadowing een politieagent als onderdeel van een schoolproject zijn. Als je persoonlijk kent de politieagent die u wilt job schaduw kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u de volgende informatie van het politiebureau of politieagent te krijgen:
  • Naam officier je job shadowing zijn.
  • Waar u ze zal ontmoeten.
  • Wanneer je job schaduw hen.
  • Hoe lang hun dienst is.
  • Geen jargon Woorden.
  • Alle andere informatie die u wilt weten.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u vroeg naar uw vergaderlocatie. (Dit toont u bent verantwoordelijk!)

Tips

 • Vraag de officier vragen over wat voor soort scholing nodig is.
 • U kan nodig zijn om van tevoren dat de details van de reis en vraagt ​​u vragen over uw interesse invullen van een ride-along vorm. Het verzenden van dit formulier kunnen tot een week verwerkingstijd voordat je goedkeuring.
 • Vraag de officier vragen over uitkeringen, startsalaris, enz.
 • Een beetje vroeg maar niet te vroeg als je officier bezig zou kunnen zijn en wacht geduldig, soms als hij of zij bezig is en dat het veilig is om dat te doen dan kunnen ze een andere eenheid brengen u naar hen.
 • Telkens na de achtste klas en tot 21 jaar, kunt u zich bij uw lokale politie Explorers Post. Door dit te doen zul je het voorrecht van het leren over de rechtshandhaving hebben, concurreren in de lokale en nationale competities, en rijden op patrouille tot 23:00 terwijl je jonger bent dan 18, en na 11 als je 18 wordt. Contact op met uw lokale politie of Explorers binnen de Boy Scouts van Europa.

Waarschuwingen

 • Heeft de officier vragen die kunnen worden beschouwd als te persoonlijk niet vragen.