Wkonl

Hoe u uw eerste credit card te kiezen

Als je een creditcard nodig hebt, gaat zeer zorgvuldig... immers, zoals Mark Twain zei: "een bankier is een kerel, die leent je zijn paraplu als de zon schijnt, maar wil het terug de minuut begint het te regenen".

Stappen

Hoe u uw eerste credit card te kiezen. Kijk voor een kaart die goede voordelen heeft.
Hoe u uw eerste credit card te kiezen. Kijk voor een kaart die goede voordelen heeft.
 1. 1
  Kijk voor een kaart die goede voordelen heeft. Goede voordelen kunnen onder lage rente, promotionele rentevoeten, geen jaarlijkse vergoeding, geen enkele bank service kosten, vliegreizen bonus mijlen, studiepunten in de richting van aankoop, credit wijst in de richting van de lange afstand telefoontjes, of studiepunten voor benzine.
 2. 2
  Als bood een promotionele rentevoet, te weten de betalingsvoorwaarden en wanneer de koers zal verlopen. De meeste kaarten gelden betalingen aan laagste rentelasten eerste, waardoor je hogere rentelasten rente op, totdat het volledige bedrag is afbetaald.
 3. 3
  Vraag of er vergoedingen en kosten. Er kan een jaarlijkse vergoeding, een eenmalige vergoeding, een account servicekosten, een over-limiet vergoeding, een late-betaling vergoeding, een cash advance fee, en andere diverse kosten zijn. Vergelijk deze vergoedingen aan andere kaarten te zien of ze proberen je op te lichten.
 4. 4
  Controleer de rentevoeten. Sommige kaarten lading rente vanaf de datum van aankoop. Sommige kaarten rente in rekening brengen vanaf de factuurdatum. Betaal al je rekeningen op tijd om te voorkomen dat het betalen van rente.
 5. 5
  Zoek uit of de kaart biedt een standaard maandelijkse facturatie cyclus. Sommige kaarten verwacht een betaling per twee weken! Vragen of er een boete voor het niet gebruik van uw kaart.
 6. 6
  Toepassing. Er zijn meestal drie manieren toe te passen: via de mail, via de telefoon en op het internet.
 7. 7
  Activeren van de kaart wanneer u deze ontvangt. Volg de activering instructies die bij de kaart, meestal kan dit alleen worden gedaan vanaf uw telefoon thuis. Zij zullen proberen te verkopen u een aantal diensten via de telefoon. Nee zeggen. Teken de achterkant van de kaart voordat je het gebruikt.

Tips

 • Betalen uit uw volledige factuur elke maand (factureringscyclus). Stel een budget op hoeveel u kunt betalen in een maand.
 • Als u betalen uit uw kaart in volle elke maand, is de rente op de kaart niet uit, omdat je niet zal moeten betalen rente.
 • Gebruik uw kaart uitsluitend binnen uw budget. Plaats nooit voorwerpen die zijn te duur niet kopen, alleen maar omdat je hebt krediet. Als je niet het geld op de bank, mag u de kaart niet gebruiken!
 • Als u merkt dat u uw maandelijkse betaling niet te maken, stoppen met het gebruik van de kaart onmiddellijk. Snijd de kaart dubbel en opnieuw gebruiken nooit het nummer. Annuleert alle automatische betalingen die rekenen op die kaart.
 • Besteed uw geld verstandig en maak uw betalingen op tijd.
 • Banken die terug creditcards vaak zal vragen stellen over de toepassing, zoals "Wat is uw jaarlijkse inkomen?" of "Wat is uw huidige bankrekening saldo?" Deze stukken van gegevens zijn de zogenaamde 'risico-splitters. " De banken gebruiken deze informatie om te beslissen wat voor soort kredietlijn aan u toewijzen. Banken zullen vaak vragen om een ​​bewijs van inkomen als onderdeel van het goedkeuringsproces.

Waarschuwingen

 • Als dit echt je eerste credit card, ontvangt u mogelijk niet zo gunstig van termen (vooral in termen van rente) als degenen die hebben lang gevestigde krediet geschiedenissen. Studenten of mensen die nooit gebruik hebben gemaakt van credit voordat kan het moeilijker vinden om te worden erkend voor hun eerste kaart, maar studenten hebben wel een voordeel dat veel credit card bedrijven hebben aanbiedingen die speciaal gericht zijn studenten...
 • Zorg ervoor dat ze niet in rekening brengen voor de kaart, want als ze dat doen, zijn ze rippen van je af.