Wkonl

Hoe om te slagen in het bedrijfsleven als je een introvert

Is het idee van een praatje met u kruipen? Heeft de gedachte van het maken van een cold call je vullen met horror? Veel (maar niet alle) introverte mensen vinden het idee van het hebben om zichzelf of hun zakelijke ideeën ontmoedigend te verkopen, terwijl de outreach te verbinden met anderen voor zakelijke doeleinden kan lijken ronduit eng eerder dan als een kans.

Dit betekent niet dat introverte mensen niet succesvol kan zijn in het bedrijfsleven - inderdaad, vele succesvolle CEO's door naar verkopers zijn introverten. De sleutel tot succes is niet altijd over de mogelijkheid om de meest vertrekkende persoon te zijn - in feite, heel veel extraverte types hebben de neiging om verstrikt raken in geloven dat alle gepraat en bluf is goed, als het daadwerkelijk kan slijten klanten en afschrikken klanten.

Stappen

Hoe om te slagen in het bedrijfsleven als je een introvert. Vecht niet tegen je natuur.
Hoe om te slagen in het bedrijfsleven als je een introvert. Vecht niet tegen je natuur.
 1. 1
  Vecht niet tegen je natuur. Voortdurend jezelf dwingen om zich te mengen, zal chit-chat-en koud-call zijn tol te eisen. Dingen die je haat het doen op een regelmatige basis is een trefzekere recept voor burn-out. Al die stress kan jaren duren van je leven! Probeer niet om iemand die je niet bent. Probeer in plaats daarvan naar het business model dat de echte u past te ontwikkelen; leren om comfortabel met wie je werkelijk bent. En nog belangrijker, geloven dat je bent zo in staat als elke andere persoon op slagen in het bedrijfsleven - voor een introvert, geloof is alles omdat je niet graag een oneerlijke of versierd front te vormen, dus als je gelooft dat je kunt doen het, je bent al op weg.
  • Hoewel ieder mens is individueel en uitingen van introversie variëren in zowel type en de intensiteit, de gemeenschappelijke kenmerken van de introverte onder meer de neiging om te denken alvorens te spreken of handelen (soms gezien als traag te handelen), in staat om goed oogcontact te maken bij het luisteren, minder bij het praten, zachter bij het praten en kunnen lijken te aarzelen of jacht naar woorden, moet frequent eenzaamheid om te verjongen en te veel sociale contacten kunnen hun energie af te voeren, voelt je sterker als in een een-op-een situatie dan groep situaties en hebben meestal een voorkeur paar nauwe vertrouwelingen / vrienden over vriendschap iedereen.
 2. 2
  Focus op je. Soms is er een neiging om te suggereren dat introverte kwaliteiten zijn ongeschikt voor zakelijke gekonkel. Tegenstanders zou kunnen suggereren dat het zijn rustige, langzaam om zichzelf te verkopen en niet bereid om te feesten op zijn niet nuttig voor het afdichten aanbiedingen en overtuigend klanten. Dit is kortzichtig en ondermijnt de aspecten van het zijn introvert, dat een enorm verschil om zaken daadwerkelijk kan maken. Zo goed zijn met een-op-een gesprekken is een duidelijk voordeel bij het overtuigen van individuele cliënten en anderen omdat ze zijn gemaakt om speciaal voelen, volledig gericht op en als gelijke behandeld. Dit kan niet altijd gezegd worden voor een krachtigere aanpak van de verkoop dat niet laat op en heeft de neiging om te houden beukende weg bij de klant - een aantal klanten (misschien introvert zelf) kan worden afgestoten door een all-talk, nooit eindigende spiel over de voordelen en de wonderen van een product of dienst die nauwelijks laat hen denken of krijgen een woord in edgewise. Het is daarom belangrijk om je sterke punten te identificeren en in staat zijn om ze toe te passen op uw geplande zakelijke tactiek. Hier zijn pluspunten voor uw persoonlijkheidstype in het bedrijfsleven:
  • Je lijkt kalm en eerder dan hyper en evangelische samengesteld in de uitoefening van de verkoop, het doel, het teamwork, etc. In-your-face, opdringerig en overdreven prikkelbaar selling is nu een ding van het verleden, als consumenten veel meer zijn geworden savvy en hebben hogere verwachtingen van het opbouwen van vertrouwen en wederzijdse relaties die ze kunnen vertrouwen moet dingen niet volgens plan.
