Wkonl

Hoe zich te ontdoen van ongewenste e-mail


Is uw mailbox loopt over, vol met spullen die je niet wilt? Junkmail verspilt enorme hoeveelheden papier. Ook stapelt zich op uw tafel, verspilt je tijd, en concurreert voor uw aandacht. Met een kleine investering van tijd, kunt u de stroom bij de bron te stoppen. Hier is hoe.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van ongewenste e-mail. Ontdoen van creditcard verzoeken in de ons, door te bellen 1-888-5 OPT OUT (of 1-888-567-8688).
Hoe zich te ontdoen van ongewenste e-mail. Ontdoen van creditcard verzoeken in de ons, door te bellen 1-888-5 OPT OUT (of 1-888-567-8688).
 1. 1
  Schrijven naar de post voorkeur dienst (US) of de mailing voorkeur dienst (UK). Deze doe-niet-maillijsten worden onderhouden door de grote marketing associaties die de grote mailinglijsten te onderhouden en te distribueren, maar ze werken. De Amerikaanse post voorkeur dienst rekent u een dollar (5€) om uw naam toe te voegen aan hun opt-out lijst. In het Verenigd Koninkrijk, het is gratis.
 2. 2
  Ontdoen van creditcard verzoeken in de ons, door te bellen 1-888-5 OPT OUT (of 1-888-567-8688). Het is een geautomatiseerd getal. Luister naar de opties zorgvuldig. Het is de moeite waard oproepende de opt-out is goed voor 5 jaar, of u kunt vragen om definitief uit hun lijsten worden verwijderd. Dit ene telefoontje vertelt alle vier de grote credit rapportage agentschappen om te stoppen met het verzenden van credit card aanbiedingen. U kunt ook het verzoek (5-jaar en permanente) met behulp van hun. Om ongewenste e-mail van een creditcard, hypotheek-en verzekeringsmaatschappijen, stop proberen naar die u toestaat om uw naam te verwijderen uit lijsten gegenereerd door de vier grote kredietbureaus: Equifax, Innovis, TransUnion, en Experian.
 3. 3
  Bel uw credit card bedrijven en vraag hen om te stoppen met je kasvoorschot cheques sturen. Zelfs als ze komen (gunstig) met uw factuur elke maand, cash voorschotten beginnen meestal onmiddellijk lopende rente, dus het is niet een goed idee om ze te gebruiken. Als u ze ontvangt en niet van plan om ze te gebruiken, je moet.
 4. 4
  Bel individuele catalogus bedrijven en vraag hen om u te verwijderen uit hun mailinglijsten. Soms zal het een aparte "customer service" nummer zijn, soms zal het zelfde gratis nummer dat u wilt bellen om een bestelling te maken. Kijk rond op de achterkant en de bestelbon. Af en toe zal de klantenservice mensen vragen waarom je wilt worden verwijderd. Eenvoudig uit te leggen dat je niet geïnteresseerd bent in de aangeboden producten. Hebben wel de catalogus, of op zijn minst het adresetiket van het hand wanneer u belt. Vaak zullen ze een tracking-nummer of andere code er gedrukt te vragen.
 5. Veel catalogus en postorderbedrijven bieden opt-outs op hun websites. Als u liever het gemak van een webformulier, kijk rond de catalogus of de website van het bedrijf en je zal vaak een vinden.
Probeer een soortgelijke aanpak om te stoppen met het ontvangen van publicaties van bedrijven je doet betuttelen, zoals de gratis tijdschriften van de verzekeringsmaatschappijen.
5
Herinneren bedrijven van uw mailing en privacy voorkeuren. Als u zaken doet met een bedrijf via e-mail diensten, zal het u op de lijst met contactpersonen. Dus de eerste keer dat u een transactie (zoals het plaatsen van een bestelling) met dat bedrijf te maken, vragen over zijn "in-house te onderdrukken" of lijsten 'niet te bevorderen "te worden gezet. Vertel het bedrijf niet "huur" of deel uw naam met andere bedrijven.
 • Vermijd het plaatsen van uw adres op enquêtes, loterijen, en productgarantie kaarten. Doe je dit toch schrijf uw adres of telefoonnummer, schrijven naast het iets als, "alsjeblieft niet mijn gegevens verkopen of verspreiden, noch toe te voegen aan mailinglijsten." Het is over het algemeen niet nodig in te sturen garantie kaarten of "registreren" een garantie voor de garantie geldig te zijn, ongeacht wat de kaart kan impliceren.
6
Vraag individuele afzenders. Sommige items worden verzonden in zulke bulk dat ze naar iedere bewoner op een postroute. Deze zijn gericht aan "Resident", "onze vrienden bij," of een variant. Uw postdrager kan niet, door de wet, bepalen wat u overwegen "junk mail". Alle "resident" mail moet worden afgeleverd als aangepakt. U moet contact opnemen met individuele mailers aan uw adres verwijderd uit hun database. Kijk eens rond op mailers voor terugkeer adressen en telefoonnummers. Hier zijn snelle links naar een aantal veel voorkomende.
