Wkonl

Hoe een kind model te worden

Heeft uw kind een grote glimlach, een grote persoonlijkheid en houdt van te hebben zijn of haar foto genomen? Als uw kind is, heeft een vertederend en uitgaande persoonlijkheid stijl en vindt het niet erg poseren voor de oneven schot of twee, dan kan je gewoon hebt de ingrediënten voor een kind model in uw familie. Op voorwaarde natuurlijk, dat uw kind toont een neiging en rente.

Stappen

Hoe een kind model te worden. Zorg ervoor dat uw kind is geïnteresseerd en bereid om te proberen dit uit.
Hoe een kind model te worden. Zorg ervoor dat uw kind is geïnteresseerd en bereid om te proberen dit uit.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw kind is geïnteresseerd en bereid om te proberen dit uit. Het is niet eerlijk om een ​​kind dat belang ontbreekt en zal later een hoop wrok naar u tonen voor deze duwen. Als u een uitgaande en geïnteresseerde kind, zal je het weet, als zijn of haar motivatie en enthousiasme zal duidelijk zijn.
 2. 2
  Neem foto's van uw kind. Krijg een duidelijk smile shot, een hoofd geschoten en een volledige foto lengte. Zorg ervoor dat er slechts een kind is in elke foto. Op de achterkant van de foto's onder andere grootte van het kind, hoogte, geboortedatum en maten (schoenmaat, broek maat, shirt maat, enz.) en contactinformatie. U wilt een portefeuille van ongeveer 20-25 foto's van uw kind stellen hebben natuurlijk.
 3. 3
  Contact met gerenommeerde modellenbureaus dat kinderen in de buurt van uw gebied vertegenwoordigen. Een afspraak voor een ontmoeting met hen. Houd uw grond (en hoofd) als je aan de telefoon, als de persoon aan de andere kant kan soms ongeïnteresseerd of zelfs proberen om u ervan te weerhouden voor een aantal redenen.
 4. 4
  Bereid uw kind. Het agentschap zal een interview te zien of hij of zij geschikt is voor alle banen. Overwegen om uw kind spreken in het openbaar, modellering, danslessen, omdat deze zal helpen om zijn of haar gevoel van eigenwaarde te verbeteren, ongeacht wat uw kind belandt doen. Het is een geweldig idee om te oefenen interviewen met iemand die niet een wettelijke voogd of ouder, als een nauwe vriend van de familie.

Tips

 • Oefen je kind is het leuk en vriendelijk te maken.
 • Werk samen met uw kind in de voorkant van een camera in huis om te zien hoe hij of zij reageert in die apparatuur.
 • Treden alleen een agentschap dat zal u vertellen haar adres en is vastgesteld voor ten minste een paar jaar!
 • Zorg ervoor dat je genoeg tijd om naar gietstukken, interviews, fotoshoots, enz. Het neemt veel van uw tijd, en je hoeft geen vergoeding te krijgen.
 • Je hoeft geen professionele foto's nodig hebt, meestal. Controleer dan eerst. De meeste moderne digitale camera's bieden een hoge kwaliteit foto's tegenwoordig.
 • Een eBook genaamd "Child Modeling zonder dat de bank" van Gloria D. Heffner bespreekt manieren om een groot deel van de portefeuille & marketing vraagstukken jezelf. Het geeft ook een resource (s) te vinden agenten in uw regio. Het heeft een creatieve manier om een ​​CV te maken als het kind heeft zeer weinig of zelfs geen ervaring.
 • Wees actief, gaat u niet om ergens door gewoon zitten door en wachten! Je moet actief zijn en blijven bellen naar de instantie om te controleren of er geen banen beschikbaar.
 • Wees niet boos als het werk je weg niet komen! Het kan maanden duren voor het werk naar u toe komen, maar als dat zo is zal het zeker goed zijn!
 • Probeer weg te blijven van de junk food, maar vergeet niet dat je nog steeds een kind en dat het af en toe een reep kan geen kwaad.

Waarschuwingen

 • Er is vrijwel geen plausibele reden voor enige dienst of productie medewerker te verzoeken u uw kind alleen laten met hen. Slechte dingen kunnen slechts seconden duren. Als uw aanwezigheid is een afleiding voor uw kind kunt u gewoon de positie van jezelf waar ze je niet kunnen zien - maar je kunt ze zien.
 • Zorg ervoor dat u uw kind te duwen te veel, een beetje motivatie is prima, maar dwingt een ongelukkig kind om dit te doen is contraproductief.
 • Geef nooit een agentschap upfront kosten! Als ze je vragen om dat te doen dan is het tijd om te snijden en uit te voeren!
 • Wees op uw hoede - als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk! Als je moet betalen om uw kind toetreden tot de agentschap, het is een scam en ze zullen hoogstwaarschijnlijk voer uw bankrekening (indien gegeven bankgegevens) en beroven je. Bottom line: als je moet betalen, vergeet het.
 • Zorg dat een verantwoordelijke volwassene is op de foto-shoot
 • Sommige instanties hebben wat heet een 'consultatie fee' genoemd. Maak je eigen mening als het waard is, maar altijd vragen eerst wat de vergoeding inhoudt en welke service u krijgt.