  • Heb je minder kans om een deal te benaderen als het hebben van nu aan het gebeuren, waardoor klanten of collega's de tijd om te overwegen en na te denken over wat ze zou willen. Het kan u verrassen, maar minder druk kan brengen vaak een client in te stemmen in plaats van niet gaan door met een deal, juist omdat ze de ruimte kregen.
  • Je bent waarschijnlijk te groot zijn bij het opbouwen van vertrouwen, onderling overleg en een gevoel van respect door je luistervaardigheid en uw wens om ervoor te zorgen dat de klant, partner of andere relevante zaken persoon op dezelfde golflengte als u en zal het respect terug.
  • Heb je minder kans op een behoefte om rechts de hele tijd klinken of om woorden / gedachten om te zetten in de mond of geest van de ander te voelen. Dit komt omdat je begrijpen en respecteren de behoefte aan ruimte en bedenktijd. Inderdaad, je bent waarschijnlijk erg goed in het oppakken van lichaamstaal aanwijzingen waaruit een persoon af te sluiten of glas meer dan een extraverte kan (of wil), en uw aanpak aan te passen.
  • Je respecteert de vragen van jullie. Terwijl extraverte briljant kan zijn in het uitleggen van dingen en het benadrukken van de voordelen, kunnen ze ook oversell en creëren een vals gevoel van hoe goed een deal het werkelijk is, uit over-enthousiasme en een verlangen dingen echt positief de hele tijd te houden. Een introvert is meer waarschijnlijk om te luisteren, om de zorgen van de ander te analyseren en zoeken naar manieren om de problemen van de vragen van de klant verhoogd in plaats van borstelen ze opzij met gemeenplaatsen te lossen.
  • U, veel meer dan een extraverte, zal verbinden met de introverte klant. Dit betekent dat je goed zult luisteren, erkennen betreft, geef ruimte en bereid zijn om de persoon te laten lopen. Een introverte klant is veel meer kans om terug te komen, zelfs maanden later, want zij zullen uw aandacht onthouden voor hun gevoelens, behoeften en belangen en het feit dat je niet poetsen ze af.
 3. 3
  Vind de juiste zaken. Springen van de ene zakelijke kans naar de andere en stoppen alles wat je begint - Klinkt dit bekend? Mensen in deze val omdat ze enthousiast over het winstpotentieel, maar falen in het doen van het werk betrokken zijn. Bij de evaluatie van potentiële bedrijven, vraag jezelf af: "Zal ik echt in staat zijn om het werk betrokken zijn bij het zaken doen?" Met andere woorden, kiezen voor een bedrijf dat je gelooft in, hartstochtelijk. Ongeacht wat de motivatie voor je geloof, het moet er zijn, zodat u zelf kunt gooien in het hart en ziel, met volle overtuiging. Op die manier krijg je helemaal eerlijk en vrij van zorgen te maken over het verfraaien van de business 'deugden en de voordelen te blijven want je bent al helemaal verkocht op hen. Voor een introvert, dit gevoel van persoonlijk geloof is essentieel voor succes in het bedrijfsleven en niet mag worden vergeten. Het betekent niet dat je hoeft te houden of zelfs als elk aspect van uw bedrijf (zie de volgende stap voor het verkrijgen van de juiste hulp), maar het betekent wel dat de onderliggende reden voor het gaan in deze business is wat je drijft en heeft betekenis voor u.
  • Nastreven van zakelijke kansen die je helemaal gek wordt weergegeven in uw vermogen om te verbinden met anderen. Een introvert wie doet wat ze geloven en zijn passie gedreven door de neiging om gelukkig te zijn erover te praten. In feite kan het moeilijk zijn om een ​​introvert te stoppen in deze situatie uit te praten te veel! Deze extra vertrouwen kan u helpen om meer open te stellen wanneer socialiseren en netwerken.
 4. 4
  Niet alleen te doen. Niemand is een eiland en niemand kan een meester of meesteres van alle markten thuis te zijn. U kunt proberen maar u zult worden versleten en versleten in geen tijd. Huur de juiste mensen, de beste mensen, die aspecten van het bedrijf dat alleen bent u niet te doen. Dit begint door eerlijk met jezelf over wat je goed in bent en wat je bent niet goed in het doen. Het is niet een oordeel dat je verzwakt - het is gewoon het tegenovergestelde, want door het verkrijgen van een sterk team in om die dingen die je niet wilt doen of niet kan doen dekken, sterker worden u en worden vrijgemaakt om zich te concentreren op het doen wat je doet best. Niemand verwacht een persoon om briljant te zijn bij de boekhouding, juridisch werk, verkoop, marketing, reclame, dienstverlening, ontwerp, schrijven, spreken, lopen conferenties, enzovoort. Kies je fortes en dan vind je team om de andere aspecten te dekken. In het begin een bedrijf, kan een goede financiële en juridische adviezen worden gekocht door het uur en is elke dollar kost het je waard.
