Wkonl

Hoe om goedkope vliegtickets te kopen

Met een instroom van studies over de beste tijd om vliegtickets, zoekmachines die de prijzen van de tientallen reizen websites aggregeren, en luchtvaartmaatschappijen kopen opvang van de gespannen portemonnee van de meeste mensen na 2008 de economische neergang, het boeken van goedkope vliegtickets is eenvoudiger dan ooit. Hier is hoe om te profiteren van alle tools te nemen tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat u de beste deal op uw vakantie. Van tips over hoe je planning maanden beginnen vooraf aan hoe terugbetalingen te beveiligen als een ticketprijs dips hieronder wat je betaald, dit artikel is een must-read voor elke fervent reiziger.

Stappen

Hoe om goedkope vliegtickets te kopen. Plan van tevoren en meld je aan voor e-mailalerts over low-fare deals.
Hoe om goedkope vliegtickets te kopen. Plan van tevoren en meld je aan voor e-mailalerts over low-fare deals.
 1. 1
  Plan van tevoren en meld je aan voor e-mailalerts over low-fare deals. Om ervoor te zorgen krijg je de beste deals, moet je ten minste 3 maanden van tevoren weten dat u wilt een reis ergens te nemen. Als u een specifieke bestemming in gedachten, zich aanmelden voor een low-fare waarschuwing van Yapta of Airfarewatchdog. Zorg ervoor dat u in de omgeving van vertrek en aankomst luchthavens wanneer u zich aanmeldt - u misschien meer e-mails te krijgen, maar het zal goed waard de besparingen in de kosten.
  • Als je niet een bepaalde bestemming in gedachten hebt, meld je aan voor e-mailalerts over de goedkoopste tickets van een bepaalde luchthaven van vertrek (en eventuele luchthavens in de omgeving). AirfareWatchdog organiseert ook de beste prijzen voor vluchten vanuit een bepaalde stad en naar een bepaalde stad, zodat u de meest kosteneffectieve, multi-bestemming route voor te bereiden.
  • AirfareWatchdog heeft echte mensen, geen computers, dierenarts deals die ze horen over om ervoor te zorgen dat de verkopen waarop zij alert klanten zijn eigenlijk de moeite waard.
 2. 2
  Ken de beste tijd van tevoren om tickets te reserveren. Volgens studies door The New York Times geciteerd, hebben internationale vluchten het goedkoopst 3-5 maanden geweest van tevoren, maar er is variatie tussen verschillende regio's. Binnenlandse vluchten zijn een beetje lastiger om pin-point, maar het is een goed idee om te beginnen met zoeken naar 3-4 maanden van tevoren en zien of ze niet goedkoper week na week - er zijn studies die wijzen op een 6-weken-in-tevoren geweest sweet spot voor binnenlandse vlucht boeken.
 3. 3
  Weet wanneer vliegtickets prijzen zijn meestal de laagste. Luchtvaartmaatschappijen over het algemeen verkoop vrij te geven voor specifieke routes maandagavond omdat ze willen reisbureaus wind van de omzet in het begin van de week te vangen. Aanbiedingen worden vervolgens door concurrenten geëvenaard dinsdagochtend. Daarom is uw beste kans op deze deals is door te zoeken naar vluchten dinsdag en woensdag middag of avond.
  • Houd er rekening mee dat de tarieven hoogst zal zijn in het weekend. Luchtvaartmaatschappijen weten dat het de meest geschikte tijd voor mensen om na te denken over vakantie plannen, zodat ze markup hun prijzen dan. Sales vroeg uitgebracht in de week worden ook gegaan door het weekend. Bovendien hoeft luchtvaartmaatschappijen niet zoveel beheren van hun inventaris op het weekend omdat zij minder stafmedewerkers bij de hand - dus als een paar tickets te verkopen voor een specifieke route, zullen de prijzen automatisch hoger springen omdat de computer algoritmes zien een toenemende vraag.
  • Het is een goed idee om een ​​vluchtige zoektocht naar specifieke routes van belang te doen op verschillende dagen van de week (ook in het weekend) tenminste een voordat je van plan bent om te boeken, zodat je een idee van hoeveel de tickets kosten. Op die manier kunt u een verkoop te identificeren wanneer het verschijnt.
 4. 4
  Gebruik aggregator sites om te zoeken naar tarieven. Er zijn simpelweg te veel verschillende luchtvaartmaatschappijen en reis-websites voor u om individuele vragen te maken in elk een, dus gebruik ITA software van google. Het is niet alleen aggregaten tientallen luchtvaartmaatschappijen en reis-websites om u de beste prijs, maar het heeft ook een low-fare kalender, zodat u kunt zien welke zijn de goedkoopste dagen om te reizen in een periode van 30 dagen. U kunt ook gemakkelijk zijn nabijgelegen vliegvelden in uw zoekopdracht.
  • Niet elke website luchtvaartmaatschappij / reizen is inbegrepen in ITA Software, dus misschien wil je naar favoriete luchtvaartmaatschappijen afzonderlijk te bezoeken. Ook als je weet dat een bepaalde luchtvaartmaatschappij uit een bepaalde bestemming of gespecialiseerd in bepaalde routes (bijv. Southwest voor vluchten in het westen van de VS, Hawaiian Air voor vluchten in de regio Azië-Pacific, enz.), kunt u ervoor die zoekt afzonderlijk om ervoor te zorgen dat je niet missen van de beste deals.
  • Airfarewatchdog kun je zoekopdrachten op individuele sites te maken met slechts een paar klikken. Zoeken naar een vlucht, en een doos zal pop-up waarin u wordt gevraagd welke sites u wilt bezoeken. Elk logo of link die u op klikt zal het zoeken in een nieuw venster te openen.
  • Volgens FareCompare, de goedkoopste dag om te vliegen is woensdag, gevolgd door dinsdag en zaterdag. Vrijdag en zondag zijn de duurste - natuurlijk, zoals veel zoeken weekendje weg. Maar dit kan variëren tussen bestemmingen en maanden, dus gebruik een low-fare kalender om zeker te zijn dat je de beste prijs.
 5. 5
  Duidelijk uit het cachegeheugen en cookies in tussen zoekopdrachten luchtvaartmaatschappij, vooral op verschillende dagen of weken. Anders zal oude prijzen soms weer te geven in plaats van nieuwe, en je kan missen op de beste prijs.
 6. 6
  Voor geavanceerde vliegtickets speurneuzen, overwegen patchwork samen vluchten met de hand met kostenbesparende eigenschappen. Hier zijn verschillende methoden om te overwegen:
  • In plaats van het zoeken naar retourtickets, zoeken naar twee one-way tickets afzonderlijk. Soms kopen afzonderlijke tickets op gelieerde maatschappijen zal u geld besparen.
  • Gezocht voor rode-ogen-vluchten en andere impopulaire tijden. Omwille van vraag en aanbod, gaat het duurder om te vliegen tijdens een geschikte tijd, zoals 10 uur te zijn dan in het midden van de nacht om 11 uur
  • Shop je alsof je uit een ander land als vliegen van de ene internationale locatie naar de andere internationale locatie. U kunt nog meer besparen door niet te kopen in uw eigen land. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een Europese en u wilt vliegen van Thailand naar Vancouver, Canada. Uw beste inzet om te zoeken naar de prijzen in Thailand, niet de VS, omdat dit tarief het best geprijsd vanaf die markt. Amerikaanse boeken motoren geven doorgaans een hogere prijs.
  • Als reizen rond de feestdagen, weet het is over het algemeen goedkoper om te vliegen op de vakantie zelf. Mensen over het algemeen willen ontspannen op vakantie, en niet omgaan met het gedoe van vliegreizen, dus tickets zijn soms goedkoper dan.
 7. 7
  Overweeg de aanschaf via tussenpersonen, die bulk tickets op voorhand te kopen om routes te selecteren met bepaalde luchtvaartmaatschappijen.
  • Om een ​​consolidator die het beste werkt voor u te vinden, onderzoek de zondag reizen secties van kranten in grote Amerikaanse steden die een enorme bevolking van het land dat u wilt bezoeken. Bijvoorbeeld, als u wilt reizen naar Israël, New York zondag kranten zal waarschijnlijk uw beste weddenschap. De Israëlische bevolking is groot in NY en vindt u tal van tussenpersonen reclame om deze gemeenschap te reizen naar Israël te vinden.
  • Merk op dat het kopen via een tussenpersoon kan het moeilijk of onmogelijk voor u om plannen te wijzigen zodra u uw ticket hebt geboekt.
 8. 8
  Nadat u uw ticket koopt, niet afmelden voor deze e-mail alerts! Blijven kijken naar die prijzen voor het geval ze vallen aanzienlijk lager dan wat je betaald. Als dat gebeurt, gebruiken Yapta om u te helpen een terugbetaling krijgen van uw luchtvaartmaatschappij.

