Wkonl

Hoe om te gaan met de hogeschool of universiteit afwijzing

Hoger onderwijs applicatie tijd kan worden, waardoor een afwijzing nog moeilijker te behandelen dan gebruikelijk. Echter, het is niet het einde van de wereld.

Stappen

Hoe om te gaan met de hogeschool of universiteit afwijzing. Lees de brief aandachtig om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk zijn geheel afgewezen.
Hoe om te gaan met de hogeschool of universiteit afwijzing. Lees de brief aandachtig om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk zijn geheel afgewezen.
 1. 1
  Lees de brief aandachtig om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk zijn geheel afgewezen. In je haast, mag u alleen hebben opgepikt op negatieve woorden en nam het ergste. Sommige hogescholen of universiteiten kunnen je op een wachtlijst of iets dergelijks, maar de brief die u krijgt kan lijken op een afwijzingsbrief.
 2. 2
  Reageer maar je voelt is goed voor je. Als u wilt, huilen. Als u wilt een kussen raakte, raakte een kussen. Als u wilt dat iemand om mee te praten, iemand vinden die wil luisteren. Iedereen gaat met afwijzing op verschillende manieren.
 3. 3
  Snel handelen en kijken naar wat hun eisen voor re-applicatie en heroverwegen toepassingen zijn, als je wanhopig willen gaan naar deze hogeschool of universiteit. Sommigen zullen een snelle beslissing vereisen.
 4. 4
  Denk goed na of u wilt feedback over waarom je zijn afgewezen, als de meeste plaatsen zal u graag voorzien redenen voor hun beslissingen. Leer waarom je zijn afgewezen kunnen helpen applicaties voor de toekomst te verbeteren en u helpen afsluiting vinden - maar het kan ook zout in open wonden wrijven.
 5. 5
  Blijf positief en vergeet niet dat alles gebeurt om een reden. Stop nooit streven om uw doelen te bereiken. Het kan goed zijn dat niet wordt geaccepteerd om dit bijzondere hogeschool / universiteit was een positieve gebeurtenis in de lange termijn.
 6. 6
  Laat u niet afschrikken door uw tweede optie. Het lijkt misschien erg vervelend te hebben om een ​​hogeschool of universiteit, die niet was uw top keuze-maar niet afschrikken wonen. Het is een geweldige prestatie.
 7. 7
  Dompel jezelf onder in het leven op je nieuwe school.

Tips

 • College toelatingscommissies hoeft je toekomst niet beheersen. Alleen jij kunt dat doen!
 • Tip uw hoed om de (moderne) Raad van Oudsten, maak uw fortuin en niet ooit terug te kijken.
 • Als je geen diploma, dan kunt u ook onderwijsinstellingen dat mensen met weinig of geen kwalificaties (bv. Ruskin College in Oxford, Engeland) accepteren onderzoeken.

Waarschuwingen

 • Wees gewaarschuwd: laat je niet bitterheid over het missen van een plek verbruiken je. Tuurlijk, het is OK om boos te voelen voor een tijdje, maar als je laat het over te nemen, moet je om dingen in perspectief te zetten. Wie afgewezen uw aanvraag waarschijnlijk niet eens meer herinneren je niet meer, dus waarom zou je stilstaan ​​bij hen?
 • Doe niets drastische niet alleen omdat je de plek niet krijgen. Veel zeer succesvolle mensen hebben weinig of geen formele opleiding had helemaal bewijzen dat je nog kunt hebben een geweldig leven zonder onderwijs van wereldklasse. Vaak, andere minder bekende hogescholen bieden een grote eer-level ervaring om veelbelovende studenten, onderzoek je mogelijkheden. Het is niet overal als je het woord afwijzing lezen!
 • Draai niet te drinken of drugs om het verdriet kan je het gevoel te verlichten. Niet alleen is het illegaal voor de middelbare school senioren om te drinken en voor iedereen om drugs te nemen, maar het probleem is er nog steeds zijn als je komt uit je hoge. Verder is het wat deze uitgangen kan enige kans was een nieuw verzoek aan het college u wilt krijgen in vernietigen.
 • Als u van alle hogescholen of universiteiten u toegepast op wordt afgewezen, moet je snel handelen. Veel systemen, zoals het Verenigd Koninkrijk UCAS-systeem, heeft een proces aan degenen die niet kunnen vinden plaatsen vinden ze maar gaan plaatsen snel, dus je moet snel en doortastend op te treden te helpen.