Wkonl

Hoe te ruwe land kopen

Het kopen van ruwe land is niet zo ingewikkeld als je zou denken. Het is veel goedkoper dan het kopen van een huis (met minder vrijblijvend), en waarschijnlijk de grootste stap op weg naar een zelfstandige toekomst die je kunt maken.
Zelfs in een plaats als afgehandeld als de Europa, goede eigenschap is nog steeds te vinden, vooral in landelijke gebieden, en vaak zul je grond die heel redelijk is geprijsd, van drie tot vijfduizend dollar per acre op een klein perceel te vinden, en minder als je koopt meer. Echter, je kunt niet leven op ruwe land, zal het moeten veel verbeteringen hebben.
Met de huidige bouwkosten en de verlaagde kosten van de "reeds gebouwde 'huizen je misschien beter af op zoek naar huis of een opknapper, of misschien een afscherming. Krijg de hulp van een makelaar, zodat u alles wat beschikbaar is, het land en huizen te zien.

Hoewel dit artikel is voornamelijk gericht op de aankoop van grond op in de Europa, een aantal van de beginselen gelden ook voor ruwe land elders, met variaties op wetten en leningen die je nodig hebt om te onderzoeken voor jezelf.

Stappen

Hoe te ruwe land kopen. Begin met het einde in gedachten.
Hoe te ruwe land kopen. Begin met het einde in gedachten.
 1. 1
  Begin met het einde in gedachten. Om de juiste keuze te maken, moet je weten wat je gaat om het land te gebruiken voor, en hoe snel je het wilt doen. Dit is vooral belangrijk als je het krijgen van een lening aan het land te kopen. Mensen kopen grond op voor een verscheidenheid van redenen:
  • Landbouw / veeteelt
  • Bouwen van een huis
  • Investering op basis van de ontwikkeling van het gebied in de toekomst
  • Te diversifiëren iemands.
 2. 2
  Sparen genoeg voor een aanbetaling. Als je het krijgen van een lening, kan kredietgevers beneden vragen voor maar liefst 50 procent, maar 20 procent is ideaal. Een alternatief is om een home equity lening of krijg bouw lening.
 3. 3
  Beslissen waar je wilt kopen. Dit is verreweg de moeilijkste stap. Het kopen van land is een grote betrokkenheid - vooral wanneer u van plan bent op de ontwikkeling ervan. Als u nog niet weet waar je wilt zijn, en je bent kosten-gevoelige, kijk online.
  • Er zijn vele databases van beschikbare grond op. Een kijkje in deze sites geven u een overzicht van de soorten eigenschappen die er zijn en wat ze kosten.
 4. 4
  Kies een paar panden op te volgen. Markeer ze op een kaart. Het is een goed idee om te proberen en markeer ze in 'veel', zodat u naar een gebied voor een bezoek en dan een ander gebied op een ander bezoek, op die manier zul je voorkomen dat grote schijven in een enkele dag of weekend.
 5. 5
  Bel de verkoper. Heeft u een lijst met vragen opgesteld om te vragen via de telefoon. U kunt, natuurlijk, e-mail uw vragen, maar het is veel beter om daadwerkelijk praten met een verkoper en krijg direct antwoord.
  • Een aantal belangrijke vragen zou kunnen zijn of de woning heeft een waterbron, of beperkingen, of het is afbetaald, waarom ze verkopen, of er is er geen eigenaar van de financiering, en of er structuren bestaan ​​reeds op het en als deze structuren hebben alle goedkeuringen gebouw.
  • Een van de belangrijkste dingen om te vragen over eerste vraag is of er is een bewezen bron van water op het land. U zult ook willen weten of de grond kan steunen een, en als het ver genoeg geplaatst kan worden verwijderd van de beoogde structuur te voorkomen dat besmetting van drinkwater.
   1. De kosten van het boren van een put en het installeren van een septische systeem zal vooral afhangen van grondsoort, en de uiteindelijke prijskaartje kan sterk variëren als gevolg.
  • 6
   Kijk naar de grond. Niets zal duidelijk uw ideeën over wat voor soort grond je beter bent dan eigenlijk op zoek naar enkele eigenschappen wilt. U zult meteen beseffen wat je aanspreekt, en wat je niet wilt.
   Lopen het pand, neem foto's, vind het pand grenzen, en te onderzoeken zaken als constructies of kreken of putten.
   • Kijk voor alle structuren op het terrein of op het terrein van een buur die steken de eigendom lijn.
   • Controleer of er geen wegen of erfdienstbaarheden die buren gebruiken om de toegang tot hun eigendom te krijgen, of dat u zult gebruiken om naar uw woning.
  • 7
   Kamp de nacht op het terrein. Dit geeft je het beste idee van het dagelijkse ritme van het gebied, en de buren, en het verkeer te geven - als u na 24 uur uw enthousiasme voor de plaats is afgenomen, stel er zijn voor 24 jaar.
   Je hebt te absoluut in liefde met het, en dan nog wat, voordat je klaar bent om te kopen.
  • 8
