Wkonl

Hoe om te investeren

Of u nu 15 of€ 149.260€ te investeren, het doel is hetzelfde: om uw geld te laten groeien. Het betekent echter sterk variëren op basis van de hoeveelheid geld die wordt geïnvesteerd, de toestand van de markt, en je eigen stijl te investeren.

Stappen

Hoe om te investeren. Pay off hoge rente schuld.
Hoe om te investeren. Pay off hoge rente schuld.
 1. 1
  Pay off hoge rente schuld. Als je een lening of creditcard schuld met een hoge rente (meer dan 10%) is er geen enkel punt in het investeren van uw zuurverdiende geld. Wat ook de rente die u verdient door te investeren (meestal minder dan 10%) zal niet veel van een verschil te maken, omdat je een groter bedrag betalen van rente over uw schuld te besteden. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat Sam heeft gered 2.990€ om te investeren, maar hij heeft ook 2990€ in creditcard schuld bij een 14% rente. Hij kon investeren de 2990€ en als hij een 12% ROI (return on investment - en dit is zeer optimistisch) in een jaar zal hij 360€ hebben gemaakt aan rente. Maar de creditcardmaatschappij zal hem hebben gebracht 420€ aan rente. Hij is 60€ in het gat, en hij heeft nog steeds die 2990€ hoofdsom af te werpen. Waarom zou je? Betalen van de hoge rente schuld eerst, zodat je daadwerkelijk kunt houden geen geld die je maakt door te investeren. Anders, de enige investeerders om geld te verdienen zijn degenen die het geleend aan u tegen een hoge rente.
 2. 2
  Bouw je noodfonds. Als je niet al een hebt, is het een goed idee om uw inspanningen te richten op de vernietiging van 3-6 maanden van de kosten van levensonderhoud voor het geval dat. Dit is niet het geld dat geïnvesteerd moet worden, het moet gemakkelijk toegankelijk en veilig voor schommelingen in de markt worden gehouden. U kunt uw extra geld splitsen elke maand, het verzenden van een deel van het aan uw noodfonds en een deel van het aan uw investeren fonds. Wat je ook doet, niet vastbinden van al uw extra geld in beleggingen, tenzij je een financieel vangnet in plaats; iets mis kan gaan (een verlies van baan, een verwonding, een ziekte) en niet voor te bereiden op die mogelijkheid is onverantwoord.
 3. 3
  Noteer uw investering doelen. Terwijl u het betalen naar beneden hoge rente schuld en bouwen van uw noodfonds, moet je nadenken over waarom je investeert. Hoeveel geld wil je hebben, en in welke periode? Verschillende investeerders hebben verschillende doelen, zoals:
  • Vasthouden aan geld, zodat het net boven de inflatie
  • Het hebben van een bepaalde hoeveelheid geld voor een aanbetaling van 10 jaar
  • Het bouwen van een nest eieren in 20 jaar
  • Het bouwen van een college fonds voor een kind of kleinkind in 5 jaar
 4. 4
  Kies uw beleggingen. Hoe groter het stuk van het geld u beschikbaar om te investeren hebben, hoe meer keuzes die je hebt. De meeste mensen diversifiëren door te investeren in meer dan een plaats, maar de manier waarop ze hun investeringen verdeeld afhankelijk van hun doelen en de hoeveelheid risico ze bereid zijn te accepteren.
  • Spaarrekeningen - lage minimum saldo, vloeistof, maar met beperkingen op hoe vaak de rekening wordt geopend, lage rente (meestal veel lager dan de inflatie), voorspelbare
  • Geldmarkt rekeningen (MMAS) - hoger minimum saldo dan besparingen, vloeistof, maar met beperkingen op hoe vaak de rekening wordt geopend, verdient ongeveer twee keer de rente van spaarrekeningen, high-yield MMAS bieden een hogere rente, maar hogere risico's
  • Certificates of deposit (CD's) - vergelijkbaar met spaarrekening, maar met een hogere rente en de beperkingen op de vervroegde uittreding, aangeboden door banken, makelaars en onafhankelijke verkopers, laag risico, maar verminderde liquiditeit, kan hoog minimum saldo voor de gewenste rente vereisen
  • Obligaties - een lening die door een overheid of om terug te betalen met geïnteresseerde bedrijf genomen; beschouwd "vastrentende" effecten, omdat het hetzelfde inkomen zal ongeacht de marktomstandigheden worden gegenereerd, moet u de nominale waarde (geleende bedrag) kennen, coupon (rente), en rijpheid tarief (wanneer de hoofdsom en rente terug moet worden betaald)
  • - Meestal gekocht via makelaars; je stukken (aandelen) van een vennootschap welke recht geeft op de besluitvorming vermogen (meestal door te stemmen op een raad van bestuur kiezen) te kopen. Er kan ook een fractie van de winst (dividend). Herbelegging van dividend plannen (DRP) en directe aandelenkoopregelingen (DSP's) - bypass makelaars (en hun provisies) door het kopen rechtstreeks van bedrijven of hun agenten, die door meer dan 1.000 grote bedrijven, kunnen investeren zo weinig als 15 -30€ per maand en kan fracties van aandelen van aandelen te kopen, maar kan ook met een hoog risico (je kunt niet beslissen de prijs waartegen om te kopen als je investeert via dergelijke plannen).
