Wkonl

Hoe om goede cijfers halen

Het krijgen van goede cijfers vereist hard werken, maar het is binnen uw bereik. Hier is hoe het te doen en het is allemaal gemakkelijk als je probeert je best!

Stappen

Hoe om goede cijfers halen. Maak notities op alles.
Hoe om goede cijfers halen. Maak notities op alles.
 1. 1
  Blijf georganiseerd. Veel mensen zeggen dit, maar het is echt niet helpen! Het organiseren van uw locker helpt u niet vergeten om uw leveringen aan de klas en om uw huis te brengen om je huiswerk te doen en study.Once elk semester of kwartaal, reinigen van uw locker vol onzin papieren! het duurt maar een paar minuten van uw dag! Het organiseren van uw notities zal hen veel gemakkelijker om later te begrijpen. Ook houd je bureau / studie ruimte netjes, en zorg ervoor dat je een schone, rustige plek om te studeren en huiswerk, dat van het grootste deel van het huis wordt ingetrokken.
 2. 2
  Houd een kalender. Of het nu een dag planner je dragen in je rugzak, een kalender op je muur thuis, of een to-do lijst die u maakt aan het eind van elke dag, het kan u helpen bij te houden wanneer opdrachten zijn te wijten en georganiseerd te blijven. Aan het begin van de termijn, als je een syllabus, noteer elke test, quiz, en toewijzing vervaldatum. Doe dit voor elke klasse. Elke dag als je thuis komt van school, je agenda en zie wat er gedaan moet worden voordat morgen, evenals wat er aan de horizon voor de komende dagen.
  • Proberen om je huiswerk te doen onmiddellijk na school. Time management is essentieel. Als je een opdracht die is te wijten volgende week, niet uitstellen; slag op dezelfde dag krijg je de opdracht (zie meer hierover in tips).
  • Indien mogelijk, proberen te krijgen opdrachten afgewerkt minstens 1 hele dag voor de vervaldag. De meeste leraren zullen punten aftrekken voor elke dag je werk is te laat.
  • Telt huiswerk voor een groot deel van je cijfer. Als je leraar heeft geen extra krediet opdrachten, doen ze! Het kan geen kwaad als je het uit te proberen. Zelfs als je nog wat verkeerd, heb vertrouwen dat je leraren nog zal geven u een aantal punten terug.
 3. 3
  Maak notities op alles. Voor de meeste vakken op de middelbare school, middelbare school, en junior / community college, het grootste deel van wat er op de tests en huiswerk zal in de klas worden besproken. Als je leraar tekent een schema op het bord, kopieer die naar beneden - het kan u helpen herinneren van de informatie. Niet gewoon kopiëren wat ze schrijven op het bord, ofwel; neem uitgebreide aantekeningen over alles. Het grootste deel van de tijd op de middelbare school, hoewel, de leraren zal het gemakkelijk te nemen en u vragen om het te kopiëren naar beneden of geven u specifieke instructies. Toch, als je wilt de beste merken te krijgen, kopieert u het naar beneden.
  • Notes moet kort en, indien mogelijk, krijg pennen met gekleurde inkt of geurende potloden als het helpt het geheugen. Dit zijn nuttige en leuke trucs die helpen bij het maken van notities en studeren.
  • Schrijf goede, leesbare aantekeningen. Gekleurde pennen zijn leuk om mee te schrijven als je wilt meer creatief met uw notities te krijgen, maar gebruik ze alleen voor de delen van uw notities die je voelt zal zijn op een test of belangrijk zijn. Het maakt ze opvallen. Gebruik markeerstiften als er iets is wat je nodig hebt om uit te vinden gemakkelijk bladeren door uw notities, maar niet markeert teveel tekst of het vernietigt de punt.
 4. 4
  Bijhouden van uw kwaliteiten. Je zal niet een hoge score te halen als je niet streven naar een. Sommige scholen hebben een online plek waar u kunt controleren je cijfers wanneer u maar wilt. Gebruik maken van deze en zorg ervoor dat u een gebruikersnaam en wachtwoord van je leraar hebt. Zo niet, vraag je docent voor je cijfer. U kunt het gemiddeld jezelf als je wanhopig bent, of u kunt wachten tot de volgende voortgangsrapportage.