  • Terwijl uw neiging als een introvert kan zijn om het allemaal te onderzoeken om de dood zelf, laat dit niet wiegen je in denken dat je hebt het allemaal gedekt. Praktische ervaring is iets dat tijd kost en je bent best krijgt de hulp van anderen om je te helpen processen te leren en om de gevolgen als een beginnende ondernemer, manager of deelnemer beter te begrijpen.
  • Probeer een evenwichtige balans tussen de extraverte, ambiverts en introverten in je team te krijgen. Te veel als mensen en je zult het allemaal eens met elkaar tot inertie, te veel verschillende mensen en je zult het risico de hele dag botsen.
  • Outsource directe verkoop en cold calls. Kunt u - en waarschijnlijk moeten - inhuren andere mensen aan een directe verkoop dat u overweldigend doen. Zelfs als je op een begroting, kunt u nog steeds "commissies-only" verkopers die betaald een percentage van de omzet, wat betekent dat er geen upfront kosten voor u. Echter, het interviewen van deze mensen voor jezelf, zodat je tevreden ze zijn wie je wilt als onderdeel van uw team. Ten tweede, ga terug naar de stap over de sterke en zorg ervoor dat je niet verwaarlozen deze verkopen waar je het beste zou kunnen worden aan het roer, de momenten waarop je een-op-een verbinding zal echt een verschil maken.
 5. 5
  Wees pragmatisch in plaats van opgehangen op volmaaktheid of het zijn echt de hele tijd. Pragmatisme kan de introverte om een ​​acteur te zijn, om te repeteren voor sociale evenementen, zakelijke bijeenkomsten en verkoop en marketing momenten. Een gewaarschuwd mens wordt voorbereid, zodat de pragmatische introvert is het verstandig om hun huiswerk te doen over elk aankomende sociale situatie, het leren van namen, waarschijnlijk discussieonderwerpen en het kennen van het product of de dienst die ze nodig hebben om de toonhoogte / verkopen / promoten / anderen te inspireren over in totaal detail. U hoeft niet af te wijken van het geloven in wat je doet, maar het pragmatisme heeft enkele schorsing van zorgen dat je iets dat niet zo trouw aan jezelf zoals je zou willen doen bent vereisen. Iedereen heeft om de stap naar personas professioneel en het gaat niet over liegen - het is over het voort zetten van het beste zelf voor die gelegenheid, over het maken van anderen op hun gemak voelen en over het verhuren van uw bedrijf schijnen eerder dan lijkt glansloos. Dit vergt inspanning, maar dan doen de meeste dingen bij het runnen van een bedrijf. Een pragmatische introvert zal in ieder geval het volgende doen:
  • Bestudeer de achtergrond, motivaties en belangen van klanten, concurrenten en collega's. Niet ooit worden overrompeld; huiswerk gedaan wordt vertienvoudigd worden terugbetaald.
  • Studie voor grote evenementen, zakelijke bijeenkomsten, conferenties en andere schmoozing gelegenheden, zodat u weet wie bijwonen, waar ze vandaan komen en wat ze waarschijnlijk van je willen. Ga niet in blinde - geen ondernemer ooit zou moeten, maar nog meer als je probeert om je introvert karakter te beschermen tegen overweldigd.
  • Netwerk. Hoewel deze gedachte kan de introverte beving maken, netwerken is echt over het maken van de juiste contacten en een verblijf in contact met hen. En u kunt dit doen een-op-een, zelfs buiten de eigenlijke netwerkevenementen en u kunt in contact blijven via e-mail. Echt, het is zo simpel, maar het is zo belangrijk!
