Wkonl

Hoe om te studeren voor een test zonder vetmesting


Er is een manier om te studeren voor een test zonder vetmesting. Alleen als je het niet laat het tot de laatste minuut. De eerste en meest belangrijke manier om dit te laten werken, is gebaseerd op aantekeningen in de klas. Als je niet bereid bent om aantekeningen te maken, dan is dit niet voor u. Beginnen door te proberen deze methode met een klasse u comfortabel inch Als je ziet hoe goed het werkt bent, zult u zeker wilt het op zijn plaats voor uw andere klassen gezet.

Stappen

Hoe om te studeren voor een test zonder vetmesting. Krijgt ongeveer tien vellen van de kopie (computer) papier, een spiraal notebook groot genoeg is voor de klasse die u bijwonen, en een drie-geringde bindmiddel, hetzij groot genoeg voor de klasse waarin u deelneemt, of om aantekeningen te bevatten voor de verschillende klassen, die ooit het beste is voor u.
Hoe om te studeren voor een test zonder vetmesting. Krijgt ongeveer tien vellen van de kopie (computer) papier, een spiraal notebook groot genoeg is voor de klasse die u bijwonen, en een drie-geringde bindmiddel, hetzij groot genoeg voor de klasse waarin u deelneemt, of om aantekeningen te bevatten voor de verschillende klassen, die ooit het beste is voor u.
 1. 1
  Krijgt ongeveer tien vellen van de kopie (computer) papier, een spiraal notebook groot genoeg is voor de klasse die u bijwonen, en een drie-geringde bindmiddel, hetzij groot genoeg voor de klasse waarin u deelneemt, of om aantekeningen te bevatten voor de verschillende klassen, die ooit het beste is voor u.
 2. 2
  Vouw en knip het kopieerpapier vellen doormidden, waardoor ze 8 0,5 "x 5,5". Boven in het eerste vel voor die dag, schrijft de klasse u in en datum. Dit zal helpen bij de organisatie van uw gegevens op een later tijdstip. Je moet nooit mix-up van uw notities met verschillende klassen. Elke groep van aantekeningen platen moeten in het bijbehorende boek worden bewaard.
 3. 3
  Gebruik deze bladen om aantekeningen te maken in de klas. Maak je geen zorgen over hoe ze eruit zien, als je krabben iets uit, als je om dingen uit te schrijven van de orde, of ondersteboven. Als u de noodzaak tot instructievideo's, of lijnen getrokken van het ene punt van informatie aan een andere tekenen te vinden, zeker doen. Dit is voor uw gebruik, en de enige persoon die behoefte heeft om de informatie te begrijpen is dat je.
 4. 4
  Draai de pagina's, of ga naar een ander blad, indien nodig, geleidelijk nummering elke pagina in de rechter bovenhoek. Door het nummer ze, als ze waren om eruit te komen van bestelling, kunt u gemakkelijk vinden hoe zij moeten worden georganiseerd. Nogmaals, maak je geen zorgen over hoe de dingen kijken. Het belangrijkste hier is om de informatie gegeven in de klas te krijgen, zodat je in staat bent om het te gebruiken op een later tijdstip.
 5. 5
  Vergeet niet dat zodra je thuis komt van de klas, eventuele lezen is nodig om te corresponderen met de lessen van de dag, zou het de moeite waard zijn om notities weer te nemen, op uw nota papier.
 6. 6
  Weet dat zo spoedig mogelijk, bij voorkeur die avond, maar voordat een test wordt gepland, herschrijven van de informatie die je nam in de klas, en alle bijbehorende noten lezen, in een spiraal notebook. Deze spiraal notebook moet alleen voor dit bijzondere klasse. Er moet een notebook voor elke klasse zijn. Op dit moment alleen herschrijven van de informatie in een meer georganiseerde manier dan op de notitie vellen.
 7. 7
  Als een test is gepland voor die klasse, een dag of twee voor de test, herschrijven van de gegevens uit de spiraal notebook in de drie geringde bindmiddel. Op dit moment, moet u zorgen om ervoor te zorgen dat alle informatie wordt zo georganiseerd als mogelijk. Met behulp van een schets vorm kan zeer nuttig zijn.
  • Als er eventuele bijbehorende tekeningen, bijvoorbeeld een tekening van een plantencel en alle van de onderdelen ten opzichte van een dierlijke cel, opnemen in uw bindmiddel in zo gedetailleerd mogelijk. Maak je geen zorgen over je vaardigheden als kunstenaar, maar zich concentreren op de juistheid van de gegevens. Ook kleuren in artikelen in uw tekeningen zal je helpen te herinneren hoe de dingen kijken. Zodra u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, zet alles weg, en niet meer naar kijken voordat uw test.
 8. 8
  Naar bed op een redelijk uur de avond voor uw test, en krijgen een volledige nachtrust. Zorg ervoor dat u al uw materialen die nodig zijn voor uw test, dat wil zeggen, pennen, potloden, rekenmachines, enz.
  • De ochtend van de test, vroeg opstaan ​​en eet een gezond ontbijt. Het nemen van een test op een lege maag, of een maag zonder de juiste voeding, is als het proberen om uw auto te rijden 100 mijl op twee liter gas. Je zult het prima bewegen voor een tijdje, maar zal uiteindelijk kak uit.
  • Aankomen op uw test een beetje vroeg om paniek te voorkomen en rushing.When je in je klas aan uw bureau, raak niet in paniek over de test. Neem een ​​paar keer diep adem en ontspan. Je hebt een hoop werk voorbereiding van uw test gedaan, en de informatie is in je hersenen klaar om te worden opgeroepen.
  • Als u uw test te nemen, zult u merkt dat u in staat om de informatie die je schreef of tekende roepen zal zijn. Soms, na het lezen van een vraag, kunt u uw ogen sluit en je ook daadwerkelijk in staat zijn om uw notities te zien in je geest. Het idee is, heb je de informatie zo vaak gezien, heb je eigenlijk opgeslagen die informatie in je hersenen met uit proberen te slikken daar.
 9. 9
  Begrijpen dat wat deze methode werkt, is je doorzettingsvermogen in het volgen van de hierboven beschreven stappen. Als u niet alle stappen te doen, waarschijnlijk zult u niet in staat zijn om de informatie te behouden ook. Good luck! Iedereen heeft zijn eigen manier van studeren.