 5. 5
  Zet huiswerk eerst. Stel jezelf doelen en zorg ervoor dat je ze bereiken voordat je naar buiten en feest. Het hebben van een sociaal leven is belangrijk, maar je cijfers kan veel van je keuzes invloed hebben voor de toekomst. Plan elke dag tijd om te studeren, net zoals je data of partijen zouden plannen.
 6. 6
  Vraag om hulp. Als u niet zeker weet wat er nodig is voor een goed cijfer of worstelen met de cursussen, vraag je leraar om hulp. Het hoeft niet om een ​​complexe vraag te zijn; je leraar is altijd blij om u te helpen. Vraag na de les of in een e-mail voor hulp. Als je docent niet beschikbaar is (dat wil zeggen op een vakantie), vraagt ​​de substituut, je ouders, vrienden, of iedereen anders! Het stellen van vragen zal je cijfers te verbeteren en te helpen uw begrip.
  • Als hij of zij niet de tijd om u te helpen niet, op zijn minst vragen om een ​​aanbeveling op een goede docent.
 7. 7
  Weten hoe ze een test te doen. Deze tips kunnen u helpen goed te scoren op uw volgende examen:
  • Neem de noten en maak een studiegids. Kijk in het handboek en zet alle belangrijke ideeën en informatie in uw notities.
  • Beoordelen de studiegids. Voel je vrij om te schrijven over het, zoals de meeste leraren niet terug te vragen. Gaan over het totdat je het gevoel dat je weet dat het materiaal ook.
  • Maak iemand u te testen op de studiegids. U kunt proberen om de vraag en antwoord of wat je graag doet zingen. Proberen te komen met trucjes om dingen te onthouden.
  • Gebruik geheugen trucs. Als je denkt dat je het materiaal naar beneden, probeer wat synthese maken met wat je weet, zoals het schrijven van een essay.
  • Doe monster problemen. Zorg ervoor dat je het goed deed.
  • Vraag je leraar als je een essay of een extra vel van problemen voor extra krediet kan doen. Als ze ja zegt, lever het in de volgende dag. Als ze overhandigt het terug voor de test, zul je je fouten te zien en in staat zijn om ze op te lossen.
  • Controleer uw notities elke nacht, dus als de grote test komt, herinneren wat je geleerd is in een handomdraai.
  • Invent leuke manieren om te studeren. Studeer niet alles in een nacht, studie een beetje elke nacht. Je hersenen kunnen niet nemen zo veel informatie in een keer. Maak flash kaarten, heb een vriend over, of deelnemen aan een naschoolse huiswerk club als je kunt om hulp van een leraar of een vriend uit dezelfde klasse. U kunt een bordspel te maken om het leren leuk en gemakkelijk, of je kan ook gewoon je notities als het maakt het makkelijker om te lezen. Doe zoveel mogelijk om ervoor te zorgen dat u weet het materiaal.
  • Ontspan. Als je zenuwachtig of bang dat je de test zal mislukken bent, zult u niet in staat om uw volledige potentieel te vervullen. Als je gestudeerd voor het lang genoeg dat je de informatie te kennen, dan moet je niet zorgen te maken over het krijgen van een lage rang.
 8. 8
  Besteed aandacht aan je instructeur stijl van lesgeven en maken gebruik van dezelfde methode om de informatie te leren. Als ze schrijven op het bord, notities nemen, als ze les te lezen, luisteren moeilijk of neem de lezing te luisteren naar meerdere keren. Dit klinkt eenvoudig, maar velen zullen het moeilijk om geconcentreerd te blijven voor een hele klasse periode vinden. Hier is waar het harde werk wordt geleverd in: je aandacht!
 9. 9
  Hier krijg je een goede nachtrust. Je moet slapen om geconcentreerd te blijven, en zonder dat, heb je een harde tijd verblijft op taak en kunnen vergeten wat je net geleerd.
 10. 10
  Verbeter uw geheugen. Geef uw hersenen een workout - probeer een aantal leuke puzzel oefeningen alledaagse zoals kruiswoordraadsels, Sudoku, en andere spellen die zijn eenvoudig genoeg om voor iedereen. Dit zal uw intellect te stimuleren en u in staat om meer informatie te onthouden op school zal zijn.
 11. 11
  Eet een goed, gezond ontbijt elke dag. Het is bekend dat als studenten eten een goed en gezond ontbijt elke ochtend, ze over het algemeen goede cijfers halen en beter kunnen concentreren op school.