  • Vermijden conflicten. Je hebt waarschijnlijk al doen, maar hoe voorkom je dat zaken. U kunt conflicten te vermijden en toch krijg je passie over op een van de verschillende methoden. Een manier is om gewoon geduldig te zijn en te luisteren naar iedereen, dan uit te spreken, tekening in alles wat je van tevoren hebt gehoord en compromissen die werken voor alle vragen. Een andere manier is om te ontkomen aan de strijd, dit betekent gewoon voortdurend toezicht op de risico's door te luisteren, te kijken en te merken subtiele veranderingen van gedrag en zeden en dat veranderende tact als u bent de baas of jezelf te verwijderen als het een groep kwestie over te blazen.
 6. 6
  Draai uitdagende situaties in een kwestie van tact, diplomatie en omgangsvormen in plaats van een strijd van goed versus kwaad of eerlijkheid versus oneerlijkheid. Introverten hebben de neiging om een ​​sterk gevoel van rechtvaardigheid en een sterk verlangen om eerlijk te zijn, soms tot het punt van het zijn stompe en te echt hebben. Duidelijk, al te openhartig kan onbeleefd zijn op tijden en het zijn undiplomatic kan uw reputatie te vernietigen en eventueel ook die van uw bedrijf. Als je voelt dat je principes worden uitgedaagd of dat mensen omheen te draaien in plaats van om naar het punt, streven de ethische hogere grond van toevlucht te nemen tot goede manieren en zijn diplomatiek. Met de praktijk, kunt u er tactvol openhartig en de mensen zullen nog steeds respect dat je niet ten koste gaat zonder het gevoel alsof je ze hebt bulldozered in het opmerken werkelijkheid.
 7. 7
  Plan slim. Er zijn manieren om het hebben om een ​​hele dag of nacht door te brengen rond mensen, zelfs in een zakelijke context. Als professional, kan het geen kwaad om mensen te laten weten dat uw tijd kostbaar is en dat je sociale evenementen maken voor een korte tijd, maar dat je moet "andere dringende opdrachten" (zelfs als het alleen maar voeden van uw kat en curling door de brand in reliëf op het hebben van stille tijd door jezelf). En zelfs als je niet kan wegkomen, zoals bij grote conferenties en dergelijke, van plan om uit te glippen voor een verfrissende wandeling tijdens een pauze of gewoon vijf minuten om je kalmte te herwinnen in de frisse lucht buiten. In uw eigen werkomgeving, proberen om uit te spitten een hoekje voor jezelf, zelfs als u uw eigen kantoor niet kunnen beheren. Als u eigenaar of beheerder het bedrijfsleven, werk elders een deel van de tijd, zoals van huis of gebruik de reistijd om notities, enz. dicteren
  • Op conferenties en seminars, het kan nooit kwaad om iets later te zetten om 's ochtends koffie of lunch wanneer op een conferentie (je zult hoe dan ook voorkomen dat de wachtrijen voor het buffet) en vervolgens eerder dan iedereen anders wegglijden, uit te leggen moet u uw papieren te krijgen / zaken op orde. Ook mensen begrijpen de noodzaak om het netwerk bij de meeste zakelijke gelegenheden en dit kan worden gebruikt als een excuus om even weg te komen of wanneer je begint te voelen overweldigd.
  • Maak het meeste van de tijd die je netwerken te besteden om ervoor te zorgen sleutelfiguren hebben uw visitekaartje af te glijden weg en zorg ervoor dat follow-up met een e-mail. Eigenlijk follow up - zo weinig mensen dit, dat u zult worden herinnerd en een goede relatie kan worden opgebouwd uit hier door middel van e-mails en online netwerken doen.
 8. 8
  Gebruik online netwerken tot het maximum. Het internet stelt mensen in staat om de juiste zakelijke contacten te vinden en sla de gebruikelijke schmoozing. U kunt netwerken met mensen via discussiefora, social networking websites als Twitter en Facebook, of gewoon door een e-mail te sturen naar. Het gebruik van de elektronische contactgegevens is eenvoudig, efficiënt en niet intimiderend. Het wordt ook beschouwd als de norm in de huidige tijd, en niemand denkt ieder het slechter van u voor het gebruik van deze methoden - in feite, het is nu verwacht!
 9. 9
  Markt op het internet. Zelfs mensen die verkopen haten kunnen slagen in internet marketing. Uw website doet al de verkoop, zodat je niet hoeft te doen. Bestellingen worden op de website geplaatst zonder uw tussenkomst, en klantenservice gebeurt via e-mail. Het internet is echt droom van een introvert's!
  • Als je geweldig bent met design, woorden en lay-out, kunt u mogelijk om veel van dit aspect zelf te doen. Echter, nog steeds geen kwaad om hulp te krijgen om ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor.