 • Europa Online: telefoonnummer 1-800-605-4297.
 • Advocaat (die verantwoordelijk is voor de blobs van verkoop circulaires en de kleine kaart met de vermiste kinderen): Volg de link.
 • Val-pak coupons: volg de link.
 • Publisher's Clearinghouse: telefoon 1-800-645-9242 of e-mail met uw volledige adres en instructies van mailinglijst te verwijderen.
 • European Family Sweepstakes: telefoonnummer 1-800-237-2400.
 • Pennysaver of Potpurri. Bezoek hun mailinglijst pagina verwijderen,. Het online formulier vereist een geldig e-mailadres, maar de bevestiging vereist geen antwoord, dus als u zich zorgen over uw privacy bent, kunt u een dienst als Mailinator gebruiken. U kunt ook mailen de gehele rug label met een verzoek om te worden verwijderd om 2830 Orbiter Street, Brea CA 92821-6224. Hun circulatie bericht waarin deze gegevens kan bereikt worden op 1-800-422-4116, maar het is een opgenomen bericht. Mail onderdrukking van deze publicatie is goed voor een jaar en ze hebben geen mail verwijderen verzoeken van derden te eren.
 • , Mailers van de wekelijkse verkoop circulaires. Volg de link. Het zal een paar weken duren, maar het zal meer komen.
 • Je mag geen mail ontvangen als de post of de bijbehorende kaart niet aan u is gericht, maar sommige bulk verkoop circulaires mogen blijven aankomst op "automatische piloot" nadat u ze hebt geannuleerd. Herinner uw brief vervoerder beleefd dat deze kwestie niet aan u is gericht.
7
Stop alle mail niet aan u gericht:
 • Als u krijgt eerste klas mail voor een voormalige bewoner, kunt u Return to Sender / Niet op dit adres op de envelop te schrijven en drop die enveloppe recht in de mailbox.
 • Als u krijgt bulkpost voor een voormalige bewoner, moet u de bovenstaande stappen te volgen.
8
Verslag sterfgevallen aan de kredietinformatiebureaus om mogelijk te vermijden. Mail een kopie van de overlijdensakte aan elk van hen:
 • Equifax PO Box 105069 Atlanta, GA 30348
 • Experian PO Box 9530 Allen, TX 75013
 • TransUnion PO Box 6790 Fullerton, CA 92634
9
Sterfgevallen verslag aan de Direct Marketing Association (in de U. S.) om de stroom van de meeste ongewenste e-mail te stoppen om iemand die is overleden. Gebruik de overledene geen contact formulier Volg de instructies door het hele proces, en zeker om de registratie te controleren nadat u de e-mail ontvangt.
10
Plaats een bord door uw brievenbus dat "geen gratis kranten" leest. Gratis kranten en pamfletten zijn een andere vorm van ongevraagde reclame die vaak teistert onze voortuin, maar de meeste zijn niet geleverd via de mail. Veel van de mensen die leveren gratis kranten zal gewoon stoppen zodra de bewoner een bord in de buurt van hun mailbox die leest heeft geplaatst "Geen Gratis Papers." In het Europa, het is illegaal voor iemand anders dan de postbode om dingen in je brievenbus zetten.
11
Houd de telefoon boeken. Als je leeft in een grotere stad, kunt u telefonisch boeken krijgt van meerdere carriers in een bepaald jaar. Om ze te stoppen, of om alleen de ene boek dat u wilt gebruiken, volg ze naar hun bron te ontvangen. Velen hebben een opt-out pagina's online.
 • Om te kiezen uit een verscheidenheid van de telefoon boeken in een keer, ga dan naar Gouden Gids opt-out. Zodra u een account aanmaakt, moet u een selectie van de telefoon boeken zien voor uw gebied. U kunt kiezen welke u wenst niet te ontvangen.
 • Verizon / Superpages: Ga naar en volg de instructies.
 • Dex: ga naar deze pagina en kies "Selecteer uw Dex."
 • Zoeken naar andere opt-outs hier niet worden vermeld. Kijk op de telefoon boek zelf, of online zoeken naar een frase als "[merk] gele pagina opt out".
 • De meeste gedrukte telefoongidsen kunnen worden gerecycled met uw gewone papierrecycling.
12
Opt-out van de universiteit werving mail. Vergeet niet, je bent de beste persoon om te beslissen welke school u bij te wonen. Trouwens, de beste universiteiten zullen waarschijnlijk niet het verzenden van brieven smeken je om hun school om te komen.
 • Als je een student al krijgt werving literatuur van universiteiten, vraag uw college counselor om te helpen set dingen recht voor u.
 • Veel scholen krijg je informatie wanneer u de PSAT, SAT, ACT, of andere gestandaardiseerde test nemen. Wanneer u zich aanmeldt voor een dergelijke gestandaardiseerde tests, lees het formulier zorgvuldig. Collegeboard, de organisatie achter de PSAT, SAT en AP testen, dat hun 'Student Search Service' programma is vrijwillig. ACT staten in hun privacybeleid dat u een keuze om de communicatie dan de vereiste kunnen ontvangen.