 12. 12
  Denk na over je toekomst. Denk er eens over wanneer u in een harde test / quiz. Mensen zullen dit zien, en de mensen zullen iets betekenen voor de rest van je leven. De dingen die je nu doet, vooral degenen die tellen voor je cijfers, belangrijk zal zijn en tellen mee voor je hele leven, carrière, universiteit, en meer. Goede cijfers halen, doe je huiswerk, en vergeet niet, huiswerk is eigenlijk niet voor "thuis werk." Het is voor de leerkrachten om te weten dat je weet dat het onderwerp goed en voor u om wat meer praktijk van wat je nodig hebt. Speling nooit uit op iets als het gaat naar school en na te denken over de toekomst dan het moment dat je tijdens dat moment in de tijd. Hard blijven werken!
 13. 13
  Na het lezen van een regel moet herzien tien keer zonder te zien. Het zal blijven in je hoofd voor een langere tijd. Het is vooral effectief als je minder tijd voor het bestuderen.
 14. 14
  Gebruik notecards te helpen studeren. Ze zijn een geweldig leermiddel. Zelfs de daad van ze gewoon uit te schrijven kunt u later informatie te herinneren. Zodra je door ze een paar keer, maak stapels "easy", "medium" en "hard."
 15. 15
  Wees kalm, los te komen. Studeren voor de middelbare school, middelbare school, en zelfs universiteit, mag niet leiden tot angst of depressie. We hebben alle doelen in het leven, en als u deze tips zul je niet hoeft te kwesties als deze nog langer geconfronteerd!

Tips

 • Zorg ervoor dat je STUDIE, STUDIE, STUDIE veel en niet alleen proppen het allemaal in de avond tevoren. Herzien dan het werk dat je al hebt geleerd, zodat je kan het leren sneller en hebben een voordeel als het op het examen. Ook kunt u proberen om wat extra werk doen door naar bijles klassen of zoek een online tutor.
 • Belangrijker nog, veel plezier bij het doen van het. Als u genieten van een ding meer, kunt u gemakkelijker te leren. Gewoon geloven in jezelf en alles kan gebeuren!
 • Houd een klein kladblok of zelfs losse papier zal doen. Noteer alle opdrachten, vervaldagen, en hebben een selectievakje naast elk een. Als het helpt, breken dingen naar beneden in zo vele kleinere componenten mogelijk. In plaats van het nemen van grote taken, hoe meer dingen je kunt bereiken en afvinken, de meer verfrist je zal zijn en je zal een betere kijk in de richting van de opdrachten te behouden.
 • Het hebben van kleine doelen helpt ook. Je doelen moeten proberen te verbeteren langzaam en uiteindelijk een A. Het streven naar een A meteen laat je je niet beloond en maakt je doel lijkt onbereikbaar.
 • Niet proppen vlak voor een test. Studeren ruim van tevoren. Dit zal u toelaten de luxe van pauzes tussen studie sessies en om te studeren met vrienden een keer in een tijdje.
 • Vergeet niet dat merken wel eens niets. In het leven, als je ouder bent mensen zullen niet naar je cijfers. Ze zullen willen zien wat je weet en niet wat je had als een leerjaar.
 • Verwijder alle afleiding. Hoewel het goed is om te luisteren naar muziek of laat de TV op terwijl het doen van eenvoudige werk kan zijn, is het het beste om in een rustige omgeving, bij voorkeur alleen. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte en goede verlichting.
 • Doe altijd je huiswerk elke nacht. Het kan je cijfer redden als je weinig huiswerk of proeven vallen, en zelfs als je deed het goed het zal helpen uw GPA.
 • Niet uitstellen. Laat een project niet de avond ervoor of op de ochtend van. Als het lijkt alsof een enorm project, dan breekt het in kleine stappen en doe een paar per dag. Of, een partner vinden om mee te werken, als je leraar het toelaat, en dit werk hebben gesplitst tussen jullie twee.
 • Studeren, zelfs als u niet een test hebben totdat een week of zo, als je een avond bestuderen voordat je nerveus en niet dicht bij zo goed zal zijn. Bestudeer uw notities en woordenschat ook omdat je nooit weet wat er zal worden op de proef.
 • Zelfs als het niet jouw beurt is om te werken aan een groepsproject, of een onderdeel daarvan, zorg ervoor dat u een back-up plan. Dit is gewoon omdat je niet kan afhangen van andere mensen. Veel mensen in twee jaar colleges vooral zijn gewoon lui en zal je cijfer sleuren met hun minimalistische houding als je op hen rekenen om hun deel te doen. Indien mogelijk, te voorkomen dat het werken in groepen groter dan twee personen.
