Wkonl

Hoe om homeschool uw kinderen

Home Onderwijs is een prachtige manier om dicht bij je kinderen en helpt hen te worden goed afgerond tieners en volwassenen. Het biedt u de mogelijkheid om op maat uw kinderen het onderwijs aan uw kinderen, uw levensstijl en uw overtuigingen passen. Onderwijs aan huis geeft je ook een veilige 'thuisbasis' voor uw kinderen terwijl ze de mensen en plaatsen om hen heen te verkennen. Met de mogelijkheid om uw kind het onderwijs te individualiseren, kan je echt een levenslange liefde van leren te bevorderen.

Stappen

Hoe om homeschool uw kinderen. Voordat u deze start, vergeet niet dat het heel belangrijk is voor kinderen van alle leeftijden om vrienden te hebben.
Hoe om homeschool uw kinderen. Voordat u deze start, vergeet niet dat het heel belangrijk is voor kinderen van alle leeftijden om vrienden te hebben.
 1. 1
  Voordat u deze start, vergeet niet dat het heel belangrijk is voor kinderen van alle leeftijden om vrienden te hebben. Haal ze betrokken zijn in een soort van sport of andere activiteiten die ze leuk vinden. Dwing ze niet om iets te doen, maar laat ze niet te snel op, ook niet. Deze activiteiten krijgen kinderen te socialiseren en ook belangrijke vaardigheden zoals het maken van vrienden en het houden van verbintenissen te onderwijzen.
 2. 2
  Bereid jezelf. Realiseer je dat je de zorg over de toekomst van uw kind meer dan iemand anders dat doet. Daarom bent u uniek gekwalificeerd voor de rol van homeschooling ouder. Thuisonderwijs is een grote verantwoordelijkheid, maar als je het kneden naar uw familie levensstijl kan het goed werken. Het maakt niet eisen dat u op te geven de rest van je interesses, je kunt nog een leven buiten het huis school.
 3. 3
  Bepaal uw eigen stijl van thuis onderwijs. Onderzoek je eigen intenties en motivaties. Waarom wil je naar huis te onderwijzen? Hoe noem je een 'goed' onderwijs overwegen? Wat geloof je over kinderen, onderwijs en het leren? Hoe krijg je kinderen het beste lijken te leren? Deze vragen kunnen u helpen te bepalen welke aanpak te nemen en u te helpen een leeromgeving die het beste zal zijn voor uw gezin en uw kinderen te creëren. Bedenk ook dat een aanpak die werkt voor een kind niet de beste kan zijn voor een ander.
 4. 4
  Leren over verschillende huisonderwijs methoden:
  • unschooling: dit is een anarchistische benadering waarbij de student zelf-gericht. Het is gebaseerd op het idee dat een student is waarschijnlijk om snel en gemakkelijk te leren wanneer hij / zij bestudeert wat hij / zij is geïnteresseerd
  • Authentieke klassieke trivium Diane Lockman's ( De classicus )
  • unit studies
  • Charlotte Mason's methodologie
  • Montessori-of Waldorf methoden
  • een eclectische mix van verschillende stijlen
  • een complete online curriculum pakket zoals Global Student Network
  • een eigen online school zoals International Virtual Learning Academy
 5. 5
  Plan uw curriculum. Het enorme volume van het materiaal en methoden die beschikbaar zijn kan overweldigend zijn voor een nieuwe homeschooling ouder. Het identificeren van uw aanpak zal helpen smalle dingen naar beneden. (Bijvoorbeeld, unschoolers hebben meestal een breed scala aan middelen voor hun kinderen te laten ervaren, maar geen formele curriculum. Authentieke klassieke opleiding gaat leren lezen, denken en spreken tot substantiële meesterschap. Er zijn vele hulpmiddelen om u door het doolhof van navigeren. ideeën Bibliotheken en boekhandels hebben boeken over thuisonderwijs methoden, ervaringen en beproefde leerplannen Het internet biedt een onuitputtelijke bron van informatie, alsmede:. basisinformatie over diverse onderwerpen, online aankoop van curricula en benodigdheden, artikelen over methodieken, steungroepen, en de openbare school curricula. Het internet heeft zelfs gratis lessen op de meeste onderwerpen uit leraren, andere home opvoeders, en zelfs tv-stations. Research, lezen, en te plannen wat je wilt leren en hoe.
