Wkonl

Hoe om uw omzet te verbeteren

Volg deze stappen om uw verkoop vaardigheden te verbeteren. Het is niet de mogelijkheid om vlot spreken met uw afnemer, maar het is eerder de mogelijkheid te kunnen ondervragen, aandachtig luisteren en te reageren met passende actie. Het toepassen van deze stappen kan zeker verbeteren van uw omzet!

Stappen

Hoe om uw omzet te verbeteren. Voldoen tevredenheid is een van de meest belangrijke factor van de verkoop.
Hoe om uw omzet te verbeteren. Voldoen tevredenheid is een van de meest belangrijke factor van de verkoop.
 1. 1
  Voldoen tevredenheid is een van de meest belangrijke factor van de verkoop. Wanneer u in staat om uit te vinden de behoefte zal zijn dan zul je proberen om uw klanten tevreden te stellen door je spraak en product of dienst. Wanneer de tevredenheid van de klant zal nakomen klant uw product te kopen.
 2. 2
  Vangen de aandacht van uw potentiële klant. Dit kan in de vorm van entertainment, informatie, focusgroepen nemen, enz. Luister naar wat uw publiek nodig heeft / wil, en dienovereenkomstig reageren.
 3. 3
  Luisteren. Dat betekent niet dat je reageert op elke behoefte alleen maar omdat het wordt vermeld. U moet u het beheer van uw accounts niet uw rekeningen te beheren u. Dat zal u een eenvoudige verdiepingspersoneel maken.
 4. 4
  Overtuig je publiek je hebt wat ze nodig hebben. Op basis van de verzamelde informatie in stap 1, moet u in staat om te passen wat je verkoopt in hun behoeften en laat ze hun succes met behulp van wat je verkoopt. Als je dit niet kunt doen, dan een ander product / dienst te verkopen, of zoek een ander publiek te vinden. Dwingt het probleem zal alleen maar leiden tot een slechte reputatie van hun kant, en frustratie op jou.
 5. 5
  Vleien. Vergeet nooit om te onderhandelen. Als er een winst te hebben, go for it! Het kan geen kwaad om op te komen voor zichzelf, dus vleien weg!
 6. 6
  Sluiten. Zodra u uw publiek geloven dat de informatie die u hebt gepresenteerd, moet je hen de eenvoudige stappen om de deal te sluiten om te geven. Als dit betekent dat de aankoop op de plaats, laat ze een paar duidelijke keuzes, zodat ze het gevoel de controle over de situatie. Dit kan vaak betaalmethoden, of inkoop opties.
 7. 7
  Dekken. Maak uw zuurverdiende verkoop voor u werken. Presenteer uw succes aan anderen en propageren het gevoel en de emotie in het genereren van meer omzet en uw afbeelding verkoop verbeteren.
 8. 8
  Cyclus. Herhaal de stappen 1-4 om de cyclus voort te zetten.
 9. 9
  Ophouden. Wanneer u de gewenste omzet hebben gegenereerd, vergeet niet om uw sales cyclus te beëindigen met een positieve exit. Maken andere verkopers blij en je kopers tevreden.