Tips

 • Als je nieuwsgierig bent over hoe junk mail verspreidt bent, opzettelijk spelfouten van een naam op een enquête formulier of iets van die aard. U zult meer ongewenste e-mail, niet minder te krijgen, maar het is een eenvoudig experiment om te zien wie uw informatie is te delen. Houd een record van die spelfout u welk bedrijf, opdat gij niet vergeet hebt gegeven.
 • Houd een prullenbak of vuilnisbak door uw brievenbus of waar u post sorteren, zodat u direct kunt recyclen elke junk u ontvangt.
 • Als je niet ontvangen junkmail, een van twee dingen over. Onmiddellijk recyclen, of bel of schrijf iemand over het afstappen van de lijst.
 • Het is een goed idee om de eerste twee stappen uit te voeren, zelfs als je niet de rest. Zij zullen de grootste hoeveelheid post te stoppen met de kleinste investering van tijd. Trouwens, met creditcard biedt zittend in uw mailbox uitnodigt identiteitsdiefstal. Als u op een dag besluiten om een ​​aanvraag voor een creditcard, ze zijn niet moeilijk te vinden, zelfs zonder de ongewenste e-mail.
 • Uw naam Verzoek worden geëlimineerd uit het graafschap fiscale databank. Veel bedrijven richten zich op specifieke gebieden, gebaseerd op wijk onderdelen of thuis waarden. Door het maken van uw informatie vertrouwelijk in de provincie en de staat databases kunt u heel wat ongewenste e-mail te elimineren.
 • Gebruik een elektronische agenda. Als je leert dat uw verzoek tot verwijdering vervalt na een periode van tijd, plaats een herinnering om het te vernieuwen nu in uw agenda. De meeste elektronische en online kalenders zijn herinnering functies en kan data toe te nemen in de toekomst.
 • De meeste bedrijven het verzenden van direct mail zijn blij dat mensen die hun mailinglijsten niet geïnteresseerd zijn af te nemen. Het kost hen geld om u een dikke, glanzende catalogus sturen.
 • U kan worden gezegd dat het een paar mailing cycli kon nemen voor post te stoppen komen. Dit is een standaard disclaimer dat je moet nemen tegen de nominale waarde.
 • Als al het andere faalt, recycleren de junk. Als je een shredder, alles bedrukt met zwarte en witte inkt is meestal veilig voor de composthoop. U kunt ze ook gebruiken als aanmaakhout in uw open haard. Als je geneigd in de richting ambachten, kunt u ook papier te maken of gebruik maken van uw ongewenste e-mail in collage of decoupage.
 • Meld je aan en facturen elektronisch te ontvangen. Het zijn geen ongewenste e-mail, maar het vereist papier en middelen om ze te mailen. Veel bedrijven en banken bieden nu elektronische kennisgevingen.
 • Bij het invullen van formulieren online, lees het privacybeleid en kijk voor de opt-out boxen. Velen komen met "ja, voeg me toe aan de verzendlijst" al aangevinkt voor u, zodat u moet uitvinken het om te voorkomen dat e-mail. Privacy beleid zijn een goede plek om te beginnen als je wilt een bepaald bedrijf de opt-out formulier vinden.
 • Postorder-bedrijven, met name drukkerijen die afdrukken controles en briefpapier, vaak sturen andere mail en verkopen de adressen van hun klanten. Als u een bestelling van een van deze plaatsen, duidelijk uw voorkeur.
 • Stuur het geen verzendkosten benodigde enveloppen terug zonder iets in te vullen, behalve uw retouradres, "klantnummer", en grote letters, in marker neem me van je lijst. "Merk op dat dit waarschijnlijk minder effectief dan contact opnemen met het bedrijf direct te zijn, omdat de afdelingen die orders te verwerken geen controle over de mailinglijsten kan hebben.

Waarschuwingen

 • Doe niets glanzend of bedrukt met gekleurde inkt in de composthoop of in de open haard niet te zetten. Er kunnen kleine hoeveelheden toxische stoffen vrijgeven.
 • Je moet niet geld uitgeven om zich te ontdoen van ongewenste e-mail. De ongewenste e-mail verwijderen kits kunt u zien te koop algemeen niet bieden wat je niet kunt doen op uw eigen.
 • Het verzenden van ongewenste e-mail terug in de antwoordenvelop kan een goed gevoel, maar het is niet een bijzonder effectieve manier om uit te stappen mailinglijsten. Het is beter gewoon verzoeken worden verwijderd.
 • Wees niet onbeleefd om de persoon die de telefoon opneemt, zelfs als je verveeld bent over het ontvangen van iets. Hij of zij wordt betaald aan de telefoon te beantwoorden (en is over het algemeen zeer weinig betaald). Deze persoon is niet persoonlijk verantwoordelijk voor uw ontvangst. Maar maak je, indien nodig, worden persistent, naast zijn soort.
 • Een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn, waarschijnlijk is. Als er iets lijkt fishy, ​​lees de kleine lettertjes, onderzoek het zorgvuldig, of gewoon doorgeven door. Je mag echt niet gewonnen hebben een miljoen dollar, zelfs als het magazine bestellen van materialen maken het lijkt alsof je hebt.
 • Zorg altijd dat de e-mail is junk voordat je het weggooien.