  • Kunst
  • Wetenschappen (Biologie, Natuurkunde, Scheikunde)
  • Talen
  • Muziek
  • Wiskunde
  • Geschiedenis
  • Aardrijkskunde
 6. 6
  Kijk voor lokale ondersteuning. U kunt de lokale groepen die regelmatig samenkomen, organisaties die op periodieke seminars of congressen, of zelfs online groepen vinden dat swap ideeën en middelen. Veel groepen opgericht co-op lessen - gegeven door andere ouders - in een verscheidenheid van onderwerpen. Als je begint te voelen overweldigd, gefrustreerd, of helemaal alleen in educatieve bezigheden van uw familie, kan een steungroep advies of gewoon een geruststellende bevestiging van andere ouders dat je niet alleen bent. Ze zijn ook een bron van onschatbare waarde voor tips over hoe om te voldoen aan het thuisonderwijs wetten in uw regio.
 7. 7
  Vestigen uw huis onderwijs legaal. Leer wat nodig is om thuis te voeden legaal waar je woont, doe dan wat nodig is om te werken binnen deze structuur is. Zorg ervoor dat u een kopie van de werkelijke wetten mee te doen en zich bewust zijn van de huidige juridische interpretatie van die wetten. Omdat thuis opvoeders hebben een persoonlijke investering in het waarborgen zij de homeschooling wetten goed begrijp, lokale steungroepen zijn vaak de beste bron om u te sturen naar de meest accurate juridische informatie in uw omgeving. Rekening mee dat de wettelijke eisen voor thuis opvoeders verschillen per land, staat, en soms zelfs per wijk school, dus een beetje van het onderzoek nodig zal zijn. HSLDA en AtoZ Home's Cool bruikbare gidsen voor wat het betekent om thuis op te voeden legaal (zie externe links hieronder.)
 8. 8
  Bereid uw kinderen. Leg hen uit wat er gaat gebeuren in de komende maanden, met inbegrip van hoe het dagelijks leven zal worden gestructureerd voor hen en de rest van de familie. Uitleggen aan oudere kinderen die al kunnen zij worden het verlaten van hun school, het betekent niet dat ze het verlaten van hun opleiding of hun vrienden. Vraag hen wat ze geïnteresseerd zijn in het bestuderen zou zijn. Bijvoorbeeld, als men houdt van sterren te kijken, krijgt een telescoop en studie sterrenkunde. Zorg ervoor dat ze enthousiast te krijgen. Huisonderwijs mag leuk zijn voor de studenten! Dat is de beste motivator.
 9. 9
  Informeren uitgebreide familie. Anderen in uw familie die de zorg over u en uw kinderen kunnen nuttig zijn en geven veel steun aan uw huis onderwijs inspanningen - of ze kunnen worden hartverscheurend critici. Plannen hoe je ze vertellen wat u van plan bent te doen, te luisteren naar hun reacties en vragen en zorgen ze te beantwoorden. Hen te helpen begrijpen dat u bereid en vastberaden, en laat geen negatieve houding krijg je naar beneden. Ze schelen, en na verloop van tijd als je kinderen laten zien succes in hun opleiding thuis, ze kan heel goed rond te komen en je grootste supporters.
 10. 10
  Laat uw oudere kinderen genoeg tijd aan te passen. Vaak kinderen die vertrekken de standaard onderwijssysteem voor thuis onderwijs wat tijd nodig om aan te passen. In plaats van onmiddellijk springen in "school thuis," wilt u misschien ongestructureerde activiteiten te doen en dan langzaam te werken in je routine. Bepalen hoeveel 'hersteltijd' is nodig voor elk individueel kind, en met hen samenwerken om een ​​andere en meer plezierige leerervaring te creëren.