 • Geef niet op. U mag niet het verbeteren van je kwaliteiten op je eerste poging. In plaats van op te geven, ga terug en zie wat je had het eerst niet begrijpen.
 • Studie met een vriend zoveel mogelijk. Plan een weekendje studie sessie, of weekdag sessies en elkaar helpen. Dit heeft de neiging het beste te werken als je in dezelfde klasse en niet alleen met dezelfde leerkracht - een klasse kan verder vooruit dan de andere.
 • Studiegroepen zijn een goede mentale versterking, en het is nuttig om kennis en informatie uit te wisselen. Echter niet, lui en onderverdelen alle huiswerkopdrachten ("Je doet problemen 1 tot en met 5, krijg je 6 tot en met 10, zal ik 11 doen door middel van 15..."). Vergeet niet dat je niet kunt samenwerken aan examens en het tekort uw begrip zal weer de kop opsteken als examen tijd komt.
 • Schaam je niet dat ze slim of nodig een tutor. Ton van slimme kinderen gepest, maar wordt smart altijd loont in het einde. Ook, wees niet bang om een ​​tutor krijgen, omdat het betekent niet dat je niet slim. Het betekent gewoon dat je een beetje hulp nodig hebben en dat je leert op een juiste tempo voor u, dat is prima. Sommige leraren zullen ook docenten adviseren en toe te voegen aan je cijfer voor het krijgen van begeleiding: als zij dit doet, moet u de begeleiding te krijgen! Een paar extra punten om je cijfer kan nooit kwaad.
 • Studeren voor een onderwerp in een tijd, krijg je betere cijfers op die manier. Het is beter om ervoor te zorgen dat u weet een onderwerp echt goed en dan verplaatsen naar de volgende wanneer je studeert, dan gaan in een examen met een basiskennis van al uw onderwerpen.
 • Als u vragen hebt, wees niet bang om te vragen of de leerkracht! Je hebt het recht om te leren. Plus, zullen ze blij zijn om u te helpen. Bedenk ook dat je slim bent als je vragen te stellen.
 • Het gaat niet om hoe lang je studie, zijn over hoe goed je studie. Skimming een boek voor vijf uur helpt niet zo veel als het lezen van uw notities en het boek voor twee uur.
 • Het maakt niet uit hoeveel je studie als je nog steeds van mening dat je niet in staat zijn op het krijgen van goede cijfers. Ongeacht wat uw resultaten uit het verleden of de huidige resultaten zijn, moet u beginnen met de nadruk volledig op succes op school. Laat niets anders voer je geest los van het succes.
 • Wees niet bang om op te zoeken extra informatie over alles wat je studeert. Uw docenten zullen onder de indruk als je informatie die je niet leert in de klas in het essay of test kan toevoegen.
 • Lees uit de tekst boek (als je die hebt). Er zijn soms dingen daar dat de leraar niet te vermelden of je hebt het niet gehoord.
 • Luister naar vreedzame geluiden die helpen focussen meer of ga naar een favoriete plek waar je wilt zijn om te studeren of huiswerk te doen.
 • Ga eerst naar jezelf te weten hoe je het beste leren? Dan gebruik die voor je studie. Soms hebben mensen studeren beter een periode terug een aantal keer de avond tevoren. En blijf uit de problemen dot afleiden Als je denkt dat je niet kan werken met een vriend is het best te werken met iemand die je niet wilt praten.
 • Probeer om de voltooiing van opdrachten ten minste zeven dagen voor de vervaldatum te garanderen, indien mogelijk. Dit zal een buffer in geval van afwezigheid, slechte communicatie, ziekte, familieomstandigheden, enz. Heb een alternatieve manier om in contact met de professor en de leden van uw projectgroep, zoals e-mailadressen en telefoonnummers te krijgen.
 • Stel een studie schema. Lijkt misschien overschat, maar het eigenlijk werkt. Geef jezelf 15-20 minuten te winden als je gestresst voelt van school, tenzij u kunt verblijven in * school-modus * vlak nadat je thuis bent. Doe je huiswerk niet sparen voor 21:00
 • Bij het nemen van proeven, moet je om te ontspannen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Vergeet niet - je hebt alle antwoorden in je hoofd al! De enige uitdaging is om ze uit! Je eerste instinct is bijna altijd correct. Niet terug te gaan en antwoorden te wijzigen. Als je echt niet zeker, overslaan en kom later terug.