  • Onroerend goed - banden up geld (niet eenvoudig om investeringen te liquideren), kapitaalintensieve (meestal gepromoot door middel van hypothecaire leningen)
  • Beleggingsfondsen - niet verzekerd door enige overheidsinstelling, ingebouwde diversificatie, sommige fondsen hebben een lage aanschafprijs bedragen, en je moet de jaarlijkse beheerskosten te betalen
  • Real Estate Investment Trusts (REIT's) - vergelijkbaar met beleggingsfondsen, maar in plaats van te investeren in aandelen, ze investeren in vastgoed
  • en - dit zijn grote manieren om uw geld op te slaan en bij te houden met de inflatie. Zij zijn niet onderworpen aan de belasting, en ze zijn gemakkelijk op te slaan en zeer liquide (kunt kopen en verkopen gemakkelijk).
 5. 5
  Bespaart geld om te investeren. Als u nog geen geld gereserveerd om te investeren hebben, moet u de opbouw van uw beleggingsfonds. Door nu, moet je weten hoeveel geld je nodig hebt om je doelen te bereiken, gezien de risico's die u hebt gekozen om te ondernemen.
 6. 6
  Laag kopen. Wat u ook kiest om te investeren in, proberen om het te kopen als het "te koop" - dat is, kopen als niemand anders koopt. Bijvoorbeeld, in onroerend goed, zult u wilt aankoop van onroerend goed wanneer het een koper de markt, dat is wanneer er een groot deel van de woningen te koop versus potentiële kopers. Als mensen zijn wanhopig om te verkopen, heb je meer ruimte voor onderhandeling, vooral als je kunt zien hoe de investering zal betalen wanneer anderen niet (of misschien ze doen, maar kan zich niet veroorloven om op te treden op het moment).
  • Een alternatief voor het kopen van laag (omdat je nooit zeker weten wanneer het laag genoeg) is om te kopen tegen een redelijke prijs en verkopen hoger. Wanneer een voorraad is "goedkoop", zoals 80% of meer onder haar 52 week hoog, er is een reden. Voorraden niet vallen in prijs zoals huizen. Voorraden meestal dalen in prijs, omdat er een probleem is met het bedrijf, terwijl huizen dalen in prijs niet omdat er een probleem is met het huis, maar omdat er een gebrek aan algemene vraag naar woningen. Wanneer de gehele markt daalt, is het echter mogelijk om bepaalde aandelen die viel eenvoudig vanwege een algemene find "afstoting." Om deze goede deals te vinden, moet men uitgebreide taxaties doen. Proberen te kopen tegen een gereduceerde prijs bij de waardering van het bedrijf toont de beurskoers zou meer kosten.
 7. 7
  Hou je vast. Met meer volatiele beleggingsinstrumenten, kunt u in de verleiding komen om te redden. Het is gemakkelijk om te schrikken als je de waarde van uw beleggingen dalen. Als u uw onderzoek deed, echter, heb je waarschijnlijk wist wat je aan begonnen, en je over hoe je zou gaan om de schommelingen in de markt te benaderen besloten vroeg. Wanneer de voorraden je houd dalen in prijs, update uw onderzoek om erachter te komen wat er met de fundamentals. Als je vertrouwen in de voorraad hebben, vasthouden, of, beter nog, kopen meer bij de betere prijs. Maar als je niet langer het vertrouwen in de aandelenmarkt en de fundamenten zijn permanent veranderd, te verkopen. Houd er echter rekening mee, dat wanneer u verkoopt uw ​​beleggingen uit angst, zo is iedereen, en je exit is iemand anders de kans om laag te kopen.
 8. 8
  Hoog verkopen. Indien en wanneer de markt stuitert terug, verkoop uw beleggingen, met name de cyclische aandelen. Rol de winst over in een andere belegging met betere taxaties (laag kopen, natuurlijk) en probeer dat te doen onder een tax shelter die u toelaat om opnieuw te investeren het volledige bedrag van uw winst (in plaats van het eerst belast). In de VS, zouden voorbeelden zijn 1031 uitwisselingen (in onroerend goed) en Roth IRAS.

Tips

 • Leer fundamentele en technische analyse. Fundamentele analyse kan u helpen u vertellen of een aandeel is waard om te kopen. Technische analyse kan je helpen precies vertellen wanneer om de voorraad te kopen.

Waarschuwingen

 • Vermijd het kijken naar nieuws over aandelen. Door komt de tijd dat nieuwsberichten in, is het meestal al te laat om actie te ondernemen. Voorraad nieuws in het algemeen de neiging om over-enthousiast toen de beurs stijgt, en paniekerig te krijgen wanneer de markt daalt, waarin u wordt gevraagd om te kopen hoog en laag verkopen, dat is precies het tegenovergestelde van wat je zou moeten doen. Men kan echter wel leren om een ​​gevoel voor hoe de markt interpreteren nieuws en koop / verkoop op basis van zogenaamde sentiment krijgen.