   Maak kennis met de buren. Gewoon en vraag hen vragen - over de omgeving, de woning die u geïnteresseerd bent in, haar geschiedenis, etc.
   Buren zullen een onschatbare bron van informatie zijn. Vergeet niet dat je naast hen zal leven als je koopt, dus zorg ervoor dat u ze tolereren voor een middag chatten.
  • 9
   Onderzoek van het pand online en via de telefoon. Verkrijg het BTW-nummer en opzoeken wat het land laatste werd getaxeerd op, en wat het laatst verkocht voor. Als het een goed, kijk omhoog toen het werd opgegraven en in welke diepte - deze informatie gaat altijd op de plaat bij een overheidsinstelling.
   Kijk omhoog het platform voor het gebied (het is een county kaart met daarop alle woningen grenzen) - zijn er grote pakketten om je heen, die minimale ontwikkeling zal betekenen, of veel onderverdelingen? Bel de provincie en ontdek over bouwvoorschriften, en of elke ontwikkeling is gepland voor het gebied.
   Ontdek alles wat je kunt over de regio's klimaat, economie, geschiedenis, enz. - er is een verbazingwekkende hoeveelheid van dergelijke informatie online. Vergeet niet te kijken naar natuurrampen ook, zoals bosbranden en van het verleden.
   • Als het land dat vroeger werd gebruikt voor de landbouw, kunnen er pesticiden of lekkende brandstof opslagtanks in de bodem.
   • Waterfront eigenschappen vereisen vaak extra vergunningen en aanvullende beperkingen opleveren. Ze zijn ook een verhoogd risico op overstromingen.
   • Zoek uit hoeveel het zal kosten om nutsbedrijven te krijgen. Als de netspanning is al voorbij de poort, het is meestal goedkoper dan wanneer het stroomnet moet worden gebracht van enige afstand, maar de regels verschillen afhankelijk van waar je bent.
   • Of als u liever voor kiezen om meer zelfvoorzienend te zijn of het lichtnet is uitzonderlijk ver weg en / of bijzonder duur, kan het goedkoper zijn zowel op de korte termijn (en zeker op de lange termijn) te investeren in zonnepanelen en residentiële windturbines.
  • 10
   Controleer de omgeving van het pand. Meestal u betaalt door de acre, dus als het areaal wordt overschat met 20 procent je betaalt 20 procent meer dan nodig is.
   Veel mensen uit de steden gaan ervan uit dat eigendom lijnen lopen loodrecht op de weg en volg de stenen muren, maar dit is over het algemeen niet de case.In feit, "dog benen" en andere bizarre divisies van het pand zijn schering en inslag. Vraag de ontwikkelaar voor een enquête, of het huren van een.
  • 11
   Doe een bod. Indien mogelijk, schrijf je eigen contract, of te kopiëren en te gebruiken een uit een boek over het kopen van land eigendom.
   • Bieden de laagst mogelijke bedrag voor het land, dat niet zal worden opgevat als een belediging. Hoe lager je gaat, hoe meer onderhandelen leverage je hebt als de verkoper.
   • Woningen meestal verkopen voor 85 procent van de oorspronkelijke waarde te vragen. Dat betekent niet dat je niet kon krijgen voor minder, maar zeker niet meer te betalen.
   • Je kunt niet bevestigd en voel wanhopig. Je moet bereid zijn om weg te lopen van het pand. Vergeet niet dat er duizenden andere pakketten die er zijn - duizenden. De waarde van de grond is arbitrair - je doel moet zijn om het minimum te betalen. Op deze manier heb je geld om daadwerkelijk te ontwikkelen!
  • 12
   Blijf onderhandelen. Als de verkoper tegenbod, tegenvoorstel jezelf, en verwachten om ergens in het midden ontmoeten.
  • 13
   Huren van een derde partij te gaan over het contract en zorg ervoor dat alles goed is. Dit is vooral belangrijk met eigenaar financiering.
   • Een titel verzekeraar zal veel goedkoper zijn dan het inhuren van een advocaat. En omdat je het schrijven van het contract, heeft de verkoper splitsing van de kosten van de derde partij.
  • 14
   Follow-up van onvoorziene - Zoals een titel cheque, goed inspectie, etc Als alles controles ben je klaar om te sluiten en het pand is van jou.. Maak er het beste van!

Tips

 • Hier krijg je een satellietbeeld van het pand om te zien hoeveel van het land is geopend, hoeveel het is bebost, en welke andere soort eigenschappen zijn naast de deur.

Waarschuwingen

 • Denk goed belastingvoordelen niet verwacht, je kunt niet aftrekken van de waardevermindering van grond op.

Dingen die je nodig hebt

 • Internet voor zoekopdrachten
 • Vervoer voor bezoeken
 • Kaarten en satellietbeelden
 • Eigendomsbewijzen en kennis over erfdienstbaarheden, enz.
 • Checklist van dingen aan de vertegenwoordiger en verkoper te vragen
 • Het huren van een lokale makelaar die bekend is met de waarden in het gebied en kan je een CMA van woningen die onlangs zijn verkocht. De vergoeding wordt betaald door de verkoper, dus het zal niet kost u niets!