Wkonl

Hoe maak je een levende schrijven zal

Een Living Will, ook wel bekend als Advance Health Care richtlijn of Advance Medische richtlijn, is een juridisch document dat je familie, artsen en verzorgers voorziet van informatie over wat het leven besparende maatregelen u wilt nemen moet er een tijd komen dat je bent niet in staat om uw wensen te communiceren. Om een ​​Living Will schrijven, volg dan de onderstaande stappen voor het lokaliseren van de juiste vorm en het invullen van het formulier.

Stappen

Hoe maak je een levende schrijven zal. Zoek levend testament statuut van uw staat.
Hoe maak je een levende schrijven zal. Zoek levend testament statuut van uw staat.

Zoek de juiste vorm

 1. 1
  Zoek levend testament statuut van uw staat. Houd er rekening mee dat niet alle staten zijn leven wil standbeelden. Als je leeft in een staat die niet over een statuut voor geavanceerde richtlijnen, kunt u overwegen een gezondheidszorg vertegenwoordiger om uw gezondheidszorg beslissingen voor u. Om uw staat beelden te lokaliseren, of te bepalen dat uw staat niet levend testament statuten hebben:
  • Bezoek zoeken Law. Een lijst van de getuige eisen elke staat samen met een link naar haar statuten (en) betreffende geavanceerde medische richtlijnen en wilsverklaringen zijn te vinden op de website zoeken Law bij http://estate.findlaw.com/living-will/living-wills- state-laws.html.
  • Gebruik een zoekmachine. Als de link voor uw specifieke toestand is verouderd, gebruik uw favoriete zoekmachine om een ​​zoekopdracht voor u staat levend wil statuut uit te voeren. U kunt een bedrijf van staatcode citaties vinden op http://law.findlaw.com/state-laws/living-wills/. Kies uw staat, dan is de informatie in de grafiek kopiëren en plakken naast "Sectie code" in uw favoriete zoekmachine en zoek het.
  • Probeer een andere zoekopdracht. Als al het andere faalt, gebruik uw favoriete zoekmachine om te zoeken "JE STAAT levend zal standbeeld", dus als je in Wisconsin, je zou zoeken "Wisconsin levend wil statuut".
 2. 2
  Beoordelen van het statuut van een voorbeeld formulier. Veel staat levende zal of wilsverklaring statuten bevatten een voorbeeld of aanbevolen formulier dat u kunt gebruiken. Gewoon kopiëren en plakken naar uw favoriete tekstverwerker.
 3. 3
  Neem contact op met uw staat van dienst van de gezondheid. Als u niet in staat om een ​​voorbeeld of aanbevolen formulier binnen uw staat van de levende lokaliseren zijn zal statuut, contact op met uw lokale of provinciale afdeling van de gezondheid voor een aanbevolen vorm. Voor een link naar uw staat de gezondheid afdeling, bezoek de website van de European Public Health Association op http://www.apha.org/about/Public+Health+Links/LinksStateandLocalHealthDepartments.htm.
 4. 4
  Neem contact op met uw staat procureur-generaal ("ag"). Als u niet in staat om een ​​aanbevolen vorm binnen uw staat de statuten vinden of krijgen een van het ministerie van Volksgezondheid zijn, contact op met uw AG Office. Sommige staat AG bewoners te voorzien van hele landgoed en medische zorg planning pakketten gratis. Om uw staat AG website te vinden, bezoek de Nationale Vereniging van Advocaten-generaal bij http://www.naag.org/current-attorneys-general.php.
 5. 5
  Neem contact op met hospice. Als de persoon die een Living Will voltooien in aanmerking komt voor hospice zorg, moet hospice in staat zijn om hen te voorzien van de juiste wilsverklaring vorm als wettelijk vereiste getuigen en een notaris, indien nodig.
 6. 6
  Het verkrijgen van een vorm van een gerenommeerde website. Als u niet in staat te lokaliseren een levend zal in uw staat van de statuten of door een overheidsinstantie of hospice te vormen, kunt u een formulier dat door een gerenommeerd bedrijf te gebruiken. Sommige plaatsen kun je controleren onder andere:

Vul het levende testament of wilsverklaring vorm

 1. 1
  Zorg voor wat basisinformatie. Alle state formulieren zal uw naam nodig, en velen zullen ook vragen om uw adres, leeftijd of geboortedatum en telefoonnummer.
 2. 2
  Bepaal welke soorten zorg die u wilt aan het eind van je leven. Formulieren en opties variëren van staat tot staat, maar keuzes zal in het algemeen bestaan ​​uit:
  • Troosten zorg. Comfort zorg betekent zorg bedoeld om comfort te bieden, zonder verlenging van het leven. Dit kan pijnstillers of behandeling voor aandoeningen die pijn of ongemak, maar alleen in de mate, zal dat meestal niet te verlengen.
  • Voedsel en vocht. De meeste state formulieren bieden bewoners met een optie om te kiezen of ze willen kunstmatige voeding en hydratatie te ontvangen, moeten ze niet in staat zijn om te eten en te drinken op hun eigen.
  • Levensverlengende zorg. Levensverlengende zorg kan omvatten reanimatie ("CPR"), medicatie of behandeling in een ziekenhuis. Formulieren zal variëren van staat tot staat, met sommige staten vereisen geen enkele vorm helemaal als je wilt voor je leven te worden verlengd om de mate van het mogelijke.
 3. 3
  Initiële of kijk op de juiste lijnen of dozen. Lees het formulier zorgvuldig en dan de eerste of kijk op de juiste lijnen en / of dozen voor uw levenseinde gezondheidszorg keuze / s.
 4. 4
  Noem een gezondheidszorg agent of vertegenwoordiger. De meeste staten toestaan ​​bewoners om een ​​gezondheidszorg agent of vertegenwoordiger om beslissingen aangaande de gezondheidszorg te maken voor hen te wijzen, moeten ze niet in staat om te communiceren of om hun eigen beslissingen te nemen. In veel staten, kan een gezondheidszorg agent of vertegenwoordiger te worden vermeld op een levend testament of wilsverklaring vorm. Bij de naamgeving van een agent of vertegenwoordiger, in gedachten houden:
  • Uw vertegenwoordiger moet minstens 18 jaar oud. Geen staat zal toestaan ​​dat een minderjarig kind om beslissingen aangaande de gezondheidszorg voor een andere partij te maken, tenzij de wederpartij zijn of haar kind.
  • Uw vertegenwoordiger zal niet vereist worden door enige wet te handelen. Terwijl de staat wetten toestaan ​​bewoners om volmachten, vertegenwoordigers van de gezondheidszorg, en andere agenten te noemen, geen wetten nodig die personen op te treden, moeten ze ervoor kiezen niet aan de persoon die ze zo'n naam vertegenwoordigen. Daarom moet je iemand die wil optreden als uw agent of vertegenwoordiger te kiezen. Indien mogelijk, wilt u wellicht ook om een ​​alternatieve stof te noemen, voor het geval uw eerste keuze is bereid of in staat om het uitvoeren van uw wensen.
  • Uw vertegenwoordiger moet bereid en in staat om het uitvoeren van uw wensen. Veel staten, terwijl het verstrekken van statuten en formulieren voor de bewoners om wilsverklaringen en wilsverklaringen te creëren, hebben geen wetten, die vereisen familieleden of zorgverleners aan de instructies in deze richtlijnen te volgen. Daarom wilt u er zeker van zijn dat uw vertegenwoordiger in staat is om opzij te zetten zijn of haar eigen gevoelens en het volgen van je richtlijn.
 5. 5
  Ondertekenen en dateren het formulier. Ondertekenen en dateren de vorm voor een notaris hebben de notaris het gedeelte notaris, en indien nodig, de juiste aantal getuigen ondertekenen en dateren het formulier. Uw getuigen mag niet worden gerelateerd aan u of erven onder uw testament of intestato erfrecht staat (wetten die erfgenaamschap dicteren voor degenen die sterven zonder een testament).

Tips

 • Hoewel er geen specifiek formulier is vereist voor een Living Will of Advance richtlijn, de meeste staten vereisen dat bepaalde informatie worden verstrekt in een dergelijk document, dus het is altijd verstandig om een ​​staat goedgekeurde vorm bij het uitvoeren van een Living Will lokaliseren.

Waarschuwingen

 • Moet u overleggen met een advocaat vóór de ondertekening van een document dat kan invloed hebben op uw wettelijke rechten of verplichtingen.