Tips

 • Denk aan een moment dat je een zakelijke transactie of een consument transactie waarbij je voelde helemaal verzorgd, beluisterd en betrokken zijn bij de transactie hebt gehad. Hoe zit het met deze gelegenheid, dat gij op speciale en bedaard voelen? Proberen om de exacte dingen te lokaliseren en deze gebruiken bij het naderen van uw eigen zakelijke transacties, om klanten te helpen en anderen comfortabel in uw aanwezigheid te voelen.
 • Zelfs als u niet of te kort van uw anticipatie, maak je geen zorgen. Dit is waarschijnlijk de beste springplank voor uw volgende uitdaging.
 • Leer hoe om te gaan als er iets misgaat. Het gooien van een driftbui of rippen van een contract in afschuw zal niet win je vrienden en kan al snel een reputatie dat ze moeilijk om zaken te doen met te worden. In plaats daarvan, leren om jezelf te kalmeren met behulp van technieken zoals diepe ademhaling, tellen of meditatie, willen slapen op boze reacties en altijd op zoek bedachtzaam te zijn op de manier waarop je reageert op negatieve situaties en mensen. Er zullen tal van negatieven in het bedrijfsleven, dus het is best om ze verwachten dan te hopen dat het zal allemaal wel goed komt. Soms zal het gewoon niet, en je zult moeten trotseren met behulp van coping-technieken. Ook, omring jezelf met een paar belangrijke supporters om wie je kunt draaien wanneer de chips naar beneden, de meeste introverten hoeft alleen maar een of twee belangrijkste supporters te vullen hun vertrouwen - maar zorg ervoor dat je zulke mensen in je leven!

Waarschuwingen

 • Niet te verwarren verlegenheid en introversie. Verlegenheid overkomt de meeste mensen op een bepaald moment in hun leven, op basis van ervaringen of voor bijzondere situaties. Het kan van korte duur of lopende zijn, maar het kan worden veranderd met begeleiding of zelfstandig werk. Introversion gaat niet over angst voor andere mensen - het is een persoonlijkheidstype dat gewoon vindt eenzaamheid te verkiezen boven een constante socialiseren en moet er een goede reden om tijd te besteden met de groep te zijn. In het geval van dit artikel, het runnen van een bedrijf is een goede reden, dus het maken van pragmatische beslissingen en baseren interacties op gevestigde sociale protocollen zal helpen om de moeilijkheid van de uitgaven meer tijd in groep situaties te verlichten.
 • Uiteraard, niet betrokken raken in roddels of de reputatie vernietigen, vooral met het gemak van "anoniem" terbeschikkingstelling slechte opmerkingen over anderen - de concurrentie is gezond voor het bedrijfsleven en de anonieme mensen die nare dingen zeggen in de online omgeving worden vaak ontdekt, of iemand herkent uw stijl of contactpersonen uw ISP. Hoe verleidelijk het ook mag lijken op keer, was het internet niet uitgevonden voor geheime beledigingen!
 • Introverte risico burnout uit te proberen om te veel te doen, probeert te hard en proberen om alle dingen voor alle mensen. Leren omgaan met burn-out voordat het gebeurt door het leren van uw beperkingen en vasthouden aan hen, het omgaan met eventuele emotionele problemen die je hebt genegeerd (therapie, schrijven, mediteren, etc. zijn goede manieren om dit te doen) en weten wat kan leiden tot problemen voor je (zoals te weinig slaap, te veel zorgen te, negatieve opmerkingen, etc.) en het vinden van manieren om te smoren elke trigger in de kiem.