Wkonl

Hoe te hilarisch comebacks te maken

Maken hilarische comebacks kunt u een kracht te worden behandeld en anderen zullen twee keer nadenken voordat kraken een grap over u of het maken van plezier van je maakt. Maar let op sommige mensen kunnen boos als je ze te slim af. Toch zijn er vele manieren om dit doel te bereiken.

Stappen

Hoe te hilarisch comebacks te maken. Maak je klaar om een hoop slechte grappen te maken.
Hoe te hilarisch comebacks te maken. Maak je klaar om een hoop slechte grappen te maken.
 1. 1
  Maak je klaar om een hoop slechte grappen te maken. Als u de gemeenschappelijke angst voor schaamte of mislukking te overwinnen, kunt u een comeback meester te worden. In het begin zal je waarschijnlijk te maken tal van slechte comebacks omdat de meest belangrijke ding om te doen is altijd een comeback niet uit hoe lame. Dit zal je geest te trainen om snel te reageren.
 2. 2
  Zodra je de angst om een slechte comeback hebben overwonnen, kunt u beginnen met de echte training. De perfecte comeback is opgebouwd uit vier elementen: het moet enigszins waar te zijn (zelfs als overdreven), moet slim zijn, moet het grappig zijn, en je moet de juiste toon te gebruiken als je het zegt.
 3. 3
  Wanneer u een comeback moet je maken van plezier van iemands gebreken, maar alleen hun onschuldige of kleine. U hoeft niet een grap over iemand mentaal uitgedaagd te maken, maar je weet over het zijn traag wanneer ze normaal iets slims te zeggen, kun je een grapje maakt over iemand die te lang of kort, dik (lichtgeraakt zou kunnen zijn) of mager. Tenzij je weet wel de persoon is het best te houden aan oppervlakkige gebreken. Anders af te komen je van een gemiddelde persoon, en niet grappig. In het kort moet je plagen de persoon.
 4. 4
  De perfecte comeback moet slim, origineel en hebben het element van waarheid in. Met andere woorden, een comeback niet te maken met een "je moeder..." grap, of 'je bent zo dik... " Neem dit citaat van Mark Twain (of was het Will Rogers?) "We hebben de beste congres geld kan kopen." Je zou kunnen gebruiken (uiteraard niet met 'congres') als de situatie daarom vraagt ​​- ze noemen het draaien van een zin. Het is slim.
 5. 5
  De perfecte comeback moet worden verteld in de juiste toon. Te doen dat je de juiste houding over moet hebben. Je moet een mix van speelsheid en ernst hebben. Maar als je te serieus bent zul je net klinken als een eikel. Ook zijn energiek!
 6. 6
  Je nodig hebt om iemand beter in dan jij bent bevriend. Wanneer iemand maakt plezier van je en het is een goeie, misschien verlies je je hoofd koel en je vermogen om te denken aan een comeback. Wanneer dit gebeurt, je moet blijven duwen door, maar laat het niet naar je. Je zou nooit beter dan die persoon te worden, maar je krijgt echt goed en leren een aantal leuke comebacks.

Tips

 • Als je bent te grappig en niet slim of waarheidsgetrouw u het risico komende uit als een dom persoon, beter fout aan de kant van de lul. Tenzij je alleen komen af ​​als als lul dan proberen om meer grappig. Als je het goed doet mensen kunnen beginnen vertel je je eigenwijs bent.
 • Een manier om een ​​persoon die nam je comeback op de verkeerde manier onschadelijk te maken is om hen te vertellen dat je een grapje maakt en niet meent wat je zegt. Dan maak plezier van jezelf voor het zijn ongevoelig.

Waarschuwingen

 • Als je echt slecht comebacks lang genoeg mensen zullen plezier van uw comebacks te maken en je zou worden gezien als de man die echt slecht comebacks maakt. Het is geen mooi ding.
 • Heb plezier van dronken mensen niet zo het is te gemakkelijk, en zijn ze meer kans om boos te worden of neem het op de verkeerde manier.
 • Een idioot kan je in een gevecht.