Wkonl

Hoe om te verhuizen naar New York

Een korte rondleiding door het begeleiden van het verlaten van uw verleden achter (soort van) en het boeken naar Brooklyn. Nou, niet precies. Dit artikel gaat over de verhuizing naar Manhattan.

Stappen

Hoe om te verhuizen naar New York. Beperkt voelen in uw huidige, non-new york omgeving?
Hoe om te verhuizen naar New York. Beperkt voelen in uw huidige, non-new york omgeving?
 1. 1
  Beperkt voelen in uw huidige, non-new york omgeving? Crave avontuur, bodega's en persoonlijke groei? Naast dit nuttige artikel, een andere grote website die voorziet in de diepte aanwijzingen over hoe om te verhuizen naar en binnen NYC is Big city zet.
 2. 2
  Bezoek de stad. Als je niet hier zijn geweest kun je niet hierheen verhuizen. Heb wat vrienden en hebben ze je rondleiden, real-life style. U kunt 2-3 dag layovers vinden, hetzij op Couchsurfing of Airbnb, deze zijn veel goedkoper dan hotels en geven u een lokaal om recht te praten weg.
 3. 3
  Bespaar een hoop geld. Stake van een bank of twee te crashen op, terwijl je op zoek naar een appartement. Neem een ​​bus of een vliegtuig of een auto - wat je nodig hebt om hier te komen. Breng een vriend als je wilt, maar het is beter als je dat niet doet.
 4. 4
  Kies een wijk. U kunt veel onderzoek te doen over de verschillende gebieden van de stad voordat je er gaan. Bijvoorbeeld, Nabewise biedt een ton van informatie over elke wijk. Dit zal beperken uw craigslist zoekopdracht een stuk.
 5. 5
  Schuren craigslist. Ga niet voorbij aan de uitbestedingen. In de tussentijd, een baan krijgen. Neem iets. Maar maken het geweldig. Ontmoet je mensen. Je moet een appartement al te krijgen. Niet staren naar advertenties, fantaseren over uw ideale appartement. Gewoon die er zijn, mensen bellen, en zet de pedal to the metal. Een andere populaire bron is Apartable, die veel duidelijker, betrouwbaarder lijsten heeft, bijgewerkt gedurende de dag.
 6. 6
  Je hebt een baan en een appartement. Als u bent momenteel niet op een punt in je leven te geloven dat dit is je toekomst, misschien heroverwegen hier verhuizen, maar dit is een stad waar je pick-up een heleboel vaardigheden die je nooit dacht dat je had, dus het zal goed te zijn je. Alles kan gebeuren, en vaak doet. Houd je houding koel en geopend.
 7. 7
  Dig it. Je verliest je oude vrienden die zeggen dat ze willen komen bij u langs, maar nooit doen. Je zult nieuwe te maken om ze te vervangen, maar in contact blijven met mensen die veel voor je betekenen. Sommigen zullen hier ook bewegen. En probeer te onthouden dat het leven bestaat buiten New York. (Dat kan eigenlijk moeilijk zijn.)

Tips

 • Onderzoek welke wijk (deelgemeente) het beste past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Ze zijn allemaal heel verschillend.
 • Geduld en doorzettingsvermogen zijn de sleutel tot het vinden van een groot appartement in New York.
 • Dit artikel gaat over verhuizen naar Manhattan, er zijn 4 andere verschillende stadsdelen van New York: Brooklyn, de Bronx, Queens en Staten Island. De stijl van leven is verschillend in elk van de 5 stadsdelen.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor verhuur scams die geld overdrachten of ontvangen van de sleutels per post. Geef nooit informatie zoals uw sofi-nummer voor een bezoek aan het appartement in persoon en verifiëren dat de persoon met wie je te maken hebt met legitiem is.