Tips

 • Hier krijg je een goede nachtrust.
 • Zo spoedig mogelijk na de klas, bij voorkeur die avonden, kopieert alle noten in een spiraal notebook alleen voor die klasse in een meer georganiseerde manier.
 • Eventuele tekeningen nodig zijn, maak je geen zorgen over de artistieke kwaliteit van uw tekening, maar de nauwkeurigheid van de informatie.
 • De ochtend van de test, eet een gezond ontbijt.
 • De ochtend van de test, doe een paar korte oefeningen zoals springen aansluitingen, lopen in plaats of sit-ups. Dit zal het bloed stroomt te krijgen en helpen je motiveren.
 • Nummer elke noot vel om de informatie op orde te houden.
 • De avond voor de test, het organiseren van de benodigde materialen voor de test.
 • Neem een ​​paar keer diep adem en ontspan.
 • Neem nauwkeurige aantekeningen in de klas niet verontrustend hoe netjes de informatie is.
 • Een of twee dagen voor een geplande test, herschrijven van de nota's van de spiraal notebook in een 3 geringde bindmiddel zo netjes en zo georganiseerd als mogelijk met behulp van een schets-formaat.
 • Maak notities van alle bijbehorende lezen.
 • Geef de klasse en de datum boven de eerste noot vel.
 • Snijden ongeveer 10 vellen papier, zodat ze zijn 5.5 "x 8.5".
 • Markeer zeer belangrijke informatie, en gebruik kleur voor de illustraties.
 • Leer uw testafdeling vroeg.

Waarschuwingen

 • Als u niet een notulist, zal deze methode niet voor u werken. Maar als je wilt om goede cijfers halen dan misschien moet je leren om aantekeningen te maken.