Tips

 • Populaire reiswebsites zijn hieronder opgesomd (Google noch goedkeurt of aanbeveelt een een bepaalde luchtvaartmaatschappij of reisbureau over een ander). Deze vertegenwoordigen een klein segment van de reisindustrie. Gebruik goede discretie bij het uitvoeren van zoekopdrachten.
 • Winkel rond! Vergelijk prijzen tussen de luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, online boekingssites en tussenpersonen - zijn niet afhankelijk van een methode van aankoop.
 • Als reizen rond de wereld, koopt een rond de wereld ticket. Er zijn ook andere kortingstarieven, zoals Circle Pacific en Air Passes aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen.
 • Luchtvaartmaatschappijen meestal niet upgrades bieden als u het goedkoopste tarief vermeld gekocht. Uw beste inzet is om contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij of een reisbureau en vragen over tarieven die zijn upgradeable, als dat is iets wat je wilt.
 • Als u liever eerste klas vliegen, kunt u geld besparen door de aankoop van een business class ticket in plaats indien beschikbaar. Zowel de eerste-klasse en business class zitten in de sectie dezelfde voorkant, eten dezelfde maaltijden en worden behandeld precies hetzelfde, maar business class is vaak de helft van het tarief van de eerste klas - Go figure!
 • Kijk voor de prijsstelling fouten. Sites zoals bieden een manier om te zoeken voor de prijsstelling fouten waarvan u kunt profiteren.