 11. 11
  Verzamel benodigdheden. Onderwijs aan huis leveringen variëren sterk volgens lesmethode. U kunt leerboeken, doos curricula en leermiddelen online of thuis-opvoeding curriculum en levering verkoop bestellen. Naar goedkopere alternatieven, veel thuis opvoeders gebruiken bibliotheken, gebruikte boekhandels, curriculum swaps, tweedehands winkels, en garage verkoop. Ook een back-to-school-verkoop bij een lokale discounter of kantoorboekhandel is de perfecte plek om een ​​aantal van de fundamentele benodigdheden zoals pennen, schriften en lijm te krijgen.
 12. 12
  Plan uw dag. Als u kiest voor een meer formele thuisonderwijs-omgeving hebt, kunt u zich voorbereiden door het verzamelen van uw lesplannen, materialen en handboeken samen - of zelfs door het opzetten van een kamer in uw huis voor studies en activiteiten. Een andere benadering zou kunnen betekenen dat uw voorbereiding omvat het opzetten excursies voor de rest van het jaar in elk onderwerp, het plaatsen van leerobjecten rond uw huis, of gewoon jezelf in een mentaliteit van het gebruik van elke dag als een leermoment met geen vaste plannen of schoolboeken. Maar je kiest om thuis te voeden, kan het alleen worden geholpen door het plannen en voorbereiden zoveel als je kunt voordat je begint.
 13. 13
  Kijk voor hands-on activiteiten. Iedereen profiteert van de dingen te zien uit de eerste hand. Sommige activiteiten die zowel educatieve als gemakkelijk te doen kan zijn: tuinieren, koken, naaien, compostering, wetenschappelijke projecten, wandelen, de vaststelling van het huis, de zorg voor huisdieren, en het nemen van elkaar kapotte apparaten (maar zorg ervoor dat er geen lasers of gevaarlijke elektronische componenten nog steeds actief). Uw kinderen zullen verschillende dingen, afhankelijk van hun leeftijd te leren, maar iedereen weg zal beter opgeleide komen.
 14. 14
  Houd een portfolio van het werk van elk kind. Dik, drie-geringde bindmiddelen met tab afscheiders voor elke student zijn een uitstekende manier om bij te houden van de school werken, samen met wat kan nodig zijn vanuit juridisch oogpunt. Label elke tab met welke onderwerpen je studeert. Nadat uw kind een pagina heeft ingevuld, perforeren (met behulp van een drie-ring gaten) en klik de pagina in de juiste sectie van hun boek. Vergeet niet om elke pagina op heden of het zal een grote puzzel worden om later te achterhalen. Dit is vooral handig als uw kind denkt te gaan naar de universiteit, zoals sommige scholen vereisen portefeuilles van werk uit homeschool studenten.
 15. 15
  Uw vooruitgang regelmatig te evalueren. Vooruitgang evaluatie gebeurt vanzelf door de een-op-een proces van thuisonderwijs, hoewel in sommige gebieden de wet vereist periodieke formele testen of beoordelen van thuis opvoeders. Persoonlijke evaluatie, echter, moet niet alleen nadenken over hoe je kind is academisch, maar ook het doen van hoe het proces werkt voor iedereen in de familie. Als de lesmethoden zijn een slechte wedstrijd met het leren van uw kind stijl, als het curriculum is te gestructureerd of niet genoeg gestructureerd, of als het proces van het thuisonderwijs lijkt te maken van dingen eerder slechter dan beter, dan is het tijd voor een verandering. Gelukkig verandering is iets wat je kunt vrij snel doen met slechts een beetje onderzoek. Als u zich ongemakkelijk voelt met uw niveau van kennis over het onderwerp te voelen, zijn er gestandaardiseerde voortgangstoets (zoals FCAT) dat uw kind kan nemen en dan hebben de scores naar je verzonden, en u kunt vele andere tests om te bestellen of online te nemen vinden.
 16. 16
  Ga met je buikgevoel. Vertrouw op uw kennis en intuïtie met betrekking tot uw eigen kinderen. U bent niet alleen het ene uiteindelijk verantwoordelijk voor het begeleiden van uw kinderen het onderwijs, maar je bent vaak de ene persoon die het best in staat om te herkennen wat ze doen of niet nodig hebt. Draai naar evaluaties en inzichten van anderen om u te helpen, maar vertrouw op je eigen intuïtie over wat uw kinderen moeten leren en te doen in hun educatieve vooruitgang.
