Wkonl

Hoe om permanent uw stem verlagen

Niet iedereen is gezegend met een diepe, zwoele en geheimzinnige stem. Voor meisjes is het vooral zeldzaam om het natuurlijk vinden. Veel van de meisjes, heb ik gevonden, doelbewust verhogen van hun pitch en uitbreiden van hun "s" 's te leuker klinken. De meeste jongens het ontwikkelen van een diepere stem als ze volwassen worden, maar sommigen zullen altijd een tenor bereik.

Stappen

Hoe om permanent uw stem verlagen. Bepaal of je moet echt een diepere stem te hebben.
Hoe om permanent uw stem verlagen. Bepaal of je moet echt een diepere stem te hebben.
 1. 1
  Bepaal of je moet echt een diepere stem te hebben. Het klinkt erg nep en onnatuurlijk als een 10-jarige jongen of een meisje die je doet denken aan regenbogen, puppies, en lollies heeft een diepe stem. Als u een man ouder dan 15 jaar of een meisje die heeft een beetje vamp in haar, zal een diepere stem accentueren uw imago en rijden de gewenste sex gek!
 2. 2
  Ter voorbereiding op uw stem herprogrammering, moet je beroemd diepe stemmen onderzoeken en kies uw model. Jongens hebben een hele hoop voorbeelden om uit te kiezen. Meisjes kunnen kijken naar de beeldenstorm vamp Marlene Dietrich voor de perfecte husky accent.
 3. 3
  Beginnen langzaam, als je goede vrienden of familie plotseling hoor je van een 1 sopraan om een bas je gaat te weten komen en hebben decongestiva gegooid op je. In gesprek zeggen een paar woorden aan het begin en einde van een zin in een lagere toon. Gewoon subtiel zijn.
 4. 4
  Beginnen spreken van je maag in plaats van je keel. Bewust lager uw Apple Adam's (meisjes je hebt er ook een, het is gewoon klein) door langzaam slikken, de laatste beweging van een zwaluw voordat je keel omhoog gaat is de gewenste positie. Een andere manier is om de achterkant van je tong laten zakken in je keel. Dit klinkt moeilijk, maar spelen rond met het tot je iets vindt dat werkt.
 5. 5
  Je nodig hebt om bewust lager uw stem voor een tijdje totdat het een gewoonte wordt. Houd in je hoofd een geluid van een stem die zwoel en fluwelig, niet piepende en mierzoet.
 6. 6
  Als je probeert niet lukt, misschien een lage stem is niet voor jou. Hogere toonhoogte voices kunnen ook sexy zijn, zullen de mensen niet liefde of haat u op basis van uw stem.

Tips

 • Meisjes-niet eens proberen op dezelfde toonhoogte als een vent was zou overdreven mannelijk klinken krijgen.
 • Als aantrekken van een partner is je doel, probeer eens praten een beetje zachter, het van nature verlaagt uw stem en dwingt mensen om op te leunen in, zodat ze je kunnen horen. Twee voor een!
 • Jongens-als de tijd is gekomen waar je denkt dat je wordt verondersteld om een ​​lagere stem te krijgen, maar hebben niet, geen stress, ofwel het zal gebeuren of het wont. Veel van de meisjes (of jongens) als een kerel met een hogere stem, het klinkt helderder, zoet en aanspreekbaar.
 • Meisjes-als je een natuurlijke hoge stem, maak je geen zorgen over te veel. Veel jongens (of meisjes) als een hogere stem, want het is stereotiep meer vrouwelijk. Meisjes met van nature een lagere stem zijn van nature meer mannelijke of nature meer vampish.
 • Onbewust is het natuurlijk voor mensen om een ​​hogere toonhoogte stem toeschrijven aan een zonnig beeld of persoon, en een diepere stem aan iemand met een beetje van de duisternis om hun persoonlijkheid. En de toeschrijving is meestal juist.