 • Je kan hebben om te bezuinigen op entertainment om te slagen. De beste leerlingen weten hoe ze zeggen: "Nee, ik kan niet hangen omdat ik moet studeren." Een paar vrienden zou je te plagen, maar je echte vrienden zullen begrijpen. Onthoud echter dat je nodig hebt om zo nu en dan ontspannen of krijg je te gestresst en erger rangen. Het is belangrijk om evenwicht uit je studie en sociale leven.
 • Soms helpt het als je jezelf belonen. als je goede cijfers hebt gekregen, neem een ​​dag vrij van studeren. Gewoon niet te veel verslappen.
 • Als je een slecht cijfer, vraag jezelf af waarom. Breng vervolgens de kennis verkregen uit het controleren van wat er mis is met je volgende opdracht ging.
 • Blijf gefocust op het doel.
 • Voor nieuwe studenten die van de middelbare school, het helpt om niet te worden overweldigd. Het werk is niet moeilijk, er is gewoon meer van. Breek grote opdrachten beneden in sub-componenten, verdeel en heers.
 • Organiseer uw werkgebied. Zorg ervoor dat alles netjes en je kunt het gemakkelijk vinden. Zoals elke student zal je vertellen, het werken in een rommelige omgeving zal alleen maar leiden tot afleiding. Zorg ervoor dat u alle benodigdheden die u nodig hebt voor de klas.
 • Wees niet bang om je hand op te steken.
 • Als je onzeker bent over de formulering van een rust kwestie bent, ga en vraag de leraar wat ze betekenen! Zolang je niet flat out vragen om het antwoord op een vraag, maar wat ze met de vraag bedoeld, zullen ze meestal beantwoorden.
 • Voel je niet slecht als je de rang die je wilde niet krijgen. Er zal waarschijnlijk meer mogelijkheden in de toekomst. Gewoon volharden en geloven dat je het kunt doen! Laat niemand je naar beneden brengen!
 • Naar de toekomst kijken, en zorg ervoor dat u zien wat de voordelen van het daadwerkelijk studeren zijn.
 • Gebruik uw tijd wijselijk. Als u krijgt een uur om een ​​120 vraag-test te voltooien, dat is 30 seconden per vraag. 30 seconden kan worden gemaakt in veel tijd. Veel van de vragen zal veel minder dan 30 seconden duren, zodat de balans van toepassing zijn op een hardere vraag. Niet te diep na te denken over de tijd, en laat je niet afleiden door het tikken van de klok.
 • Lees altijd de vragen gegeven op een test. Skimming over hen kan u vertellen het tegenovergestelde van wat je moet doen.
 • Het is bewezen dat het bestuderen voordat je gaat slapen kan je helpen herinneren dingen. Probeer het bestuderen dichter bij uw bed gaan, of zelfs alleen maar gelezen door al je notities voordat je naar bed gaat, maar blijf niet te laat en verliest kostbare uren van de slaap!
 • Join debat. Uw verstand zal drastisch toenemen.
 • Wees niet bang om groot te zijn. Maak je geen zorgen als de mensen denken dat je een perfectionist of een uitslover. Persistent met uw werk terwijl iedereen wordt rotzooien in de klas. In vier jaar zul je meer dan waarschijnlijk nooit deze mensen weer te zien, maar je zult zien de C's en D's op je cijferlijst die had kunnen zijn A's en B's.
 • Als je het huiswerk niet doen om wat voor reden, praat met je leraar en als je naar dat hij of zij, zal weten dat u de zorg over uw rang en ze zou je nog een kans op verbetering geven.
 • Hang niet rond met vrienden die zijn niet ernstig in hun onderwijs. Blijf altijd in de buurt van de slimme jongens, zelfs als je vrienden je uitlachen. Het is je cijfers en de toekomst, wat je in het is wat je krijgt van te maken.
 • houden georganiseerd. Negeer iedereen die jou ergert, omdat ze gewoon alles zal maken op school harder.
 • Vraag een heleboel vragen in de klas! Dit zal opruimen alles wat je niet zeker bent over, en misschien geeft u nieuwe informatie te animeren een paper. Ook actieve deelname in de klas daadwerkelijk kan verhogen uw klas! Je leraar ziet u actief in de klas zijn, is er participatie kwaliteiten die je kent!