Wkonl

Hoe zich te concentreren op je huiswerk

Leren zich te concentreren op je huiswerk door het volgen van de eenvoudige stappen hieronder. Het krijgen van uw huiswerk gedaan en uit de weg zal je verfrist voelt!

Stappen

Hoe zich te concentreren op je huiswerk. Zoek een rustige kamer die enige afleiding niet heeft.
Hoe zich te concentreren op je huiswerk. Zoek een rustige kamer die enige afleiding niet heeft.
 1. 1
  Zoek een rustige kamer die enige afleiding niet heeft. Je moet over een bureau, een bureaustoel en de juiste materialen en gereedschappen netjes verzameld op het bureau. De ramen open voor frisse lucht. Netheid is essentieel, zodat de rommel schoon te maken voor u. Breng een frisdrank, water, of een snack in daar met u, zodat u niet een reden om uw werk te verlaten vinden.
 2. 2
  Zit rechtop in een stoel (niets te comfortabel of u misschien in slaap vallen) om je bloed stroomt gelijkmatig.
 3. 3
  Schrijf een to-do lijst met je huiswerk.
 4. 4
  Bestel uw to-do's van moeilijkst te gemakkelijkste dus het maakt het minder vermoeiend.
 5. 5
  Eerst doen de moeilijkste taken. Dwing jezelf. Negeer alle gedachten die niet zijn werk gerelateerd. Je moet jezelf dwingen om het werk te doen.
 6. 6
  Schakel de computer, facebook, twitter, of iets dat je zal afleiden. Stel een tijdslimiet. Niet maken van excuses-gewoon het over met!
 7. 7
  Spreek hardop als je je huiswerk. Dit zal helpen houden u van het krijgen van afgeleid. Het kan vooral nuttig zijn bij het doen van wiskundige problemen.
 8. 8
  Voor sommige mensen helpt het om naar muziek te luisteren, omdat je niet afgeleid door andere geluiden.
 9. 9
  Vergeet niet het doel: om iets wat je zult doen, en worden goed in!
 10. 10
  Geef jezelf een traktatie als je klaar bent, zoals een reep chocolade of gaan op de computer e g.. Facebook en Twitter.
 11. 11
  Iets werkt gewoon niet, maakt niet uit wat je probeert? Probeer het niet te verwaarlozen, maar als het niet werkt, dan starten op een andere taak in plaats daarvan. Staren naar iets nutteloos alleen krijgt u gefrustreerd en het kost veel tijd. Beginnend andere taak voel je je een beetje beter (een nieuwe start-gevoel) en je zult waarschijnlijk een stuk beter voelen als je een andere keer beginnen. Het nemen van een pauze van iets anders te doen geeft een goed gevoel en beter werken. Zorg ervoor dat je je niet afleiden.
 12. 12
  Als u zich afvraagt ​​hoe je gaat om al het huiswerk moet je afmaken, neem een pauze en ga naar buiten. Oefening om adrenaline stromen in je hersenen te krijgen. Het helpt je te focussen op je werk, in plaats van het denken van de TV, Facebook, enz.

Tips

 • Werken niet wanneer er een tv, koken, of nare geuren.
 • Niet naast een vervelende broer of zus zitten.
 • Veranderen in iets comfortabel. Dit helpt omdat je niet wordt krassen of stijve terwijl het doen van het werk
 • Wat je ook doet, doe het niet uit. Het zal je wilt het minder doen.
 • Verbazingwekkend, zal je meer vrije tijd hebben als je het nu in plaats van later.
 • Concentreer je op je werk, niet je vrienden. Als je gecalled, vertel hen u zal ze terugbellen.
 • Sommige mensen beweren dat muziek helpt hen sneller werken waar als anderen zeggen dat het afleidt ze nog meer. Het hangt vooral af van de persoon.
 • Maak een huiswerk schema. Vb: Je krijgt 15 minuten van televisie tijd als je klaar bent met al uw wiskunde en wetenschap. Beloon jezelf.
 • Zorg ervoor dat u in een schone kamer, zodat je niet het excuus van "opruimen" in plaats van je werk te maken.
 • Als je in een stemming waar je niet wilt dat je huiswerk te doen, na te denken over al het plezier dat je zal hebben wanneer je klaar bent.
 • Geen tijd op zoek naar manieren om zich te concentreren op huiswerk te verspillen, gewoon het gedaan te krijgen.
 • Sommige studies hebben aangetoond dat een weergave van de aard en concentratie productiviteit kan verhogen. Probeer een beeld van uw achtertuin te krijgen via een raam, maar zorg ervoor dat er niets afleidend buiten. Een paar foto's aan de muur of een bloem in een vaas zal ook helpen een beetje.

Waarschuwingen

 • Niet uitstellen, alles wat het zal doen is benadrukken je uit, waardoor je wilt doen je huiswerk nog minder! De gevolgen zullen zijn slecht, en je zult boos op jezelf door het niet doen van je huiswerk, als je de tijd had.
 • Dwing jezelf te concentreren en focussen. Als je niet concentreren en je huiswerk doen, is de kans groot dat je een slechte score op het hoofdstuk testen krijgen!