 17. 17
  Laat uw kind naar parken en andere openbare plaatsen om nieuwe vrienden te maken. Stimuleer je kind om in contact te blijven met vrienden hij / zij al heeft. Je zou stimuleren - maar forceer - uw kind om vrienden met een andere home-opgeleide kind geworden. In veel gevallen zal dit spontaan optreden als uw gezin een wisselwerking met andere thuisonderwijs gezinnen door middel van co-op klassen, excursies of thuisonderwijs sportevenementen.

Tips

 • Uw lokale raad van onderwijs zou kunnen lenen u een curriculum, of u kunt veel online te vinden.
 • Als u thuis opvoeden van een kind met leermoeilijkheden, op zoek gaan naar anderen die ook homeschooling speciale behoeften kinderen door groepen zoals Learning Abled Kids of de Nationale Uitgedaagd Homeschoolers Associated Network. Dit is een grote sub-community, en positieve ondersteuning en middelen zijn essentieel voor homeschooling succes.
 • Want uw kinderen zullen meer tijd om te leren dan het openbaar / prive-school kinderen hebben, het regelen van activiteiten buiten de syllabus, zoals het lezen over de geschiedenis van de Europese royalty, een nieuwe taal leren of vaardigheid. Dit geeft hen een meer afgeronde opleiding.
 • Lees alles wat je kunt vinden over het onderwijs.
 • Zoeken buiten helpen wanneer dat nodig is. Als er een onderwerp dat u niet genoeg kennis over om les te geven aan uw kinderen, overweeg dan het inhuren van een gecertificeerd docent, of hebben een vriend (misschien een andere homeschool ouder) met diepgaande kennis van een onderwerp te komen dan en deel het met je kinderen.
 • Krijg elk van uw kinderen hun eigen lenerspas. Wekelijkse uitstapjes naar de bibliotheek zijn een geweldige manier om een ​​interesse in lezen en leren vonk. Er zijn veel goede boeken voor kinderen, en de bibliotheek is een uitstekende bron van extra materiaal ter aanvulling van uw studierichtingen. Daarnaast zijn veel bibliotheken bieden wekelijkse verhaal tijden en andere programma's voor thuis-opgeleide studenten (een andere mogelijkheid voor sociale interactie).
 • Zorg ervoor dat u leuke uitstapjes zoals bezoeken aan botanische tuinen, markten, luchthavens of een postkantoor boeren 'plannen. Omdat uw kind krijgt de volle aandacht van zijn / haar leraar, hij / zij is waarschijnlijk veel te leren van deze reizen.
 • Het adres van de "socialisatie" zorg. Betrek uw kinderen in de sport, 4-H, drama / muziek klassen, jeugdgroepen, scoutinggroepen, DeMolay, enzovoort. Deze zullen bieden uw kinderen de kans om sociale vaardigheden te leren en vrienden te maken. Onderwijs aan huis kan veroorloven een jongere de kans om te communiceren met veel verschillende mensen in verschillende situaties, niet alleen dezelfde leeftijd leerlingen in een klas of op een speelplaats.
 • Wees je bewust van je tijd-gebruik gewoonten. Thuisonderwijs is geen uitnodiging om laziness.It 's een deur naar het creëren van een leerstijl die beter aansluit bij uw gezin. Vroege vogels kunnen de ochtenduren gebruiken terwijl nachtbrakers liever late middagen en avonden. Neem een ​​kijkje op wat u en uw kinderen de meest productieve tijden zijn.
 • Deelnemen aan een online thuisonderwijs forum of Yahoo-groep. Online message boards zijn geweldige manieren om steun en aanmoediging ontvangen zonder je huis te verlaten. Daarnaast kunt u vaak delen worstelingen met online vrienden die je niet kunt delen met die in het echte leven. Deze groepen kan specifiek zijn voor een religie, lesmethode of curriculum, of kan worden opengesteld voor alle home opvoeders. Ze zijn prachtige bronnen van ideeën en informatie voor zowel nieuwe als ervaren thuis opvoeders.
