Wkonl

Hoe te beginnen de handel in opties

Een optie is het recht om een ​​actief te kopen of te verkopen tegen een bepaalde prijs en op een bepaalde datum. Laten we zeggen dat je wilt een gitaar te kopen van een vriend, en ze willen 750€ voor. Als je niet het geld om het te kopen nu hebt, kan je je vriend te vertellen "Ik betaal je 225€ op dit moment als je de gitaar voor mij zal houden voor een maand. Als ik niet verzinnen de 750€ door dan, houdt u de€ 225 en kan doen wat je wilt met de gitaar. "

De gitaar is het actief, en uw recht om het te kopen onder die specifieke termen is een optie. Nu, als je vriend ontdekt de gitaar waard is 3.740€ ze hebben nog steeds om het te verkopen aan u voor 750€ omdat je dat recht, en je krijgt een winst te maken. Als de gitaar breekt, zal je waarschijnlijk niet wilt gebruiken 750€ om het te kopen, maar u zult de 225€ u hebt gebruikt om die optie te kopen verliezen. Of, zou je die optie te verkopen aan iemand anders, misschien iemand die weet hoe je gitaar te lossen!

Dat is zo ongeveer hoe de handel in opties werkt, maar het is erg ingewikkeld en riskant in de praktijk. De verhandelde activa zijn meestal aandelen. Dit artikel zal u tonen hoe te beginnen.

Stappen

Hoe te beginnen de handel in opties. Handel voorraden eerst.
Hoe te beginnen de handel in opties. Handel voorraden eerst.
 1. 1
  Handel voorraden eerst. Als je consequent rendement te halen, dan overwegen te verhuizen naar opties. Als je verliest geld in aandelen, vindt u alles te verliezen met opties.
 2. 2
  Leer om het gesprek praten. Kijk omhoog handel in opties terminologie, het organiseren van de termen in een spreadsheet, print ze uit en beginnen studeren. Hier zijn een aantal zeer eenvoudige termen:
  • Een call is de optie of recht om een actief te kopen tegen een bepaalde prijs binnen een bepaalde periode.
  • Een put is de optie of recht om een actief te verkopen tegen een bepaalde prijs binnen een bepaalde periode.
  • Een houder is iemand die opties koopt.
  • Een schrijver is iemand die opties verkoopt.
 3. 3
  Begin het lezen van boeken die de basis technieken en strategieën voor handel in opties te dekken. Er zijn veel boeken om uit te kiezen.
 4. 4
  Het is van cruciaal belang je technische analyse begrijpen. Leren om grafieken te interpreteren als je succesvol wilt handelen in opties, ongeacht of u van plan bent om aandelen, index, valuta of enig ander type van optie handel.
 5. 5
  Bepaal welke opties handelsproducten beste past bij uw trading filosofie. Ervaren opties handelaren zijn meestal de handel van een retail-optie makelaarskantoren rekening waarop zij hun beleggingsstrategie kunnen bouwen. Als je een swing trader of minder ervaren handelaar opties die u zou willen ruilen Binaire opties.
 6. 6
  Open een brokerage account. Uw account moet specifiek een optie trading account en je zal goedkeuring door Option Opdrachtgever van de onderneming om opties te verhandelen vereisen. Als je geen ervaring hebt handel in opties de optie opdrachtgever niet strategieën dan schriftelijk overdekte gesprekken te beginnen goed te keuren. Als je ervaring opdoen kun je toestemming om deel te nemen in geavanceerde optie trading strategieën te vragen.
 7. 7
  Lees en begrijp de risico's en kenmerken van gestandaardiseerde opties, een boekje geschreven aan de eisen van een SEC-regel te voldoen. In overeenstemming met de SEC regel, beursvennootschappen verdelen het boekje aan degenen die een handel in opties rekening te openen.

Tips

 • Gebruik nooit meer dan 20% van uw geld om de handel opties.
 • Als je de handel doen op de marge, altijd voorbereid zijn op een margin call.
 • Optie commissie tarieven variëren. Vergelijk prijzen en diensten voor het openen van een rekening.
 • Controleer executie tarieven en betrouwbaarheid van de beursvennootschap. Hoe snel gehandeld wordt kan cruciaal zijn.
 • Gebruik nooit geld voor de handel die je niet kunt veroorloven om te verliezen.
 • Het is nuttig om een ​​margin account te hebben. Echter, afhankelijk van de hoeveelheid contant geld en aandelen in uw account, kunt u niet worden goedgekeurd voor de handel op marge toegekend.
 • Oefen papieren handel voordat u uw geld te riskeren.

Waarschuwingen

 • Zoals bij elke handel, opties omvatten risico.
 • En zoals met elke handel, sta je aan al het geld dat u gebruikt om opties te verhandelen verliezen.