 • Regelmatig naar de bibliotheek zal een geest van zelflerende cultiveren, iets wat de openbare school-opgeleide kinderen ontwikkelen zich zelden. Dit cultiveert ook de liefde voor lezen in uw kind. Uw kind is zeker om u te bedanken.
 • Wees flexibel. Als u en uw gezin gaan voelen uitgebrand, zitten thuis of moe van de dagelijkse lessen, neem een ​​excursie! Doe iets leuks als een familie, zoals een bezoek aan een museum, gaan op een picknick, of gaan vissen. Niet elke dag gaat precies zoals je hebt gepland, en ziekte of calamiteiten kan thuis onderwijs onderbreken ook. Sta open voor veranderingen en geniet van de rit!
 • Wees een vrolijke leraar. Onderwijs aan huis zal ellendig geworden voor zowel u als uw kinderen als je boos en gefrustreerd van de dagelijkse stress. Zorg goed voor jezelf, waardoor dagelijks tijd om te verjongen, en worden voorbereid op de vele verantwoordelijkheden gecombineerd in uw rol als ouder en leraar.
 • Maak foto's! Vergeet niet om naar huis onderwijsactiviteiten, zelfs degenen die ook mag lijken om de dagelijkse sleur te nemen. Door het documenteren van uw homeschool leven laten zien dat u actief en vooruit te drukken met leerervaringen zijn. Maak een plakboek aan het eind van het jaar, of start een familie website - zowel voor de herinneringen en voor een creatieve manier om andere mensen te vertellen over uw huis onderwijs. U kunt ook foto's en opnemen herinneringen te delen door het creëren van een homeschool blog.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het gebruik van een traditionele leerboek of online curriculum. Deze programma's hebben veel voordelen, maar ze zijn niet geschikt voor alle leerstijlen, en kan de negatieven van een traditionele klaslokaal brengen in het huis. Zorg ervoor dat elke curriculum u gebruikt om de behoeften en doelstellingen van uw familie te ontmoeten passen.
 • Niet geobsedeerd geraakt met uw kinderen! Zorg goed voor jezelf, ga uit met je partner, praat over iets anders dan het onderwijs en de kinderen een keer in de zoveel tijd, en iedereen zal veel gelukkiger zijn.
 • Niet blijven steken uw kind te vergelijken met anderen. Uw kind zal meer tijd, meer dagen van het jaar, en meer mogelijkheden om te leren dan zijn / haar geschoolde tegenhangers. Geniet van de veelzijdigheid van dat voorrecht en minder zorgen over hoe hij / zij vergelijkt met schoolkinderen publiek.
 • In het beste belang van uw kinderen, opnieuw denk dat het idee van homeschooling als u lijdt aan een psychische aandoening, zoals agorafobie, depressie of bipolaire stoornis.
 • Heb wetten met betrekking tot onderwijs aan huis waar je woont niet negeren. Zoek uit wat is wettelijk verplicht van thuis opvoeders en volg wel. Zelfs verwaarlozen wat lijkt te zijn een technisch zou kunnen resulteren in juridische problemen voor u en uw kinderen.
 • Als rangen zijn deel van uw huis onderwijs, niet uitdelen goede cijfers uit liefde of sympathie. Als ze het beter kunnen doen, laat ze weten. Een 'C' is voorbij voor de meeste scholen. Als ze 'C' werk aan het doen zijn, hebben ze terug te gaan en het te herhalen of te studeren verder totdat hun werk is 'A' kwaliteit. Natuurlijk je wilt dat ze het goed doen in hun huidige studie, maar verder dan dat, vergeet ze nodig hebben om goed voorbereid te zijn college klassen of de werkende wereld.
 • Wees voorzichtig niet te overdrijven! De kansen voor zowel educatieve activiteiten en sociale interactie zijn er zoveel dat vind je jezelf en je kinderen overweldigd als je probeert om alles te doen. Bepaal wat je denkt is het meest belangrijk, evenals wat uw kinderen genieten het meest, en vasthouden aan dat.
 • Niet te veel uitgeven aan curriculum en benodigdheden. Onderwijs aan huis hoeft niet duur te zijn! Gebruik maken van gratis en goedkope middelen, zowel in uw gemeenschap en op het internet, en doe uw geld niet verspillen aan ongeziene of onbewezen curricula.